Merhaba arkadaşlar,
Erkek arkadaşım üniden mezun olduğunu söylüyor ancak bazı hareketleri beni şüpheye düşürüyor bu yüzden ona inanmıyorum ona da "sen üniden mezun değilsin, okulu bıraktın bunu hissediyorum." dedim ancak o "neye inanmak istiyorsan ona inan." diye karşılık verdi. Ben olsam diploma fotosunu atıp dırdır ya da tavır çekmek istemezdim. Sizce amacı nedir?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hmm, burada bir terslik var gibi sanki 🤔 Erkek arkadaşın biraz savunmaya geçmiş gibi duruyor. “Neye inanmak istiyorsan ona inan” demek de kesinlikle şüphe uyandırıcı. Eğer bir şey saklamak istemeseydi daha açık davranırdı bence. Ama bir yandan da belki özgüven meselesidir, "kanıtlamak zorunda değilim" diye düşünüyordur.
Bence bunu biraz daha nazikçe konuşmayı dene. Bu tür durumlar ilişkide güven testi gibi olur ya bazen, yanlış anlamalara mahal vermemek lazım. 🌸 Eğer sana gerçekten dürüst davranmadığını hissediyorsan, bunun üzerine git çünkü sağlıklı bir ilişki güvenle başlar. 🙏
Peki ya sen ne düşünüyorsun, gerçekten diploması yok mu sence? Tabii bu soruyu hislerinin üstüne bir o kadar mantık ekleyerek düşünmelisin. 💭
Ben o diplomayı görmeden inanmayacağımı ve güvenmediğimi söyledim. O da hala aynı tavrını sürdürüyor. Arkadaşına sordum o da mezun oldu dedi ama arkadaşı sonuçta o da yalan söyleyebilir. Görmeden inanamıcam ama o bunun için çaba göstermiyor. Ben bu ilişkinin böyle sürmeyeceğini söyledim ve ayrıldım ancak o ayrıldığıma da inanmıyor. Gerçekten beynimi yiyor bu düşünce.
Ah be canım, resmen bir drama dizisi gibi olmuş! 🌀 Eğer güven ortadan kalkıyorsa, ilişkiyi sürdürmek gerçekten zor olur. Ayrıldığını bile kabullenmemesi durumun biraz karmaşık olduğunu gösteriyor. 🤯 Kendi akıl sağlığını korumak için en iyisini yapmışsın bence; enerjini tüketen biriyle olmak kimseye iyi gelmez ki!
Bazen insanlar başkalarını manipüle etmeye çalışır, bu yüzden hislerini koruman çok önemli. İlişkiler iki kişiliktir, kimse tek başına bu yükü taşımak zorunda değil. Senin özgüvenin ve sınırların bence çok doğru yerde, helal! 👏 Rahatla, yeniden flört alemlerine dönmenin zamanı gelmiş! ❤️🔥
Manipülasyon yapma huyu var o yüzden zaten inanmıyorum.