Sizce neden böyle yaptı lütfen lütfen okuyun çok merak ediyorum çünkü?

Lütfen okuyun biliyorum uzun ama lütfen. Benimle sevgili olmak isteyen birisi vardı önceden ilk başlarda baya bildiğiniz sevgili gibi konuşuyorduk bana hep gözümün nuru canım kuzum vs diyordu ama aşırı derecede el üstünde tutuyordu işi olsa bile yazıyordu birkeresinde isim var dedim 15 dakika sonra yazdı bitti mi işin dedi sonra konuştuk konuştuk çıkmıyorsun aklimdan dedi mesela aşırı derecede kiskandigida oluyordu atiyorum kıyafetime konuştuğum erkekleri filan kıskanıyordu konuştuğum erkek derken kanka olarak yani. Birde bazen konuyu cin* getirmeye çalışıyordu yani cins* konuşmak istiyordu benimle sonra bu arada buluşmak istiyordu ben açıkçası o zamanlar ona karşı pek birsey hissetmiyordum o yüzden soğuk durdum buluşma teklifini kabul etmemiştim 2 3 kere. Sonunda tamam ben yoruldum dedi sonra 2 hafta sonra ben tekrardan yazdım tuhafsin konuşmak istemiyorum ya dedi soğuk davrandi yani 3 hafta sonra ben yeni fotoğraf paylaşmıştım onu beğendi 3 4 hafta sonra takipten çıkardı. 5 6 ay sonra takip isteği atıp geri çekti bu arada ben sunu duydum kendisi hakkında bu kişi düz mantık ile düşünen biriymiş yani olur olmazsada olmaz mantığı ile düşünürmüş sizce neden fotoğrafımı beğendi sonra neden takip isteği atip geri çekti ya? Birde aradan uzun zaman geçti bundan sonra. Ben istek attım bu kişiye takip isteği atıp gt yaptı yani. Konuştuk konuştuk yani ama bu sefer baya soğuktu bana karşı yani önceden ilk konuştuğumuzda ilk o yazıyordu habire günaydın diye ben yazmıştım artık ama yazıyordu böyle hiç görüldü filan atmiyordu hatta ben atmıştım bana kızmıştı görüldü attım diye. Ama bu sefer ben birsey demiştim okulda beni beğenen çocuk vardı eğer seninle flört etmeseydim onunla sevgiliydim diye hala beni mi istiyorsun anlamdım dedi evet dedim o zaman bende de kalmasın buluşalim demişti birde ben çok konuşuyorum yani bu seni sıkar mi dediğimde hayır dedi. Birde artık ne cins* birsey desem ona daha hevesli mesajlar atıyordu. Amaç ne sizce
Sizce neden böyle yaptı lütfen lütfen okuyun çok merak ediyorum çünkü?