Rahatsız ediliyorum?

Olayı kısaca anlatmak gerekirse, uzun süreli ilişkimi dün bitirme kararı aldım ve çocuğun bütün sosyal medya hesaplarını ve telefon numarasını engelledim. Artık ilişki yürümüyordu ve sürekli kavga edip anlaşmazlık yaşıyorduk. İkimizin de iyiliği için ayrılmamız gerekiyordu. Fakat kendisi takıntılı olduğu için dün sabahtan beri sürekli farklı numaralardan beni arıyor, farklı hesaplardan instagram üzerinden takip isteği atıyor. Kesinlikle telefonlarını açmıyorum ve ulaşmaya çalıştığı her yerden engelliyorum. Fakat yine de sıkılmadan buna devam ediyor. 18. yaşımı henüz doldurmadığım için şikayette bulunamam, ailem baskıcı olduğu için de durumdan haberdar değil. Ailemle konuşmakla ilgili beni tehdit ettiği mesajlar alıyorum. Elinde özel fotoğraflarım da var, bunları kullanmasından korkuyorum. Hayatımda ilk kez böyle bir şey başıma geliyor ve ne yapacağımı bilmiyorum, stres altındayım. Bu olayı konuşabileceğim herhangi bir büyüğüm ne yazık ki yok. Farklı şehirlerde yaşamasaydık eminim ki beni dışarıda da rahatsız ederdi. Muhatap olmadan kurtulmak istiyorum. Sizlerin önerisini duymaya ihtiyacım var.
Rahatsız ediliyorum?