İlk aşklar unutulmaz, ama gerçek aşk gelir onu diri diri gömer...😇

İlk aşklar unutulmaz, ama gerçek aşk gelir onu diri diri gömer...😇
Unutmadım, hep yanlış zamanda karşıma çıkan doğru kişi olduğunu düşündüm. Yıllar sonra tekrar bir araya geldim. Çok acı bir şekilde tecrübeler edindim. Bazı şeyleri zorlamamak gerekiyormuş. Allah nasip etmiyorsa bir bildiği varmış. Öğrenmiş oldum. Onları o eski vakitte bırakma vakti gelmiş.
Umarım şimdiki hayatında doğru Zaman doğru insan en güzel şekilde seni hak edecek insanlarla karşılaşırsın sana geçmişi unutturacak insanlar çıksın karşına 🙏💐💐
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.🙏🏻 Ben artık insanlardan umudumu kestim.
Rica ederim
Beklenmediğiniz anda güzel şeyler olsun, İyi akşamlar🙏🙏🌸
İyi akşamlar 🙏🏻
Mümkün değil unutmam...
4-5 yaşlarındayken ruh ve sinir hastalıkları tedavisi görüyordum ben (Evet, raporlu deliyim).
Hacettepe Hastanesi, Sarı Salon'da devasa bir odaya aldılar beni; ailemle özel olarak konuşmak için...
Yer gök oyuncak doluydu ve birkaç tane de güzel bacaklı abla vardı. Bir de kocaman, tahtadan bir uçak. Dokunmama hiç kızmadılar. Hem uçağa, hem bacaklarına...
Cennette gibiydim.
Sonra gerçek huriyi getirdiler; ben yaşlarda bir kız. O da benim gibi sıyırmış belli ki, yoksa neden orada olsun idi? İsmini hatırlıyorum yalnızca. Ceyda...
Epey uzun süre konuştuk onunla, insanlığı falan kurtardık, cezalara direnen gizli bir örgüt kurduk ve hiç oyun oynamadık.
Sonra ayrılık vakti geldi. Koala gibi, hatta kene gibi yapıştık birbirimize. Kongo Kırım Kanamalı Ateşi o gün orada hasıl oldu zaten.
Ama bizi ayırdı güçlü kollar. Ayıkladılar ikimizi.
Eve döndüğümüzde hala ağlıyordum. Bir bira şişesini kafama dikip, birkaç yudum içtiğim ilk gündür.
Ömrümün kalan mahşerinde, tanıştığım hiçbir Ceyda'ya soramadım; 'Sen çocukken deli miydin?' diye. Sorulmaz, ayıp. Çünkü kurallar var.
Ben ise hala yarım akıllıyım. Zira aklımın geri kalanı hala O'ndadır.
Unutamadım...
Hikayeniz çok derin ve etkileyici bir şekilde yaşanmışlıkları yansıtıyor. Ruhsal sağlıkla, çocuklukla, ve unutulmaz birisiyle yaşanan anılar arasındaki o ince bağlar çok anlamlı. Çocukken yaşadığınız o anıların ve Ceyda’yla olan ilişkinizin sizde bıraktığı izler, zamanla nasıl bir dönüşüm yaşadığınızı, insanların hayatındaki etkilerini anlamak da bir o kadar önemli. Duygusal bir bağın ve belleklerdeki izlerin gücü üzerine düşündürüyor.
Sizin gibi birinin, geçmişte yaşadığı o anıların etkisiyle hala bir anlam arayışı içinde olması oldukça insanî bir durum. Unutamadığınız anılar ve kişiler, zamanla birer parça haline gelir ve geçmişin gölgesi bugüne düşer.
Senin yarım akıllı olduğunu düşünmüyorum hatta çok iyisin
Umarım zamanla huzur bulabilirsiniz.🙏🙏💐
Ali çok şanslı bir çocuk.
🙏
Teşekkür ederim bende çok şanslı olduğumu düşünüyorum sizin gibi güzel insanlara denk geldiğim için 🙏💜💐
Bence aşk kontörlü olmalı. Öyle zırt pırt aşık olamamalı insan, idareli kullanmalı.
