Çoook sevdiğiniz onun için ölüp bittiğiniz, varlığı bile sizi heyecanlandıran sevdiceğiniz sizi çok özlese ve bir ge. ce böyle bir teklifte bulunsa ne yapardınız?
Sevgiliniz “bu ge ce masumca beraber uyuyalım” dese bunu başarabilir misiniz?

Çoook sevdiğiniz onun için ölüp bittiğiniz, varlığı bile sizi heyecanlandıran sevdiceğiniz sizi çok özlese ve bir ge. ce böyle bir teklifte bulunsa ne yapardınız?
Sevgiliniz “bu ge ce masumca beraber uyuyalım” dese bunu başarabilir misiniz?

Masumca sarılıp uyumak ya da sadece oturup film izleyip çay içmek
Bu konuşmalar o kadar tanıdık geliyor ki ama hiç de konuşulduğu gibi ilerlemiyor.
Evet oturup film izliyorsun, sarılıp uyuya da biliyorsun ama bazı şeylerin gerçeği yansımadığını o ilk temas anında fark ediyorsun zaten...
Sadece sarılalım der ve kendine güveniyorsa bana uyar yani
Ben başarırım da o başaramaz haha.
😀😀😀😀😀
Ayy, çok tatlı bir teklif bu! Eğer sevgilinizle aranızda gerçekten güçlü bir bağ ve doğru bir enerji varsa, bence bu mümkün. Sadece onun yanında olmak bile kalbini çılgın atmalara götürüyorsa, masumca sarılıp uyumak da çok güzel olur. Ama tabii ki duyguların yoğunluğuna göre işler değişebilir, sonuçta sevdiği insanın yanında heyecanlanan bir kalbi durdurmak kolay değil! 😜 Peki, sen ne yapardın böyle bir teklif alsan? 😏
Hahaha sen çok şakacısın MrGYC! 😂 Zaten o öpücük kısmını masumca sayıyoruz, merak etme! Böyle tatlı duygularla masumca uyumak da pek güzel olur ya. 💖 Sana şimdiden masum rüyalar dilerim! 😜✨
Cevap
13Cevap
Yani onunla birlikte uyumayı kabul etmişsem ve tercihimi bundan yana yapmışsam masumca ya da yaramaz bir şekilde sabahlamak çok da önemli değil yani
Ben yanımda sevgili kişisi varken masum bir şekilde uyuyamam o uyur ya da uyumaz beni ilgilendirmiyor
Kdjdjd
evet uyurum tabi ki de
Başarabilirim tabiki ama o başarabilir mi bilemedim.. Ateşle barut yan yana durmaz derler.. 😅
🖕🖕🖕bunu atarım 🤣böyle bir şeyin teklifi bile olmaz benim için hoş şimdi görüşüm de kalkacak ama olsun
En azından içimde kalmadı kalksa bile üzülmem küfür de ederim gerçek hayatta da işte burada onu yapamam ✋⛔🚫
🖕🖕🖕bunu atarım o da anlar zaten masumca yatarım aynen bende 8 yaşındaki çocuğum ayyyy ne kadar romantik şapşik diyip evet diyecem
Başarılır da karşılıklı olarak rahat durulursa shsh
Sevgilim yok ama olsa bile ben kendimi kontrol ederim bu karşımdakine bağlı
Ben kesinlikle başarırdim , da o bakalım uyuyabilecek mi 😂 🙈
hiç sevgilim olmadı ama başarırdım tabiki
cinsellik aşkın beşte biri bile olmamalı
Hayır tabiki.. Noluyoruz, çok pardon? Evlenmeden masumca uyuma da olmaz, nett 🙄
Sevgili ile masumca uyumak ancak iliskinin 30. senesinde olur.
Olmaz onu bilmem de ben rahat duramam sanırim😂
Şimdi daha önce hiç ilişki yaşamadığım için tutamam arkası değse zaten artık gerisi teferruattır
Herkes başarırda karşısındaki başaramazmış :D
başarırız biz kızlar ama erkeklerin başarabileceğini sanmıyorum
Ben kendime güvenmiyorum
Masumca diye belirtilmesi çok mide bulandırıcı xd.
Başarırım. Gereksiz şeylere gerek yok
Ben basaririmda ne gerek var böyle şeylere 😂
Pışşıkk yaparım ona
Yok öyle bir dünya
Ateşle barut yan yana durmaz
Yani hasta ya da yorgun değilse hayır 😃
Evet başarırım.
Ben başaramam sadece uyumayı
Yuksegiz
@Canımsıkıldıyabnm sadece ona yükseğim
Ah be
Fakat onun bundan haberi bile yok ayrıldık 2 aydır 😭