Bence birçoğu unuttu. Finansal anllamda kadını rahat ettirmek eşini şımartmak nedir bilmez oldular. Evde bir çivi çakılması gerekse bir hafta bekler olacak. Ben anlamadım gitti ya hoduk aşırı kıskanç oluyorlar ya çok gevşek ortası yok bunun. Ben mesela çok sert ve soğuk biriyim. erkegime karşı sadece cıvıl civilimdir onu bile yapmıyorum artık erkek erkekliğini bilecek onun yanında olduğunda beynini bir kenara bırakacaksın o kadar guveneceksin akıllı olduğuna elinden her işin gelebileceğine ya da en azından deneyecegine. Bir işe gittiklerinde bile nazdan tizden geçilmiyor. Biz bir işe gittiğimizde o kadar nazlanmiyoruz. Bu arada fakir erkekler size iki çift sözüm var. Yalandan hediye almamak için boktan fakirliginizi kullanmayın. Hafta sonu ek ise gitseniz bir kereye mahsus yine de o hediyeyi alabilirsiniz. Yeter ki isteyin ya da çok güzel bir plan yapıp kendi elinizle yaptiginiz bir şeyle piknik vs organize edebilirsiniz aq yalancılari.
Dipnot: hiç sevilmemis de olabilirim. Çünkü erkekler sevdiği kadına bir noktada böyle olabiliyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer