Merhaba, 13 yildir evliyim ve ben surekli agresif ve sinirli bi sekilde davraniyorum esime. Sabah uyanir uyanmaz ters konusuyorum. Oda beni boyle zannediyor olmasi lazim ki hic bir sekilde tepki gostermiyor. Beni bu durum artik gercekten cok yormaya basladi ve sabrim gucum kalmadi. Ben aslinda cok sakin bir kisiyim. Konussanda beni anlamiyor. Kelimelerin anlamini anlamak mi istemiyor? Anlasilmadigim icin surekli bagiriyorum. Bu durumdan nasil kurtulabilirim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı.
1 yılAnlaşılmayınca agresifleşmek çok normal. Ama bu durum aranızda bir duvar örülmesine sebep olmuş olacak. Amacın anlaşılmak ve iletişim kurmak ise, karşındaki insanın seninle aynı anlayışa sahip olmak zorunda olmadığını anlayarak işe başlayabilirsin. Sonuçta kendini ve onu iletişime açmaya çalıştığın için anlayışlı olması gereken sensin bu iletişimde. Böyle düşün. Seni anlamıyorsa sesini yükseltmek yerine kelimelerini değiştir. Bu şekilde kendini de yıpratıyorsun. Bence bedenlerin iletişimi de çok önemli. Ister evlilikte olsun ister arkadaşlıkta olsun bir dokunuş bin sözden çok daha önemli oluyor. Mesela sabah çayını önüne koyarken omzuna hafifçe ve dostça dokunabilirsin. Ne bileyim bir gün uyandığınızda daha yataktan çıkmadan öpüp koklayabilirsin. Anlaşılmak ve dinlenmek istiyorsan onu dinlemeye ve anlamaya da hazır olmalısın. Mesela senin davranışların değişince çok şaşırtacaktır ve karakterine göre bir tepki verir. Mesela o senden uzaklaşabilir ya da bu sefer o agresif davranabilir. Ama sen istikrarlı bir şekilde kendi davranışını korumalısın. Her zaman aldığı tepkileri almayınca o da değişime zorlanacaktir.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Anlasilamamak zor bir durum bize anlattığın gibi esinede anlatsan beni anlamani istiyorum anlamadığın için öfkeleniyorum gibi belki bir faydası olur
02 Yorumla
Soran1 yılBunu anlatsam beni anlarmi bundan bile supheleniyorum. Kelimelerin ne demek ne anlama geldiginin farkinda degil. Ona eksik bisey soyleyen birisine tepkisi gulmek….
Gizli Üye(36-45)1 yılAnnem derdi ki bir çocuğu çok doversen dayak arsizi olur. O saatten sonra da onla baş edemezsin çünkü en büyük kozun bile ona karşı duyarsizlasmis olur. Hata etmişsin haklı dâhi olsan bu tepkiye onu alıştırarak. Şu saatten sonra bağırmak işe yaramaz hatta bagirmadigin gün şaşırır aaa niye bağırmiyor diye
052 Yorumla
Soran1 yılBen evliligi boyle kusurlarimizi orterek insanlar bu ca yil geciniyor heralde dusuncesi ile bunca yil surdurmusum. Ama artik tahammulum kalmadi, duygularimi dinlemeyi ve kendimi dinlemeyi ogrendigim icin bunlarin normal olmadigini anlamaya yeni basladim….
Cevap sahibi1 yılKonu kusurları örtmek ya da ortmemek değil. Konu yanlış şekilde hareket etmek. Konu işler bu raddeye gelmeden doğru adımlarla düzeltmek. 10 dakika birbirimize kufrederek konusursak sonrasında daimi sohbet de etsek birbirimize saygımız kalır mı? Hep hatırlarız bu sohbeti.
Soran1 yılIste anlamadigim noktada bu. Ben soyluyorum kiziyorum, ve 10 dk sonra sanki benden hic birsey duymamis gibi normal konusmaya devam etmesi.
