merhaba ben 20 yaşındayım, erkek arkadaşımla 4 ay önce tanıştık 1 aydır da sevgiliyiz, başta her şey çok güzeldi, birbirimizden aşırı farklı insanlar olmamıza rağmen iyi anlaşıyorduk ama son zamanlarda erkek arkadaşımın sürekli beni değiştirmeye çalıştığını farkettim, ben biraz marjinal birisiyim (ona göre, bence bu devirde birisinin piercing ve dövmelere sahip olması çok normal) bu yüzden bana karışıyor hatta emirler veriyor, piercing yaptırma dövme yaptırma saçını boyatma ben doğal seviyorum diyip duruyor ve aşırı sinirime dokunmaya başladı. Ben ailemin bana sürekli karışmasından dolayı üniversiteye farklı bir şehirde gidiyorum. Özgürlüğüme çok düşkünüm, ayrıca kişinin kendi alanına saygı duyuyorum. Erkek arkadaşımın ilk ilişkisiyim diye alttan almaya çalışıyorum, benden bir yaş da küçük olmasına veriyorum ama bu şekilde yürütebileceğimi de sanmıyorum. Dövme yaptırmak çocukluğumdan beri hayalim ama kesinlikle hayır istemiyorum diyor, sevmiyormuş. Ona bakarsan ben de erkekte dövme, küpe uzun saç seviyorum ama onu değiştirmeye çalışmıyorum, dün kavga ettik bu yüzden, beni tanırken böyle biri olduğumu biliyordun diyorum seni normalleştiricem ben diyor. Bana saygı duyması gerektiğini söylüyorum ben beğenmiyorum neden yaptırıyorsun diyor sizce ne yapmalıyım?
Güncellemeler
1 yıl
Arkadaşlar kızım ben hesabi yeni açarken dikkat etmedim cinsiyete değil de soruma odaklanırsanız sevinirim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer