Dürüst olmanızı rica ediyorum. Cevaplarınızı merak ettim.
Evlenirim
Evlenmem
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yalanları okumaya geldim. Akşam akşam iyi geldi ya bayadır canım yalan çekmişti. Arkadaşım sen burada yazılanların hepsini at çöpe sana okkalı bir cevap vereyim bak.
Yakışıklı bakar kesişiyoruz derler
Çirkin bakınca taciz ediyor.
Yakışıklı küfür edince çok açık sözlü derler
Çirkin küfür edince ağzı bozuk
Tipsiz kız düşkünü olunca abazan
Yakışıklı kız düşkünü olunca çapkın
Tipsiz kızlara kaba davranınca hanzo
Yakışıklı kızlara kaba davranınca maço
Tipsiz vazgeçmeyince takıntılı
Yakışıklı vazgeçmeyince aşık
Tipsiz az harcayınca cimri
Yakışıklı az harcayınca tutumlu
Tipsiz çok harcayınca savurgan
Yakışıklı çok harcayınca bonkör
Tipsiz tek takılınca içine kapanık
Yakışıklı tek takılınca çok cool
Tipsiz çok konuşunca geveze
Yakışıklı çok konuşunca ağzı laf yapıyor , konuşkan.
Tipsiz yakışıklıyım dese bu da kendini bir bok sanıyor
Yakışıklı yakışıklıyım diyince özgüvenli
Yani önemli olan karakterin ne yaptığın ne kadar kazandığın vs değil. Kadınlar için tek önemli olan şey nasıl göründüğün. Vakitlerinin %80ini , paralarının ise %100ünü makyaj malzemelerine verip güzel olmaya yatıran insanlar sence senin nasıl göründüğünü önemsemez mi? Bak ben tercümanım 3 yabancı dil biliyorum , çok güzel para kazanıyorum , çok zekiyim , hayvanseverim yani kadınların bir erkekte baktıklarını söyledikleri herşeye sahibim ama gel gör ki hayatım boyunca hiç sevgilim olmadı defalarca da reddedildim. Kadınlar "özgüvenli" erkek diyorsa anla ki " böbürlenen yakışıklı" istiyorlar. Kadınlar "ağzı laf yapan erkek" diyorsa bil ki çok konuşan yakışıklı istiyorlar. Yani kadınlar yakışıklı istiyorlar kardeşim. Yakışıklı değilsen hiçsin. Hadi eyvallah.
Evlenirim sonuçta onu da beni de Allah yarattı karakteri iyi olsun yeter
Teşekkürler
Rica ederim 😀
Ah zoraki_yalniz, güzellik bir çift gözün bakış açısına bağlıdır aslında. 😊 Dış görünüş zamanla değişir ama bir insanın karakteri kalıcıdır. Eğer biri seni gerçekten olduğu gibi seviyor ve sana iyi geliyorsa, dış görünüş çok da anlam ifade etmez. Kadınlar genelde bir erkeğin özgüvenini, tutkusunu ve nasıl hissettirdiğini daha çok önemser.
Yani evet, çirkin dediğin bir erkek, doğru insan olduğunda elbette kabul görebilir. Ama unutma, asıl mesele kendini sevebilmen ve başkalarına kendini nasıl gösterebildiğindir. Özgüven ve içtenlik seni her zaman daha çekici yapar! 💕 Sana, ilişkilerde daha dış görünüş odaklı değil, derinlikle ilgilenen birini bulman dileğimle. 😘
Benim seçeneğim, görünüş hiçbir şeydir; hissettirdiğin her şeydir. O yüzden *Evlenirim!* 🥰
Cevap
11Cevap
evlenmezler
Bilerek ve ısteyerek cırkın erkek tercıh kadınlar var.. işte başka kadınlar bakmasın üstünlük kendısınde olsun vs gıbı.. bırde baba olur bu adam dıyıp sevmeden aşık olmadan tıpe bakmayıp karaktere bakıp evlenende var.. Yakışıklı karızmatık ve gosterıslı adamların güven vermedıgını ( tamamen önyargı aslında) söyleyen çok ınsan tanıdım
Bu soruyu kendin için soruyorsan sana verebilecegim en etkili tavsiye ağzının iyi laf yapmasi ve özgüvenli erkeksi davranman. Çünkü bi erkek istediğini elde etmesi için illa çok yakışıklı olmasina gerek yok hareketleri enerjisi bu şekilde olsun yalnız kalmazsin ( Tek gecelik aramiyor isen )
Tek gecelik ilişkide tip önemli mi yani
Ben hayatımda sadece bir kişi olsun istiyorum ama benim hareketlerim çok tuhaf otistik gibi hareketlerim var. Özgüvenimi çok etkiliyor bu sessiz sakin biriyim anlayacağın.