Cevap sahibi1 yılAz önce anlattım. Onu duyarsizlastirmissin
Cevap sahibi1 yılNasıl ki birini 3 ay her gün doversen ve sonrasında dayakla tehdit edip korkutamazsan
Kocana da bağır bağır bağır artık duyarsizlasmis. Bağırıp çağırman onun için rutin hâl almış
Soran1 yılYeniden okudum. Anladim. ama neden bagiriyor diye bastan bir sorup anlamasi gerekmezmiydi? Seneler once neden boyle davraniyor bana demesi gerekmezmiydi? Ben bunu o an kendime sormadim. Ama yillar sonra sormaya basladim. Neden boyleyim? Neden kiziyorum diye.
Cevap sahibi1 yılHaksız değilsin zaten. Ben bagirmakta haksizsin demiyorum. Sadece diyorum ki yanlış yollarla çözmeye calismissin ve bakmış ki ses dışında problem yok bu böyle gelmiş. adam ya kıt kafalı ya umursamaz. E böyle biri neden olayı çözmeye calissin
Soran1 yılBen zamaninda bu yol ile cozebilirim diye dusunmusum ama yillar sonra artik bunun beni gercekten yordugunu fark ettim. Ve aynen, ses disinda problem yok, soyluyorum ertesi gunu kaldigimiz yerden devam. Sanki benim sorunum yokmus gibi ve bir konu hakkinda tartisma cikarmamisim gibi. Devam.. Hem kit kafali hem umursamaz. Herseyin kadersel olduguna inanan birisi.
Cevap sahibi1 yılYa bak duyarsizlasmak çok kötü bir şey. Kaba örnek vereyim benim annem Allah ömrünü uzun edesice bir çenesi var görmen lazım. Haksız mı? Çoğu konuda çok haklı. Fakat o kadar çok konuşuyor ki artık çareyi farklı buldum. Onun söylediklerini duyuyorum ama dinlemiyorum. He derim ama o an aklımda "acaba bugün arkadaşlarla napsam" gibi güne dair planlar yapiyorum. Bir kozu sürekli kullanirsan bir yerden sonra alışkanlık ve duyarsizlastirma yapar. Yöntem değiştir
1) bagirmaktan vazgeç
2) cinselliğe dair devrimler yap
3) kılık kıyafette değişikliğe git
4) aklında şüpheler oluşturacak şeyler yap. Mesela evcil biriysen biraz sosyalles vs.
Yani 13 yıllık imajını yık ve ilgiyi tekrar topla. Sonrasında da problemleri konuşarak çöz
Soran1 yıl1) bagirmaktan vazgecmeyi defalarca dusundum, daha sen yazmadan once hala dusunuyordum. Ama yapamiyorum, kendimi o an kaybediyorum. Icimdekiler dolup tastigi icin, istemsizce kizmaya geciyorum. Ama deniyecegim.
2) bunu yapmak icimden gelmiyor
3) ben zaten gozleri uzerime ceken, giydiklerime dikkat eden biriyim. Nokta gibi olmadan evden cikmam. Buna daha nasil degisiklikler yapabilirim? Pacoz gibi gezsem inan tamam diyecem, ama surekli iltifat alan, guzel biriyim.
4) asiri evcilim, ve tum arkadaslarimla iletisimi kestim. Gorusmuyorum. Arkadasim yok. Olusabilecek bir alanimda yok
Soran1 yılYani zaten ondan bagimsiz yasiyorum, tatile gidecem ben ve 2 cocugum. Esim gelmiyor. Gelmek istemiyor. Daha nasil ilgi yaratabilirim ben sastim…
Cevap sahibi1 yılTüm yolları kapatiyorsun sen de.
1) bunu yapmazsan aynı tas aynı hamam
2) bunu yapmazsan monotonluk aynen devam
3) ben şu an kötü giyiniyorsun demedim. Farklılık yarat kısmen, bunu diyorum
4) oluşabilecek ortam her zaman vardir yeter ki iste
Soran1 yılYollari kapatiyorum degilde, dusuncelerimi yazdim.
1) tamam bunu kesinlikle deneyecegim
2)—
3) bunuda dusunuyorum nasil ne yapabilirim diye. Ama zaten fix bir tarzimda yokki, kendime ne yakistirirsam giyerim. Dusuncem.
4) is pesinde kosmaktan, haftada bir pilatese gidebiliyorum. Ama hic kimse ile yakinlik kurup konusamiyorum ki
Cevap sahibi1 yılÖyleyse bu kadar iş peşinde kosmasan? Afedersin de zaten evin tüm yükü üstünde iken bir de maddi anlamda bu kadar yipratma kendini. Yanlış anlama da iki yıl sonra hadi bosanalim derse takıldığı karı kıza gidecek şu yipranarak kazandığın şeyler.