Araba kornaları da öyle. Şehir daha sessiz olurdu.
🤪
@--'--,----
Bu da çiçeğiniz. Sizinki gibi renkli olanlar nerede bilmiyorum.
Haklısın 😁😁
Teşekkür ederim efendim aldım kabul ettim, hayatınızda ummadığınız güzellikler sizi bulsun sağlıcakla kalın 🙏🌸
🙏
Unutmak mümkün mü siz unuttunuz sanırım 🤔
Biri geldi unutturdu diyelimm
Ya peki seni unutmayan var sa?
Tuz bassın yarasına 😂
😅😅 yakar ama bassin demi
Yapacak bir şey yok onlar acı çekmeye mahkûm 😂😂
Yani demi yansinlar 😅 su veren itfaiyenin 🤣
Yansınlar kuzum🥰🌸🌸💐💜
Aynen canım 🥰🥰😘
😍🦄
teşekkür ederim eic için 🥰😘
Rica ederim kuzucuk🌸🔮💜🙏🥰
Çok şekersin yaa 🥰🥰
Sende çok tatlısın Betül 💜💜
🌹🌹🌹🥰
Afiyet olsun ortam çok güzel 🥰
Çok teşekkür ederim efenim🥰🌸☕☕
Cevap
44Cevap
Geride bıraktığımız herkesi, her şeyi bir şekilde unutuyoruz.
Unuttum ama sonuncu bazen aklıma geliyor
O sonuncu aklına geliyorsa unutmamışsındır demek hâlâ
İnşallah 🙏
Kışta geçti, ayaz da unutuldu. :D
afiyet olsun hiç ilk aşkım olmadı.
Teşekkür ederim canım 🙏🥰
Rica ederim abla 🙏🥰
İlk aşkım Ahmet bana boncuk tabancasıyla ateş ederdi beni öyle tavladı. Sonra biz 4 kız arkadaş Ahmet’i sevdik ama hiç sorun yaşamadık. Ne yapayim ben böyle tutkusuz ilk aşkı 😂
Hahahabah 😂😂😂 bu güzel canım benim
baksen boncuk Ahmet' e :D
Unutmakmı keşkeeee ama işte olmuyor bazen gelenler sadece yaraya bant oluyor
Bir şarkı çalar sen beni ömrünce unutamazsın.
🥺🥺
İnsanın tek unutmadığı çocukluk zamanlarında masumca sevdiği kişiler oluyor gerisi geliyor geçiyor ve afiyet şeker olsun.
Teşekkür ederim kuzucuk 🥰🥰
Bu soru karşıma çıkmasaydı ilk aşkım aklıma bile gelmicekti hilosum 😂
Sende benim gibi kahveye bagimlisisin Allah sonumuzu hayır etsin☕🍫
Özür dilerim kuzum hatirlattigim için
Aynen öyle kahvekolik olduk
İlk aşkım olsa idi unutabilirdim ama hiç olmadığı için böyle bir derdim de yok
Kendinle gurur duymalısın ve mutlu olmalısın çünkü aşk acısı çekmedin🙏
Kendisini unuttum sevmiyorum aklımada gelmiyor fakat ilişki içerisindeyken hissettiklerimi ve daha sonrasındaki yaşadığım acıları unutamıyorum buda ilk oluşundan kaynaklı
Bende bir ara çok takmıştım kafama unutamiyordum … onunla evlenmedim y şimdi evliyim arada aklıma geliyor ama eskisi gibi değil
Her şeyin hayırlısı Rabb'im hakkında en iyi en güzelini nasip etsin
Amin 🤲🏻
Unutmadım. İlk de güzeldi hepsi güzeldi. Çok güzel zamanlar geçirdik. Hepsi ile de güzel ayrıldık. Nasıl unutayım ki.
