Erkekler asker celbini bozunca piskolojik sıkıntıya mi girer?

5 aydır birisiyle konuşuyorum benden önce ki ilişkisini unutamadığını düşünüyorum sürekli onun ismini söylüyor unutamadın mi diyorum seni sinirlendirmek hoşuma gidiyor ve unuttum dedi birkaç gün önce buluştuk attığım mesajlara bir süredir geç cvp veriyordu nedenini sordum bunalımda olduğunu söyledi kimseyle konuşmak istemediğini söyledi ben seni rahatsız ediyorsam yazmam dedim yok hyr yaz dedi askerlik celbini bozdu acaba askerlik yüzünden mi bunalıma giriyor yoksa benden önceki yaşadığı ilişkiden dolayı mi kızın şu an bildiğim kadarıyla sevgilisi var ama Instagramdan da sürekli eski sevgili tarzı acıklı videolar beğeniyor bir süredir de işsiz evde oturuyor sizce eski sevgilisini unutamadı mi yoksa kuruntu mu yapıyorum ya da askere gitmeden önce erkeklerde bu şekilde depresyon oluyor mu ben çok üzerine gitmek istemedigim için o benim mesajlarıma dönüş sağlayana kadar bekliyorum en son dün mesaj yazmışım 18:35 de hala da cvp vermemiş kafam çok karışık o üzülünce bende çok üzülüyorum ruh halim benim bile bozuldu yataktan çıkmak istemiyorum sizce ne yapmalıyım beni mi birakmak istiyor acaba da soyleyemiyor inanın çok kafam karışık
Erkekler asker celbini bozunca piskolojik sıkıntıya mi girer?