2 neden hayır?
Şimdi uyumam gerekiyor. Daha sonra devam ederiz fırsat bulursak
Soran1 yılCalisiyor olmam benim icin bir guvence gibi geliyor. Durum bosanmaya geldigi gun, isim hazir kurulu ve belirli bir gelirim var. is bosanmaya gelse yeniden is alani bulup calismam gerekir. Isleri birakip ev hanimi olsam, cocuklarin okuluna getir gotur kendi aracim ile yine benim yukumlulugum altinda olacak. Esim sabah 6 da cikiyor gidiyor ise. Her turlu ben sokaklarda kosturuyor oluyorum. Sence takildigi kiz varmidir?
2) cunku belirttigim gibi icimden gelmiyor. Cok duyarsiz davrandigi icin, iletisim olmadigi icin, konusma sohbet kabiliyeti olmadigi icin aramiz cok acildi, icimden gelmiyor bu yuzden
Iyi geceler 🤗
Cevap sahibi1 yılPeki cinsel olarak ilgisiz mı sana
Soran1 yılHayir degil
Cevap sahibi1 yılÖyleyse sorun yok
Soran1 yılBilemedim.
Cevap sahibi1 yılYarın hatırlat konuşuruz. Bu sıralar pek giremiyorum da ilk girdiğimde dönerim
Soran1 yılPeki, gorusmek uzere
Soran1 yılHatirlatmami istedigin icin yaziyorum :)
Cevap sahibi1 yılMerhaba:) yeni girdim
Soran1 yılMerhaba, bende yeni goruyorum. Dun kendime bir soz verdim, ve tutabildim 🥹. Kendime telefon yasagi koydum, aksam - gece ekrandan kendimi uzaklastirmak icin. Bunun yanindada, sinirsiz, bagirmadan 1 gun gecirecegim diye kendimi sartlandirdim. Baya basarili oldu 😀 iyi geldi…
Cevap sahibi1 yılMerhaba, telefon yasağı neden 😅 gündüzleri müsait olamadığım için anca akşamları girebiliyorum
Soran1 yılIsim geregi surekli zaten pcdeyim, bunun yaninda uste birde telefon ekranina bakmam sinirlerime iyi gelmedigini dusundum. Arada yaparim boyle 😀 bu sefer 1 gun surdu. Bazen 3/4 gun uzaklastirdigim oluyor
Anladim nasil uygun oluyorsan :)
Cevap sahibi1 yılSürekli ekrana bakmak bir yerden sonra boğuyor evet. Özelden konuşalım mı? burada epey uzuyor. Ya da sahte Instagram veya telegram var mı ordan da olabilir
Soran1 yılSohbet etmek icin sahte instagram hesabida mi kullaniliyor 😃
Cevap sahibi1 yılGerçek hesabım yok. Burdan biri zorlamisti açmıştım sahte isimle 😆
Soran1 yılIyi denk gelmis desene 😀 maalesef bende hic biri yok
Cevap sahibi1 yılBunu yapabilmek için genç yaştasın 😆 kendine güven 🤣
Soran1 yılKendime guveniyorum. Yaparim da. Yaptimda. Ama bende hic biri yok demesi daha mantikli geliyor
Cevap sahibi1 yılNe yaptın 😅
Cevap sahibi1 yılMesaj at ordan konuşalım. Burası yordu yahu
Soran1 yılO saydiklarini 😂
Soran1 yılXper3 degilmisim.
Cevap sahibi1 yılİstek at
Soran1 yılInstagram neydi
Cevap sahibi1 yılYaz da özelden yazayım.
Soran1 yıl😀
Cevap sahibi1 yılAmacın ne
Soran1 yılNeden engelledin :)
Cevap sahibi1 yılÇünkü boşa gidecek şeyler beni yıpratıyor. Çoluk çocuk olayına rağmen böyle bir olayın içinde oluşun beni tüketir. Ben zaten yılların yorgunluğunu taşıyorum
Soran1 yılAksamdan beri dusunuyorum, kendime sadece bunu tekrar ediyorum : basit dusun = cevap iletisimi kes.
