Neden numaramı silmemiştir?

Bana duygularını olduğunu diyen ama benim doğru düzgün tanımadığım için reddettiğim biri vardı. Aynı şehirde olsak ve zamana yaymayı bilse kabul edebilirdim ama farklı şehirdeyiz. Bir aya da ben kabul etmeyince başkasını bulmuş. Kız, adım atmış ve sevgili olmuşlar. Ben de bilmeden bir ay sonra deneyelim dedim. İkimizi birlikte idare etmeye çalıştı bildiğiniz ve ben de 1-1.5 ay konuşup durmamızın sonucunda arada bıraktım. Şu an konuşmuyoruz. Çünkü ben bir ay boyu düşün , taşın. Eğer aynı düşünürsen ben de buradan geçmişte görüştüğüm ama bir yıldır görüşmeyi kessem de arada yazıp görüşmeye çalışan biriyle görüşmeye başlayacağım ama onu bana tercih edersen bana geri dönme. Ben de sana ya aynı şeyi yaparım , seni asla affetmem ya da bu çok çok zor olur dedim. O da merak etme , dönmeyeceğim dedi. Arada bırakmama , düşünmesi için bir ay vermeme ayar oldu. Numaram onda ekli ama ben sildim. Demesine göre konuşmaları sevgilisi görse yanlış anlarmış. Bu vicdanı da ona ben yanı sıra idare etmeye çalıştığı için bu durumu ne ona ne kendime yakıştırmış olduğum ve bunu devamlı dediğim için ben yaptırdım. Çünkü yoruldum bu durumdan ama merak ediyorum bu kadar kendinden eminse niye onun da numaramı silmediğini veya ben ona değer verdiğim için beni sosyal medyadan engel atmadığını demişti. Neden dönmeyecekse ve artık o da artık bu durumdan sıkılıp ne yapacağını bilmiyorsa ve beni sevmiyorsa beni engellemiyor her yerden?

Güncellemeler
1 yıl
Güncelle
Neden numaramı silmemiştir?