Unutulmuyor bazen unuttuğunu sanıyorsun sonra yine bir şey çıkıyor yine aklıma geliyor. Galiba bir ömür takip edecek bu bizi
İlkler unutulmaz deyip avuturlar ama biri çıkar aklinada kalbinede taht kurar bilirsin 😀😀
Ohh ohh Allah sevginizi artırsın hemşerim 😃
Amin kuzucum seninkinide umarım 😀
Teşekkür ederim canım
Ne demek canım
Hayatıma giren herkesin bir yeri vardır kımseyı asla unutmam
Ne aşkı ya ilki de yok gerçeği de yok sonuncusu da Yok 😅
Bu yaşta ciddi dusunmedigim için aşk sacma geliyor bana
Unuttum tabi. Unutulmayacak biri olsaydı yanında olurdum. Olmadığıma göre unutmuşumdur
Unutulmayan ne varki neleri unuttuk neleri sineye cektik
Unutmadım gayet net ve her detayı ile hatırlıyorum. Sonrasında yaşadığım aptallığı ve üzüntüyü de.
İlk aşkın genelde biraz çocuk olduğumuz zamanlarda oluyo o yüzden unutmak lazım bence 😃
Sonu kötü bitti benim in acılı mecbur unuttum kendime hainlik edemem
Niye unutulmasın unutulur. Oturup ilk aşkımı düşüneyim demiyorum aklıma bile gelmez
Tabi ki unutuldu üstüne daha bile aşklar arkadaşlar dostlar unutuldu
unutulmaz ama eskisi gibide hissedilmez (heralde)
Benim ilk aşkım eşim oldu ondan başka da erkek girmedi hayatıma.. ama gel gör ki ilk aşkım beni aşktan soğutma sebebi oldu
Unuttun mu derken aklı meleikesi yerinde olan hiç kimse unutmaz zaten sadece bu duruma alışır ama illa duygusal bir şey hissedecek diye bir şey yok sadece hatrında da kalabilir
Tam 10 yıl sevdim. şu an 6 aylık oğlu var. Sonra bi daha kimseyi sevmedim
Sen en güzellerini hak ediyorsun umarım bu saatten sonra senin için her şey daha güzel olur 🙏💐
Çok önemli değil zaten bu dünya sonsuz değil. Hakkımı helal etmedim mahkemei kübrada halledicez o işi
🙏🙏🙏
Geçen sene konuşmuştuk beyefendi çocuk gitmiş keko serseriye dönüşmüştü
Tam unutmuştum bak yine hatırlattın 😂😂
Bence hatırlatmadim sende hiç unutmadım😃
Soru başlığı adı üstünde ilk aşk😅
Ali nasıl annesi❓ 😁😊
Teşekkür ederim iyi babası ile takılıyorlar
MaşaAllah Allah bağışlasın takılsın kerata ömrü uzun olsun hayırlısıyla
Kaç yaşında
Teşekkür ederim abimm🙏 Allah razı olsun cümle yavrularımızı inşallah 🥰 Ali 8 yaşında
Allah cümlemizden razı olsun
Rabbim yavrularımızı korusun 😊🤲🏽
Ali büyükmüş maşaAllah
analı babalı büyütsün Rabbim 🤲🏽
Çok teşekkür ederim amin inşallah
Evet büyüdü bizide yaşlandırdı kendi ile birlikte 🥰🙏🙏🌸
Eee naparsın erkek çocuğu öyle oluyor,
kız çocukları genelde uslu olur ama
erkek çocuğu hareketli olur ve eğer erkek çocuk
hiperaktifse anne babanın vay haline 😅
Abim benim Ali babaya çekti hem tip olarak hem huy olarak şimdi iyi ıslandı ama 2 3 yaşlarında felaket yaramazdı yok öyle bir şey gören hayret ederdi şükür hepsi akıl oldu ona, dediğin gibi kızlar uslu erkek çocuk düz duvara tırmanır derdiler inanmazdım şimdi anladım ne demek istediklerini😃😃😂
Evet insan çocuk sahibi olmadan anlamıyor dimi 😅 çünkü gaşanmadan bilinmez hiç bir şer bizzat yaşamak gerekir analamak ve idrak etmek için 😊👍🏽 ama olsun çocuk öyle ya da böyle büyüyor yeter ki canları sağolsun, Rabbim her türlü tehlike ve kötülüklerden korusun bütün evlatlarımızı amin 😊🤲🏽🤲🏽🤲🏽
Çok haklısın sağlık olsun var olsun her türlü idare edilir 🙏
Hastanelerde kapı kapı gezenler var rabbim onlarında kucaklarını boş bırakmasın 🙏🥰
Amin inşaAllah hastanelerde ki yavrularımıza da Rabbim bol bol şifalar versin 😊🤲🏽
Amin inşallah 🙏🙏💐
Amin 🤲🏽🤲🏽
Yok sen unuttun mu
Çoook oldu
Kaçan kaçıncı aşkın
Hayatımda sadece eşimden önce 2 kişi oldu kimseyi dahil etmem koly kolay
İyi
Sevgili miydin sadece ötekiler ile
Bunu sorarken sen aklından şüphe ettim
O anlamda demedim ya evlilik yoluna girdin mi. Söz nışan vs.