Sana destegin icin tesekkur mesaji yazmistim ulasilmadi, benim icin zaman ayirip beni bilgilendirdigin icin tesekkur etmek istemistim. Soylediklerin cokta bos degil yani benim icin. Gercek olani diyosun, uyardin ve bu uyari benim onume sans eseri cikmis olabilir…
Cevap sahibi1 yılİnşallah faydalı olmuştur da kurtulursun. Rica ederim. Çocuklarını düşün hep. Kadınlığını yaşa fakat unutma ki bir kadın olarak çocuk getiriyorsan dünyaya bunun sorumluluğunu unutmamak bu minvalde yaşamak lazım kadınlığını. Yapacağın şeyleri de resmi prosedürleri yapıp öyle yap.
Soran1 yılBu konusmalari unutmicam kesin. Ne gerekiyosa uygulanacak! Aldigin notu silmeyi unutma 5yil sonra buradan yorum olarak mi haber verecem ben sana 😀
Cevap sahibi1 yılCengiz Aytmatov diyor ki "At aynı ize binlerce kez başarmış, belki gene rastlasiriz seninle." Umarım her şey gönlünce ve doğru olacak şekilde olur. Allah'a emanetsin.
Soran1 yılDogru demis olabilir, kader… tesekkur ederim allah’a emanet ol iyiligin karsina iyilik olarak ciksin. Hoscakal.
Cevap sahibi1 yılAmin, teşekkür ederim. Hoşçakal
Soran1 yılMerhaba, son bisey sana gostermek istiyorum. Engeli acabilirmisin, gondereyim sonra yine engelle istiyorsan. Bu konu hakkinda ihtiyacim var. uzatmicam, oku, istersen dusuncelerini soyle sonra engellersin yeniden.
Soran10 ayHakliydin, geri geldi.
Soran5 ayBakarmisin?
1 yılpsikolojik destek al. artık bıkmıştır senin dengesiz hallerinden , önemsemiyordur seni , sen narsist birisin, kesinlikle ilaç kullanmalısın. vicdanlı biri o.
02 Yorumla
Soran1 yılEvliligimiz boyunca hic sorgulamadi, hic konusarak nasil duzeltebiliriz diye ugrasmadi. Var ama yok gibi surekli isine odakli.
- 1 yıl
onu çok iyi anlıyorum. senin konuşunca da kendinde hata bulan kabullenen empati yapabilen biri olmadığını gördü. keşke ilk günlerde bıraksaymış seni
mutlaka tedavi ol
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Ah canımmm, gerçekten çok yorulmuşsun gibi anlaşılıyor 😔 Bazen böyle duygular bizi kendimize bile yabancılaştırabiliyor. Öncelikle bir derin nefes al, çünkü kendine biraz daha nazik yaklaşmaya ihtiyacın var. Evlilikte 13 yıl uzun bir yol… Ama biliyor musun? Hala çözmek için adım atman o kadar güzel ki!
Belki içinde tuttuğun bazı şeyler yanlış şekilde çıkış yolu buluyor, bu yüzden önce biraz kendi duygularını toparlamayı dene. Eşinle oturup açık yüreklilikle duygularını anlatabilirsin, belki uzman bir yardım almak bile sizi rahatlatabilir. Kesinlikle yalnız değilsin. Birkaç küçük dokunuşla bu durumu atlatacağına inanıyorum ❤️ Ne düşünüyorsun, eşinle sakin bir konuşma yapmak için doğru bir zaman bulabilir misin?00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
17Cevap
1 yılSorun aslında var saymak. Yok sayman kendi ruh sağlığın için daha faydalı. Onun varlığını ve ruhsuzluğunu dert etmek seni bitiriyor
04 Yorumla
Soran1 yılAynen evet neden anlamayip farketmemeyi secebilir dusuncesi beni bitiyor. Yeni kararlar aldim, umarim daha iyi olur ✨
- 1 yıl
İnşallah öyle olur. O bu durumu kabullenerek kolaya kaçıyor mücadeleyi seçmiyor
Soran1 yılEvet, hayat felsefesi bu aslinda herseyde bu sekilde dusunuyor. Ben zamanla artik zorlanmaya basladim
- 1 yıl
Her alanda varlığını minimum düzeyde hissetmek veya ayrılmak
Bence neden bagirdihinizi kendine sormalisinb
Karşılık vermemesi sizi rahtaiz ediyor
Belliki istediğiniz şeyler var eşinizden016 Yorumla
Soran1 yılEvet istedigim seyler var, hayati birlikte paylasiyorsak gunluk gorevlerimizi paylasmak istiyorum. Anlamadigi bu. Ben ondan gel evi temizle demiyorum, rutin ev disi islerin bir kismini ustlenmesini istiyorum. Ama surekli isi oldugu icin, bu paylasim yapilamiyor.
