Olm erkeğe saatten başka bir şey düşünmüyor musunuz siz :D
Erkek olarak partnerimden hiç hediye beklemedim. O benim gönlümü yapmasın ben onun gönlünü yapayım... İhtiyacımız mı var saate kazağa bilmem neye :D Sevmiş beni daha bir şeye gerek mi var...
Olm erkeğe saatten başka bir şey düşünmüyor musunuz siz :D
Erkek olarak partnerimden hiç hediye beklemedim. O benim gönlümü yapmasın ben onun gönlünü yapayım... İhtiyacımız mı var saate kazağa bilmem neye :D Sevmiş beni daha bir şeye gerek mi var...
Bana da anlamsız geliyor. Düşünceli, anlamlı hediyeler önemli. Bunu da kimse bilemez, onu tanıyan bilir yalnızca. Herhangi bir marka saat kazak alıp napayım ki? O da kendisine alabilir.
Şöyle ki eğer motor sevdalisiysa çok güzel motorlu anahtarlıklar var ya da araba sevdalısıysa çok güzel metal oyuncak arabalar var veya sigara içiyor ve hep çakmak kullanıyorsa çakmak alinabilir veya güzel bir cüzdan hep aklına gelebiliriz güzel kokan bir parfüm alınabilir sweet alınabilir gömlek veya tişört yani istesen çok şey bulursun gibi o kadar da az değil aslında hediye çeşidi
Cevap
1Cevap
bilmiyorlardır bence de
Biliyorlar ama onaylanmak ve emin olmak istiyorlar.😅
Ama napalım saatten başka hediye aklımıza gelmiyor makyaj yapsaydınız makyaj malzemesi alırdık haha
Ehehehe vişne çürüğü ruj hiç fena olmazdı askjdbaskjf
Off çok yakışır
Sen ne diyorsun GQ dergisine bile çıkarım belki :D
Ahah ne demezsin o az kalır
Ben olsam alevli don alirdim 😬🔥🔥
Neden alev :D Bne mavi alev severim mesela ya kızıl alırsan :D
O zmn kobrali alirim, onda renk farketmez dimi 🙃🐍🐲
Ehehehe don giymiyorum diyip konuyu kapatmak var şimdi :D
Iclik alirim o zmn, sogukta giydikce beni hatirlar sicak sicak 🥰🥰
Eheheh :D
Bomba gibi hediye fikirleri veriom begenmionn. Biz napalim 😏😏
Erkeğe alınabilecek en hediye parfüm bence her şey unutulur o bu dünyada unutulmaz😁
Bilmiyorlar işte birbirlerini tanımıyorlar.
Güzel bir tespih
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?