Ya sonra? Çocuk büyütmek ve en sonunda birlikte yaşlanıp ölmek midir? Bütün gençlik boyunca bunları mı düşlüyoruz?

Ya sonra? Çocuk büyütmek ve en sonunda birlikte yaşlanıp ölmek midir? Bütün gençlik boyunca bunları mı düşlüyoruz?

Hayalinizdeki kişiyle evlenirse hayaller çoğalarak devam eder. Yeter ki hayalinizdekine denk gelin,
Rica ederim ne demek 🌹
Hayır ama çoğu insanlar özellikle erkekler sırf cinsellik veya ailesi istedi diye evlendiği için karşındaki kadın ile her hangi bir bağ kuramaz duruma geliyor yani baştan kayıp ediyor oysa erkolar evlenmek için değil sevginizden dolayı evlenin kızlarda dikkat etsin erkeklerin çoğu rolcü ve sadece kendisine hizmetçi arıyor ne yazık ki
Cevap
2Cevap
Hayır bitmez aksine daha çok hayel olması gerekiyor
bitmez tabi ki de
Evlilik düşünmüyorum kendim icin yasamak istiyorum... maddiyatım iyi isim gücüm yerinde istedigim herseyi yapabilirim ki neden baska birini buna ortak yapayım ki şu kısacık hayatta.
Bu şekilde mutsuz olursun kendini avutuyorsun sadece kardeşim
Mutsuz degilim cok şükür... tek basına mutlu olmayı bilen bir insanım... bir kadın olmadan yaşayamam diyen ezik erkeklerden degilim... evlilik icin zamanında cabaladım bir ara hevesim vardı ama görüstügum kisiler param icin benimle olmak isteyenlerdi... dedim ki ulan niye evleniyorum elin kizina konfor sagliyorum canım mıyım... kazaniyorum diledigim gibi de bir hayat yasiyorum
Yanlış biriyle evlenilirse biter evet 😅 diğer türlü daha iyi de olabilir
saçma sapan biriyle evlenirsen biter
Erkeklerin çoğu baştan saçma zaten napak hahahaha
maalesef öyleler tek ol daha iyi
Cidden öğle evli kadınların 90% şikayetçi ve mutsuz çünkü kocaları bir işe yaramıyor
Doğru düzgün bir erkek adam bulan cenneti yaşıyor çünkü çok çok çok nadirler
sırf bu yüzden evliliği saçma buluyorum
boşu boşuna bunları çekiyorsun
Hayaller biter gerçekler başlar
Hayır bu kadar basit değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?