Soran1 yılSurekli hediyelerle geliyor. Ayakkabi almam lazim desem, sen alma ben alcam der, 2,3 cesit (benim tarzima uymasada) doldurur getirir. Arada cicek alir. Bu konuda yapmiyor diyemem. Baska seyler, hislerim var gibi diyor. Sonra adama bakiyorum, yok imkansiz diyorum. 13 yildir tek 1 kere gozunun disariya kaydiginida gormedim…
Soran1 yılEvet 2 cocuk var. Hic bisey soyleyemiyorum, hayalide olsa konusamiyorum. Sanirim anlamadigi icin, kendimi bende iyice kapattim.
Soran1 yılEvet, aslinda bazi gormek istedigi yerden anlayabiliyo demekki
Soran1 yılAynen evet
- Aşk İlişkileri konusunda 999 cevap paylaştı.
1 yıl13 yıldır bağırıyorsun bir işe yaradı mı yaramadı o zaman demek ki davranış şeklini değiştirmen lazım değil mi
028 Yorumla
Soran1 yılSence nasil davranis gostermem gerekiyor? Daha once konustum, kac defa konusu gecti artik yapamadigimi ve sirtimda cok is oldugunu soyledim. Hem kendi isimi kurdum, hem isciyim baska bir firmada, hem 2 cocugun okul + randevulari + etkinlikleri , eve dair evrak isleri, aklina gelebilecek hersey uzerimde. Bana yardim et dedigimde olur ben isi birakip evde oturayim cevabi veren bir koca ya nasil davranabilirim
- 1 yıl
Yani benim önerim şu olur şu dünyalık işleri biraz azaltın çok fazla yükün altına girmişsin çünkü rızık Allah'tan açlıktan kimse ölmez yani çok kazanıp daha iyi olacağını düşünüyorsun ama bak kötüye gidiyor
- 1 yıl
Biraz azla yetinin hayatım çocukların evliliğin tadını çıkarın işte
- 1 yıl
Siz biraz modern kölelik sistemine kendinizi çok fazla kaptırmışsınız bence
- 1 yıl
Ailenize birbirinize bence biraz daha vakit ayırırsanız yanii nasıl söylesem anın hayatın tadını çıkarın ileride yaşlandıktan sonra paranın evin maddiyatın hiçbir anlamı kalmıyor yani
Soran1 yılKesinlikle haklisin! Ilk evlendigimiz zamanlar onun dusunceside boyle idi. Ama sonra zamanla, yeni bir sektorde is ogrendi, ve onun maddi tadini aldi. Doymuyor. Surekli yetmeyecek zannediyor. Ama o fazla calistikca, hesabi kitabi yapmadan harcar oldu. Simdide yetmiyor diyor. Bunun hakkindada cok konustum, en son calismaktan öleceksin, o kazandigin paralarida mezarina seninle gömcem dedim. Bu bile adamda etki yapmadi. Normal hafta ici calistiklarinla yetinmiyor uste birde ek isler aliyor.
