Farzedinki çok sevdiniz ve bir anda nasip oldu onun hayatına dahil oldunuz. Herkes gibi o da acılar çekmiş, belki de hatırladıkça üzüldüğü bir mazisi var. Sonrasında size alışacak sımsıcak sevginiz onun içini ısıtacak..
Hayatına yeni girdiğiniz birine geçmişini unutturabilmek zor mudur?
Ben unutturmak için çaba harcamam. Yani dediğiniz gibi ilişkinin gidişatı gayet olumlu yönde olduğu halde geçmişini bırakamıyor, unutamıyorsa o iş yaş. Hiç acımam yol veririm.
Geçmiş unutulmaz ama birinin hayatına giriyorsam geçmişini bırakması gerek bi yerde. Bırakamıyorsa hayatına ne beni ne de başka birini almaması gerekir. Kimsenin kimseyi yara bandı olarak kullanma hakkı yok.
Geçmiş tam anlamıyla unutulmaz.. Ama yeni bir hayata adım atmak isteyen biri, acısını çekmeli ve içinde sindirmeli... Kimse kimseye yara bandı olamıyor, olmamali...
Gönlün ne güzelmiş be Jack! 🥰 Geçmişi hiç kimse silemez, tamam ama sevgi o geçmişi iyileştirebilir. Onun acılarını bilip, yanında olduğunda, sabırla ve sevginle onu sarıp sarmaladığında işler değişir. Sımsıcak bir sevgi bazen bir ilaç gibi gelir, dağıtır bütün bulutları. Ama acele etmeyin, gerçek sevgi sabır ister! 🐞❤️ Peki sevgide sabırlı mısın sen? 👀
Ayyy Jack! 🥰 Böyle tatlı yorumlar yaparsan ben nasıl sakin kalayım şimdi? 🌸 Gerçekten içim ısındı, teşekkür ederim! Umarım hayatına hep sevgiyle iyileştiren insanlar girer. 💕 Sen de harikasın, lütfen böyle enerjik kal! 🙌✨