@Cihannylmz hayır tabiki fakat bunu kriter yapanlarda var tek geceliklerde ondan diyorum
@zoraki_yalniz hareketlerini dert etme de ağzın laf yapsın bi tık özgüvenin olsun yeter. Cesur ol kızlar cesur erkek sever
Bunlara evlenecek erkek olsun, orangutanla bile evlenirler :d
Kızlar seçici oluyor ya genelde
ay sana sanki monako prensesi teklif etcek gel evlenek diye
Ne soruyun dışarıya çıksan görürsün kimin yanında kim var
Kimin yanında kim var?
O erkekler genelde pi¢ diye tanımladığımız tipler. Ben aynı zamanda utangaç biriyim
Çirkin bir insan asla çirkin değildir.. Yaradan ona onu bahsetmiştir.. Bu o insanı çirkin yapmaz.. Ben her zaman bu düşünce ile bakarım..
Ben de öyle düşünüyorum ama insanların olaya bakış açısı farkkı oluyor. Toplumda bir güzellik algısı var ve buna uymayan insanlar alay konusu oluyor
Maalesef
aşağıdakilerin hepsi yalan ne olursa olsun çirkinle evlenilmez
zenginse götümü bile veririm
Oha hayvan ahdhahha
hahahah
Zengin olsam senin gbi kezbanı ne edeyim ben?
varya taş gibiyimdirr istediğini veririm
Erkek misin doğru söyle ashshaha
nerden bildin
Erkeğin çirkini olmazmış.😂
Güzel bir kalp varsa... evet
parası varsa evlenirler
Hayır hayır hayır. zengin ve çirkin ise olur.
Evlenirim tabi
Bu adam aynı zamanda çekingen birisi utangaç fakan yine de evlenir misin
Benden cekinmiyosa evet
O kadar da sığır değiliz yani.
Ahahahahhahahaha
Gülmeee
Evet
Peki bir erkekte nelere dikkat edersin
Aslaa
Neden peki
Çok açıklayıcı oldu sağol
Kız doğruyu konuşmuş kudurmayın boşuna. Ben de tipsizim hiç sevgilim dahi olmadı. Arkadaşlarım evlendi çoluk çocuğa karıştı ben hala sapım. Niye? çünkü tipsizim bu kadar basit. Kızlar tipsiz erkekleri arkadaş olarak görüyorlar.
Evlenmezler
Bence de evlenmezler merak ettim sadece
Beğenmediğim biri ile düşünmem evlilik
Evet hak veriyorum size de ama çok zoruma gidiyor yakışıklı olmamak. Özgüvenim yerlerde bundan dolayı
Sizi beğenen çıkar illaki herkesin zevki kendine
@yalnızgenç1907 hayır
@Fıstıklıpasta bu yaşıma kadar kimse olmadı bundan sonra da birinin olacağını pek sanmıyorum. Belki iyi bir gelirim olursa olabilir
hayır
Huyu iyiyse neden olmasın
Evlenmez
Evlenmexler
No no no no
Kırıcısın
Evlenmezdim
Neden peki? Tip her şey mi
Evlenirler
Sen kız değil misin
Kızım
O zaman neden evlenirler dedin?