- 1 yıl
Yani sıkıntı dediğim gibi insan ne kadar kazanırsa o kadar fazla harcar gözü daha yükseklerde olur
- 1 yıl
Umarım düzelir ya zor bir durum
Soran1 yılDuzelmiyor, 3 yildir boyle. Cocuklardan benden bisey esirgemiyor, ama ilgisiz, hayatimizda surekli yok, surekli isi var. yani ruhumu beslemiyor, konusmaya ihtiyacim var bunu anlamiyor
- 1 yıl
Boşanma sebebi böylece başlıyor
- 1 yıl
Maalesef
- 1 yıl
Yani ona söyleyebilirsin ona de ki madem ben Sevgi ilgiyi ve mutluluğu senden alamayacaksam ev işlerinin için bir hizmetçi tutarsın çocuklarının da nafakasını verirsin bakarsın yoluna
- 1 yıl
Bu şekilde daha çok çalışabilirsin de
- 1 yıl
Evlilik kavramınin anlamı kalmamışsa neden evliyiz de
- 1 yıl
Umarım düzelir mutlu olursunuz ne diyeyim
Soran1 yılAcikcasi ev islerini hafta ici yapabilmem neredeyse imkansiz oluyor. Yani temel sofra kur, kaldir topla. Detaylari hafta sonu yapiyorum. Haftaici pazartesi saabah 8 de sokakta aciyorum gozlerimi cuma aksam 5e kadar full sokak islerinde disardayim. Varya artik diyorum kendime « senin evli olmana ihtiyacin yokki, sen zaten herseyi tek yapiyorsun ». Bizi kaybetmeye yakinlastin az kaldi dedim en son. Bakalim…. Tesekkur ederim yazdiklarin icin
- 1 yıl
Rica ederim
- 1 yıl
Sana birde nasihat edeyim
- 1 yıl
burada olan sirtlanlara heves etme
- 1 yıl
Çünkü istisnasiz senden yararlanmak isteyen kişilerdir sen yine eşine bir şans ver karşına al konuş çocuklarının babası sonuçta umarım hayırlı bir karar alırsınız
- 1 yıl
Boşanmak basit bir şey değil benim 12 yıllık evliliğim vardi bitti ve inan hala dogru mu yaptım emin değilim çocuklar ile arana mesafe giriyor bir arada bir derede kaliyosun zor bir şey
- 1 yıl
İyi geceler
Soran1 yılHeves edecek ruh halim yokki… amacim sadece bu konu hakkinda fikir edinmek. Kimden nasil yardim alabilirim artik bir cozum, dusuncelerime anlam ariyorum. Bazilari bu konulari arkadas, aile, psikolog ile paylasarak destek alip fikir aliyor, ama bende her isime kendim cozum yaratmaya calistigim icin, buradan post atmak aklima geldi
- 1 yıl
Bu konuda burdan alacağın cevaplar genelde senden yararlanma isteğiyle olan cevaplar olacaktır bence benim fikrim tabi
Soran1 yılAnliyorum, bu konu hakkinda beni uyardigin icin ayrica tesekkur ederim. Evlenmesi basitte, sonrasi iste… aslinda hayatini birlestirmis oluyorsun, gecinsende, ayrilsanda omrun boyunca o kisi ile bir bagliligin suruyor. Zor konular
- 1 yıl
Rica ederim evet öyle ömrün boyunca çocuklar için iletişim halinde oluyosun gerçekten zor
- 1 yıl
Allah yardımcın olsun iyi geceler
Soran1 yılIyi geceler
Aşk İlişkileri konusunda 978 cevap paylaştı. Dur demeyi dene ve tersini yapmaya başla bakalım düzelecek mi
027 Yorumla
Soran1 yılSadece ise odakli yasiyor. Dur dedigim zamanda ben isi birakayim evde oturayim diyor… yani ciddiye almiyor
Soran1 yılSogudugunu sanmiyorum. Ben zamanla ona karsi ilgisizlestim. Bu da aramizi aciyor. Ama nedenini cozmek icin caba gostermiyor. Günu geldigi gibi yasiyor
Soran1 yılTelefonunu karistirmam. Zaten surekli ise odakli yasiyor. Son bir kac aydir cocuklari okuldan almak icin var, bundan oncesi onuda yapmiyodu
Soran1 yılIphone
Soran1 yılVar ama kullanabildigini dusunmuyorum. Evde tv, pc, elektronik olsun ne kurabilir ne anlar. Ben yaparim
Soran1 yılGizli alan nasil bisey ayrica? Bende bilmiyorum bunu
Soran1 yılHayir yok, bu telden onceki eski kullandigi tel ortalikta evde geziyor. Instagram hesabi acik, facebook hesabi acik, wp kapali sadece.
Soran1 yılYeni telefonu Şu an iphone oldugu icin oraya aktardi wp diye dusunuyorum…
Soran1 yılHayir, hic bakmiyorum. Boyle bazen uzaktan wpda ana ekran konusmalarini goruyorum. Bildigim arkadaslarinin uzaktan profil fotolarini goruyorum. Son yazismalari onlar gozukuyor. Ama hic elime alipta karistirmadim.
