2 yıllık sevgilisini aldatan erkekden koca olursa ne olur?

2 yıldır da benimle konustu bulustuk öpüştük eve dahi cagirdi kaç kere gitmedim aramızdaki sey net olmadigi icin benim sevgimden o kadar yararlanabildi sadece 1 aydır nisanlılarmis kıza anlattım 2 yıldir konustugumuzu hayatinda biri varsa diye arabasinin aynasina iz bıraktigimi falan kız beni yargıladı yazık olmus sana falan dedi tabi baya alındim oyle demesine ama yinede aranızi bozmak gibi bir amacim yok desem de zavallı oyuncak etme kendini erkeklere falan diyince tepem attı 2 yıldır seninle sevgiliyken bu adam hayatımda kimse yok diyodu bana ısrarla sormama ragmen hicmi dusunemiyo acaba bu adam varken beni yok saymis benimle konusurken nasil baskasiyla olursun falan diye oglana soramiyo az once ağladım benimle eglendigi gibi kızlada eglenmis kimsenin kotulugunu isteyen biri degilim sevgilim var birini seviyorum dese zaten hic umrumda olmazdi kızın bana soyledikleri oglanin yaptıkları iyiliklerini istemiyorum simdide bana oyle davranan mutlu olamasın bunlar mutlu olur mu sizce
Güncellemeler
1 yıl
Wp profilini Nisan fotografi yapmis birbirini tamamlayan anlamina gelen bi kelime yazmis
2 yıllık sevgilisini aldatan erkekden koca olursa ne olur?