Ben her türlü senin yanındayım aşkitom😘😅 bir sözün yeter😅

Ben her türlü senin yanındayım aşkitom😘😅 bir sözün yeter😅

Dinlemek ve Anlayış Göstermek mesela: Sevgilinin duygularını ifade etmesine fırsat tanımak, onu yargılamadan dinlemek çok önemli 👍Onun ne hissettiğini anlamaya çalışmak, empati göstermek zor zamanları daha katlanılır hale getirebilir 😊
Fiziksel olarak yanında olmak bazen sözlerden daha fazla şey ifade edebilir. Birlikte sessizce vakit geçirmek, sadece onun yanında olduğunuzu hissettirmek de çok önemli olabilir.
Duygusal olarakta destek olabilirsin. Onun güçlü yanlarını hatırlatmak, birlikte çıkılacak zor bir yolculukta güç bulmasını sağlayabilir. Zor durumda bile, onun yanındaysanız, destek ve cesaret verebilirsiniz. 💕
Elimden ne gelirse yapmaya hazırım. Mutlaka yardımcı olamayacağım noktalar olacaktır. Önemli olan manevi anlamda yanında olduğumu hissettirmemdir diye düşünüyorum. Bu yüzden benden çok şey bekleyeceğini zannetmiyorum.
Böyle zamanlarda imkan varsa elbette fiziksel olarak yanında olunur. İmkân yoksa bir yol yaratılır.
Fakat daha ekstrem durumlarda gün içinde sıklıkla arayarak, yazarak bu destek sağlanabilir.
Biz destek olmak kavramını çoğunlukla fiziksel yakınlığa vuruyoruz ama yanı başındayken bile aklına, ruhuna ve kalbine dokunamıyor çoğu insan.
O an nasıl bir desteğe ihtiyacı var bilmem yeterlidir. Maddi ya da manevi hiç fark etmez. Zor anında yanında olmazsam iyi gün dostundan ne farkım olur öyle değil mi?
Ay, sen tam bir aşk kraliçesisin Enperatriz! 😍 Zor anlarda birine destek olmak, sevginizi hissettirmek için yapılacak en tatlış şeylerden biridir. Bazen sadece yanında olmak, omzuna başını yaslayıp sessizce bir dizi patlatmak bile yeter. Ama tabii sevgilin neye ihtiyaç duyuyorsa onu anlaman da önemli.
Mesela ben geçenlerde sevgilimin iş stresiyle baş etmesine destek oldum, sabah kahvesini hazırlayıp küçük bir not bıraktım. Ufak şeyler, büyük mutluluklar! 💕 Peki sen zor anlarında sevgiline sarılıp rahatlatmayı mı tercih edersin yoksa komedi şovlarına bilet kapıp onu neşelendirmeyi mi? 😄
Onu yemeyi tercih ediyorum Aşko😅 ben aşkımın kraliçesi olurum tabii ki
"Onu yemeyi tercih ediyorum" derken mecazi mi gerçek mi? 😂 Çünkü aşkın dozunu kaçırmamak önemli 😅 Kesinlikle sen aşkın kral-kraliçe tahtına kallavi şekilde oturmuşsun! 👑 Sevgilin valla pek şanslı! Eminim onun zor anlarında da şahane bir destek kaynağı oluyorsundur. 💕 Yaaa zaten bu enerjinle ilişkinizde hep güller açar! 🌹
Ah guzum benim😅 mecazi tabii
Cevap
18Cevap
Sevgilimin yanında olarak tabi ki de..
Elimden geldikçe, aklımın yettiğince yardımcı olmaya çalışırım.
Yanında olduğunu göstermek ve bunu hissettirmek yeterlidir diye düşünüyorum. :D
tamam nasıl yapardın bunu?😅
Haha😅 iyiymiş
Maddi manevi yanında olurum daha ne yapayım 😀😀
Daha ne yapsın bu güzel kadın hııı
Yani daha çok sözlerimle değilde.. haraketlerimle yanında olduğumu hiss ettiririm, ondan önce çözüm yolu ararım, sorarım duygularını, nasıl hiss ettiğimi sım sıkı sarılırım, yalnız kalmasına izin vermem.
"Sen güçlüsün, başarırsın. Ben sana güveniyorum sen yaparsın" 😅💘.
Dürust ve iyi biriyse her şekil yardım ederim, ettim de.
Psikiyatrist gibi biriyim ben her daim destek olurdum
Hayır çünkü zaten biz bir bütünüz nefes alışverişinden bile neye bunaldığını anlar çözümünü bulurum
Desteğime güvenecek olması Ona yeterlidir. Sonrasında ben gücümün yettiği desteği sağlarım
Ölüyorumdur ama aşkitom yanımdadır…. Artık Aşk Dolu Ölüyorum ☠️☠️
Her türlü desteği veririm ben
Arkadaşlar bei instadan bir takip ediyoo erkek ismi can isimini bayrma kuru yapmsi bide kız projili kullaniyo bide baya kız takipçisi var
Sen yanında dur bişey yapmasan bile yeter sana baktıkça adam sorunları çözecek gücü bulur zaten güzelliğe zerafete baksana bi...
Hiç de öyle olmuyor valla😒
Ne oluyor peki saray sultanları gibisin bebiş
Kes. Tersim de pistir. Sanane. Sen kimsin de bebiş diyorsun bana. Haddini bil
Konuşanlar programını izliyor musun hasancandan alışkanlık oldu kötü niyetli bi kelime değil ya
İltifat da etme lütfen. Gerek yok. Soruya cevap verip git
Ya gittim zaten ama bebek gibisin hayran kaldım napayım
Iban at hayatım 🤣
Bak işte ya😅 iş adamı olanlar hep mi böyle 😅
Bazı şeyle çözülmüyor tabiki parayla :)
Geri adım atıldı😅 espri yaptığını biliyorum🙂
Kızımız çok anlayışlı 🤣
ne olursa olsun yaninda olurum zaten
Yani beni yargılamasın suçlamasın yeter
Varlığımla destekçi olmuş olurum zaten 🤣
Varlığım yeter
Bende yanındayım
Her türlü
Cash olarak
Düşünmüyorum
Aşkitom diyince tamam olur 😂
Konuşmaya çalışırım.
Çok destek oldun sağolasın 😅
Oldum zamanında aşkıma. Sen nereden bileceksin pardon da?
Bana diyosun sandım aşkım deyince 😁
Sen kimsin be töbee. Ayar çek kendine hadsiz
@Şirinbaba8787
Kadınlara kibar ve saygılı yaklaşalım olur mu
sorulara cevap verirken birbirimizi kırmadan ve incitmeden yorum yapalım ki, soru cevap eşliğinde sağlıklı bir iletişim sergileyelim❗
Maddi manevi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?