Soran1 yılCunku gormemem gereken biseyin uzerine duserim diye korkuyorum. Aslinda hislerimden geciyor ya aldatiyorsa diye, ama soyle baktigim zamanda aldatacak gibi durmuyorda… yani oyle bi insan degil gozu disarda olsa gorurdum?
Soran1 yılBilmiyorum, ama surekli isini bahane etmesi artik tuhaf gelmeye basladi. Cozemiyorum.
Soran1 yılCozemiyorum cunku sohbet etmiyoruz, konusmuyoruz. Konusamiyoruz
Soran1 yılCok az. Ne yaptin? Is nasildi? Buna benzer seyler. 1 konu anlatirim, detay sormaz. 5 dk surmuyor bu sohbet.
Soran1 yılFazla yok diyecek kadar az
1 yılTahammülsüzlük…
Aile terapistine gitmelisiniz, beraber.02 Yorumla
Soran1 yılIse odakli yasadigi icin duygularini kapattigini dusunuyorum.
- 1 yıl
Senin de onun da eksiklikleriniz vardır elbet. Tek taraflı değildir bu.
Seni anlayan birini bulunca sinirinde geçer rahatlatsında
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBen 2 yıllık evliyim eşim beni anlamıyor ve sürekli sinirli laf sokan biri oşarak geziyorum birazda kendilerini düzene sokmalılar
112 Yorumla- 1 yıl
artık bitmiş bi ilişkiniz var evli kalmak saçma hale gelmiş
Cevap sahibi1 yıl4 aylık bebeğim var ayrılmak zor
Cevap sahibi1 yılKendisi narsist hep kavga istiyor beni anlamak istemiyor kavga etmek için
Cevap sahibi1 yılÇok zorlanıyorum böyle bir karakterde haksız da olsa ben haklıyım diyor zorlanıyorum ama bebeğim var
- 1 yıl
peki bi soru? gerçekten 4 aylık bebeğine baba olacak güvendiğin biri erkek olsaydı boşar mıydın adamı mersk ediyorum
- 1 yıl
ya da ciddi maddi gelirin olsaydı
Cevap sahibi1 yılEşim in her haltını gördüm canlı sohpet tanısma siteleri ben yapmadım dedi gizli adına hesap açmış bildirim düştü bir şekilde bu ne dedim ben yapmadım dedi çıplak kadın fotolarına bakmıs eskidendi diyip yalan söyledi oysaki tarihi yazıyor üstüne hep benim sevmediğim şeyleri yapıyor ve hala ben bebek için dayanmaya calısıyorum
- 1 yıl
evlenirken farketmedin mi narsist olduğunu
- 1 yıl
hiç sen de aldatmayı düşündün mü peki aldatmaktan kastım sohbrt vs de dahil yani illa fiziksel değil
Cevap sahibi1 yılHayır hamile kaldım ve gerçek yüzünü gördüm çocuğu aldırmak istedim imza istediler olmadı geç kaldım narsist ve oldukça uyanık ama kafası hep kötülüğe çalışan uyanık maaşı cok iyi memur bana veriyor bir 10 bin lira market pazar kendi ihtiyaçlarım bebeğin bezi ve kıyafeti bana bırakıyor ve yetmiyor yüzüne söylüyorım babam veriyor cünkü söylüyorım utanmıyor bu durumdan yüzü eşek derisinden kalın derler heralde buda ondan cok çekiyorum sabrediyorum birgün ya boşanıcam babam boşanmamın taraftarı değil ama gelirden hiç sorma kapım hep acık dedi
Cevap sahibi1 yılHayır ya beni nerdeyse hergün kavga edip ağlatıp sinir etmekten ev işi cocuk derken zaten halim kalmıyor bazı sabahlar geçende 5 e kadar kavga etti sonra bir şey yok gibi sarılıp yatalım diyor kaos tan beslenmek ten doyunca iyiye dönüyor cokta yoruldum
- 1 yıl
önünde çok zorlu yıllar vsr gibi görünüyor üzüldüm senin adına
Gizli Üye(36-45)1 yılBende 12 yıllık evliyim. Konuşmak ister misin?
020 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl?