Hayır sadece erkek arkadaşım oldular sonra eşim ile tanıştım arkadaş aracılığı tanıştırdım öyle
Hım anladım az önceki yorumu yanlış anladın galiba
Evet kusura bakma aslında sen düzgün yazamadın yani cümle kuramadığın için ben anlamadım affedersin
Olsun sıkıntı yok Türkçe mizin hali bu 😂
Hadi bakalım 😃
Evet ama güzel kadınsın bu arada eşin şanslı 😂
Teşekkür ederim 🌸
Rica ederim gerçek bu yani
Sana bir sır vermek istiyorum
Tabii
Ama buradan yazamam
Nasıl yapacz
kim unutabilirki ilklerin yeri ayrıdır hep
unutmadim hatirlamak istemiyorum
Hafıza büyük bir nimet
onu bunu boş ver de bi kahveni isterim :D
Benim aşklarım hep ünlüler oldu ya😂
Hayır unutamadım aklımda
kimse unutmaz bence
Hayır
Olmadı öyle derdim yok
6 yaşındaydım unutmadım da gömdüm. :D
Kim olduğunu bile hatırlamıyorum o derece
Evet o hangi 0çtu onuda bilmiyorum.
Yaptığı serfsizliği biraz zor unuturum
Unuttum ama en son ilişkimi unutamam çok değişik bişy yaşadım
Henüz aşık olmadık ki unutalım
https//youtu. be/JSNX-5hsbP8? feature=shared
https//youtu. be/JSNX-5hsbP8? feature=shared
Ahmet Kaya diyorum ne kadınlar sevdim sevdim 😅😅😅
Ne ilkler unutuldu be...
Soruyu okuyunca aklıma geldi slk o kadar boşuna mı uğraşıyoruz gelip hatırlatıyorsunuz
İlk ve sondu, unutulmuyor yarası geçsede izi kalıyor... aaah aahh
Unutalı çok oldu 😂
Geçti mi gülümsemeler, geçti gülüm seneler 💐
abla Alinin karını acıktııııı
Evde hiç bir şey yok çocuk aç kaldı
kaç yaşında
8
Kendimizi kandırmaya devam ediyoruz 😂
Evet gömdüm
Allah rahmet eylesin💐
Amin canım Peki sen
Gercek aşkımı buldum diyelimm😇
Evlenince mi
Evet
Anladım ben uzagam o konuya
Aman kafan rahat kuşum
Valla kuzum iki sene oldugu boşanalı sadece bir konuda zorlandım bazen
Sevdiğinle mi boşandın
Tanışmıştık sonra konuştuk evlendim olmadı ayrıldım
Hayırlısı belki buydu senin için iyi olanı bilemezsin tecrübe edindin umarım hayatında seni hak eden biri girer ve ummadığın kadar mutlu eder canım
Yok canım düşünmüyorum bir daha
Öyle deme biri gelir ve tüm kötü geçmişi unutturur sana
Yok bacım Grek yok zorlandım konuyu hallederim yeter
Peki bakalım
Hatırlamıyorum ki
Hiç olmadı
unuttum çünkü 2. sınıftaydı
Unutamam
Nerde
Gömer
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?