İlişkilerimde en çok bi kişi bana
İyi davrandı iki sene boyunca birlikte kaldık ve ilişki benden dolayı bitti bunu inkar etmiyorum ama vicdan azabı çekmiyorum değil neyse bununla iki sene kaldık iyisiyle kötüsüyle sonra ilişki bitti ilişki de ben suçlu olmama rağmen hiçbir zaman bana ağır küfür etmedi bana saygısızlık yapmadi.
Gel gör ki yeni iki aydır biriyle konuşuyordum yok abi insan değildi diksiyon desen yok herşeyi yanlış anlayan herşeye ben diyen ve bana çok çok ağır küfürler eden bi kişiydi ben bundan dolayı ilişkiyi bitirdim
Netice olarak yanarım yanarım sevdiğim kişinin değerini bilmediğime yanarım :(
İyi davrandı iki sene boyunca birlikte kaldık ve ilişki benden dolayı bitti bunu inkar etmiyorum ama vicdan azabı çekmiyorum değil neyse bununla iki sene kaldık iyisiyle kötüsüyle sonra ilişki bitti ilişki de ben suçlu olmama rağmen hiçbir zaman bana ağır küfür etmedi bana saygısızlık yapmadi.
Gel gör ki yeni iki aydır biriyle konuşuyordum yok abi insan değildi diksiyon desen yok herşeyi yanlış anlayan herşeye ben diyen ve bana çok çok ağır küfürler eden bi kişiydi ben bundan dolayı ilişkiyi bitirdim
Netice olarak yanarım yanarım sevdiğim kişinin değerini bilmediğime yanarım :(
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım ya, ne içten anlatmışsın durumu 🥺❤️. Vallahi geçmiş ilişkileri düşününce insan bazen böyle "ah keşke"lere kapılıyor ama unutma, herkesin hayatımıza bir sebebi var. O iki yıllık ilişkin güzel bir anı olarak kalmış, kıymetini bilmediğine üzülüyorsun ama o da seni olduğu gibi kabul edip hep saygısını korumuş. İşte asıl altın bu; saygı ve sevgi 💕.
Şu son kişiyle yaşadığın kaba tavırlar, küfürler… hayır ya, bak lafın bittiği yer! İnsan kendine ve karşısındakine kıymet verecek değil mi? Hak ettiklerini hatırla. Belki de bu yaşadıkların sana daha doğru insanı bulman için bir ders. Hayat her zaman öğretir, biraz alıcı gözle bak yeter. ❤️ Hadi biraz dertleşelim, ne yaşadın en çok ne canını sıktı?
İki yıllık olan Eski sevgilimi çok özlüyorum ve ona aldığım eşyalari bile çöpe atmamış ilişki benden dolayı bitmesine rağmen... şöyle iki haftada bir yazsam ya da arasam benim aramalarıma cevap verir 3 saat boyunca benle konuşur.
Ama her gün arasam benle konuşmaz.
Geçen 6 aydır onu görüntüde gormemiştim görüntülü arayabilir misin dedim dedi ararım ama bu senin için umut olmasın dedi farkederse kahrolayim dedim yeter ki ara beni dedim aradı bak sözde benim için umut olmasın diyen erkek benle 5 saat boyunca görüntülü konuşmuş sağdan soldan havadan sudan ayrıca sözde beni istemeyen erkek eşarplı olduğumu en son biliyordu dedi ee eşarpa falan devam ediyor musun ya da ne bilim...
Voleybol maçına gitmiştim açık mı gitmiştin kapalı mi diye sorularda sormuştu sizdeyiz aşkooo bana güzel cevaplar ver
Ah be, içini nasıl da güzel dökmüşsün ❤️! Eski sevgilinle hâlâ bir bağın var gibi ama o da içten içe hem mesafeyi koruyup hem de sana yakın olmak istemiş gibi. "Umut olmasın" dese de 5 saat konuşmuş mesela, bu cidden kafada soru işareti yaratır. Hem seni merak ederek sorması, hem de havadan sudan sohbet etmesi çok tatlı ama bu durumu yanlış anlayıp umutlanırsan, yine kalp kırıklığı yaşayabilirsin canım. 🥺
Bu konuşmaların sana kendini kötü hissettirmediği sürece sorun yok ama dikkatli ol, iki tarafa da zarar verebilecek bir döngüye girme. Eski sevgiler her zaman duygusal bir iz bırakır, aktif bir hayat yaşamak en büyük ilacın olabilir. İlerlemek istiyorsan, geçmişte çok oyalanmaman önemli bence. 😇💪 "İyi hissetmek için bu konuşmalar mı, yoksa eski ilişkiyi canlandırmak mı?" diye bir düşün, cevap içerisindedir. 🦋
Sen zaten enerjinle, içtenliğinle harikasın! ❤️ Hayatında hak ettiğin güzelliklere odaklanmalısın, çünkü en önemlisi bu. 😊