Cevap sahibi1 yılEv hanımı mısın ayrıca?
Cevap sahibi1 yılorada mısın?
Soran1 yılHayir calisiyorum. 2 ayri iste. Hem isci olarak hem kendi isimi yonetiyorum. Bunun yaninda ev+okul+randevular hersey benim sirtimda. Cidden tahammulum kalmadi
Cevap sahibi1 yılDediğim gibi konuşmak ister misin biraz?
Cevap sahibi1 yılNeden susuyorsun?
Soran1 yılBen sadece bu konu hakkinda fikir almak istiyorum
Cevap sahibi1 yılAnlattığın kısım çok eksik ama. Buna bakarak kimse sağlıklı yorum yapamaz.
Soran1 yılSor eksik olanlari yazarim
Cevap sahibi1 yılAklından geçen ne? Boşanmak mı?
Soran1 yılAnlamaya calisiyorum neden duygusuz ve beni anlamaya calismadigini? Bu boyle devam ederse, istemeyerekte olsa evet artik bosanmayi bile dusunur oldum
Cevap sahibi1 yılBak benzer çok yanımız var. Cidden konuşmak ister misin? Sorup anlatacağım çok şey var. Sen bilirsin ama ben ciddi ciddi son kez soruyorum.
Soran1 yılEksik yazilan bir posttan nasil benzer yanimiz oldugunu cikarabildin? Buradan yorumlasmak istersen, konusuruz.
Cevap sahibi1 yılTamam anlaşıldı işte. Cidden sende az garip değilsin.
Soran1 yılGarip yanim ne sence? Soylermisin? Bileyim bende onun uzerinde kendimi gelistireyim
Cevap sahibi1 yılYani soğuk ve çok fazla kendine has çizgileri olan birisin bence.
Soran1 yılEvet haklisin bu konuda ne diyeyim ☺️
Cevap sahibi1 yılİşte bu konuda da konuşurduk seninle böyle yapmasan ☺️
Cevap sahibi1 yılCidden inadını burada olsun bırak 😊
Cevap sahibi1 yılHey?
1 yılKendini yipratyrsun zaman ilerledikçe daha kötü olur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 676 cevap paylaştı. Neden sivri dillisiniz
01 Yorumla
Soran1 yılSirtima yukledigim yuku tasiyamadigim icin dil sivrilesiyormus.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılKendini neden bu kadar heba ediyorsun. Boşa gitsin
01 Yorumla
Soran1 yılBosamasi bukadar basit degil… 2 cocuk var ortada
- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
1 yıldoğru kişi olmayınca böyle oluyor demek ki
01 Yorumla
Soran1 yılBunu once fark etmiyordum, kendimi ve evliligin boyle olduguni dusunuyordum. Ama bu son 1 senedir daveanislarimin gercekten aslinda alarm verdigini fakat karsimdakinin yardima kosmadigini gosteriyor bana.
Aşk İlişkileri konusunda 567 cevap paylaştı. Acil tedavi ol zaman kaybetme
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Sen kafayı yedin sanırım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılKeşke bende öyle olsam
03 Yorumla
Soran1 yılBunu cok diyen var. ama tasiyabilmesi cok zor. Bak, ben yapiyorum ama gucum kalmadi.
Cevap sahibi1 yılEn azından bağırıp içini boşaltıyorsun bide içine atmak var içten çürüme gibi
Soran1 yılSadece sinirimi kusuyorum. Ama esimin iyilestirmesi gereken noktalari iyilestirmiyor bu yaptigim. Bu tepkiyi anlamaya calismiyor. Kabulleniyor sadece
Gizli Üye(30-35)1 yılAynı benim eşimi anlattın ya
00 Yorumlaistemiyrmusun
00 Yorumla
1 yılKaç yaşındasın
01 Yorumla
Soran1 yıl33 yasindayim
Gizli Üye(36-45)1 yılÇok kötü bir durum
01 Yorumla
Soran1 yılBunu once fark etmiyordum. Son 2 yildir dusuncelerim beni yedi bitirmeye basladi. Tepkisiz, herseyi kabullenmis bir erkek bana garip gelmeye basladi.
Gizli Üye(25-29)1 yılÇocuk var mı
01 Yorumla
Soran1 yıl2 cocugum var
Devamını Gör(5)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri