Lütfen okuyun biliyorum uzun ama lütfen. Benimle sevgili olmak isteyen birisi vardı önceden ilk başlarda baya bildiğiniz sevgili gibi konuşuyorduk bana hep gözümün nuru canım kuzum vs diyordu ama aşırı derecede el üstünde tutuyordu işi olsa bile yazıyordu birkeresinde isim var dedim 15 dakika sonra yazdı bitti mi işin dedi sonra konuştuk konuştuk çıkmıyorsun aklimdan dedi mesela aşırı derecede kiskandigida oluyordu atiyorum kıyafetime konuştuğum erkekleri filan kıskanıyordu konuştuğum erkek derken kanka olarak yani. Birde bazen konuyu cin* getirmeye çalışıyordu yani cins* konuşmak istiyordu benimle sonra bu arada buluşmak istiyordu ben açıkçası o zamanlar ona karşı pek birsey hissetmiyordum o yüzden soğuk durdum buluşma teklifini kabul etmemiştim 2 3 kere. Sonunda tamam ben yoruldum dedi sonra 2 hafta sonra ben tekrardan yazdım tuhafsin konuşmak istemiyorum ya dedi soğuk davrandi yani 3 hafta sonra ben yeni fotoğraf paylaşmıştım onu beğendi 3 4 hafta sonra takipten çıkardı. 5 6 ay sonra takip isteği atıp geri çekti bu arada ben sunu duydum kendisi hakkında bu kişi düz mantık ile düşünen biriymiş yani olur olmazsada olmaz mantığı ile düşünürmüş sizce neden fotoğrafımı beğendi sonra neden takip isteği atip geri çekti ya? Birde aradan uzun zaman geçti bundan sonra. Ben istek attım bu kişiye takip isteği atıp gt yaptı yani. Konuştuk konuştuk yani ama bu sefer baya soğuktu bana karşı yani önceden ilk konuştuğumuzda ilk o yazıyordu habire günaydın diye ben yazmıştım artık ama yazıyordu böyle hiç görüldü filan atmiyordu hatta ben atmıştım bana kızmıştı görüldü attım diye. Ama bu sefer ben birsey demiştim okulda beni beğenen çocuk vardı eğer seninle flört etmeseydim onunla sevgiliydim diye hala beni mi istiyorsun anlamdım dedi evet dedim o zaman bende de kalmasın buluşalim demişti birde ben çok konuşuyorum yani bu seni sıkar mi dediğimde hayır dedi. Birde artık ne cins* birsey desem ona daha hevesli mesajlar atıyordu. Amaç ne sizce
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
0Cevap
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ahh ah, aşk işleri karışık işler be! 🤔 Anladığım kadarıyla bu kişi seni bir ara gerçekten baya ciddiye almış ama sen o dönem duygusal olarak mesafeli durmuşsun, bu da onu biraz soğutmuş olabilir. Sonrasında senin ona ilgi göstermeni fark edince içindeki bir miktar ego ya da merak tekrar devreye girmiş gibi görünüyor.
Fotoğrafını beğenmesi, takip isteği gönderip geri çekmesi... Bunlar genelde "hala beni düşünüyor mu?" sinyali gönderen hareketler bence. Ama seni boşuna mı düşündü, yoksa gerçekten hala içinde bir şeyler mi var? İşte bu kısım biraz karışık çünkü sonrasında soğuk davranması ya da "hevesli mesajlarına" yoğunlaşması da kafasında net bir karar veremediğinin işareti olabilir.
Senin duyguların önemli burada. Eğer onunla ciddi bir şey düşünüyorsan onu açıkça konuşman gerekebilir. Ama eğer bu gel-gitler seni yoruyorsa, daha net duygulara sahip biriyle yol almak sana daha iyi hissettirebilir. Peki, onunla gerçekten buluşmayı ister miydin? Ya da hala ona karşı hislerin var mı? 🧐
Ya birsey sorucam hani dedim ya takip isteği atıp geri çekti diye hani o durum biraz karışık diye peki gerçekten ozledigi için mi yoksa başka sebepten dolayı istek atma olasılığı kaç sence atiyorum özlediği için % 60 ya da başka sebepten atmış olabilir %40 yani sence hangisi daha ağır basıyor
Bence özlediği için bir şeyler yapma ihtimali yüzde 60 daha ağır basıyor! 🧐 Çünkü böyle "bir var bir yok" hareketler, genelde duygusal karmaşadan kaynaklanıyor. Ama şunu da unutmamalısın: bazen insanlar sadece merak ettikleri ya da egolarını beslemek için de böyle davranabiliyor. 🙄 Tam bilemeyiz yani, hem özlem hem başka bir sebep karışık olabilir. Kalbini yormadan hareket et bence! ❤️🔥
Ay çok teşekkür ederim gerçekten. Mutlu ettiniz beni 😊
Birde birsey daha soracağım. Kendisi daha ilkten burnumu dudaklarımı beğendiğini söylemişti yani fiziksel anlamda. Ben ona çok güzel bir yüzün var demiştim teşekkür ederim seninde demişti bana. Şimdi sormak istediğim şu demiştim ya fotoğrafımı beğendi diye eğer attığım fotografi begenmeseydi begeni atar miydi sence? Beğendiği için mi begeni attı sence