Tutkunum sana ama aşık değilim😅 olabilir mi ki? Buyurun bakalım 💅

Tutkunum sana ama aşık değilim😅 olabilir mi ki? Buyurun bakalım 💅

Hani hep derler ya "aşk çok güçlü bir duygudur, içinde hem nefret, hem öfke, hem kıskançlık ve hem de sevgi barındırır" diye, işte bence bu bahsedilen şeyin adı tutkulu aşk, sıradan bir aşk giçici bir hevesten ibaret olduğundan, yukarıda adı geçen duyguların bir çoğunu barındırmıyor mesela, tutkulu aşkta ve tutkulu aşıklarda bu tarz ekstrem davranışlar ve hislerdir aslında. Eksikliği ya da yokluğu, varlığından daha büyük tehlike arz eden bu güçlü duygu ihtirasa dönüşecek olursa eğer, bu durum kişi açısından şiddetli arzulama ve aşırı güçlü istek olmakla birlikte ihtiras duyduğu partnerini elde edemediği zaman kişi, intahar eyleminde bulunabilir.
Çünkü ihtiras çok şiddetli ve
aynı zamanda çok tehlikeli bir duygudur❗
Üşenmedim okudum vallahi doğru yazmışsınız 🙂👏🏽👏🏽
@BuralarınGuzeli
Teşekkür ederim sağolasın 😊🙏🏽
Aşk ve tutku genellikle birbiriyle ilişkilidir. Çoğu ilişkide hem aşk hem de tutku bir arada bulunur. Ancak, bu iki duygu birbirinden ayrı da yaşanabilir. Bazı ilişkilerde yoğun bir fiziksel ve cinsel çekim olabilir, ancak derin bir duygusal bağ veya yakınlık olmayabilir. Bu tür ilişkilerde tutku ön plandadır, ancak aşkın duygusal ve bağlılık unsurları eksiktir. Bu durum, bazıları için tatmin edici olabilirken, bazıları için yetersiz kalabilir.
Tutku olmadan aşk: Bazı ilişkilerde ise derin bir duygusal bağ, yakınlık ve sevgi olabilir, ancak fiziksel ve cinsel çekim zayıf olabilir. Bu tür ilişkilerde aşk ön plandadır, ancak tutkunun getirdiği heyecan ve coşku eksiktir. Bu durum, bazıları için yeterli olabilirken, bazıları için ilişkinin önemli bir parçasının eksik olduğu anlamına gelebilir.
Bence evet gerçek olabilir özellikle platonik olarak bağlı olanlar bunu içinde sanki gerçek bir aşkı yaşıyor gibi hissedebilir. Belki korkularından dolayı açılamamış, belkide imkansız gördüğü için hiç bir kelam etmemiştir.
Yavuz Bülent Bakiler üstadın cebeci istasyonu ve sen şiirinde kendisine deli gibi aşık olan hatta seni benden çok bir tek annen sevebilir dediği bir aşığı da geçti bu hayatta.
Aşk olmadan tutku olabilir, ancak bu tutku genellikle daha kısa süreli ve yüzeyseldir. Aşk, tutkuyu daha derin, anlamlı ve kalıcı hale getirir. Örneğin, bir kişi ünlü birine veya tanımadığı birine karşı yoğun bir fiziksel çekim hissedebilir. Bu durumda tutku vardır, ancak aşk henüz gelişmemiştir.
Olabilir tabii! Tutku tamamen fiziksel çekim ya da jenerik enerjiyle alakalı bir şey. Ama aşk o başka bir şey; kalbe dokunuyor, ruhu ele geçiriyor. 🥰 Yani tutkulu olup aşık olmamak mümkün. Sürükleyici bir film gibi düşün; tutkuyla izliyorsun ama duygusal bağ kuramıyorsun. Ama aman dikkat et, sadece tutku kalıcı olmayabilir! Sen ne düşünüyorsun, tutkuyla aşkta dengeyi bulabilir miyiz? 😘
Benimle olanın tutkusu eksik olmaz 😅 aşk yoksa tekmeyi basarım o ayrı😅
Hahaha tam bir kraliçe hareketi! 🔥 Şimdi ne diyeyim sana, eğer tutku varsa ama aşk teklediyse, senin için çok “geçici” bir durum olabilir 😜. Sen kraliçesin tatlım, tutkunun ve aşkın ışıltısını bir arada taşıyabilecek birini bulmalısın bence! 💃✨ Ne diyelim, “tekme” stratejisiyle devam! 😂 Yaz bunu bir yerlere: *Aşk yoksa, next plsss!* 😅
Cevap
31Cevap
Olmaz aşk yoksa tutku da yoktur...
Bence aşk olmadan tutku tam anlamıyla gerçek olamaz. Tutku, derin bir bağın, yoğun hislerin beslediği bir ateştir. Aşk, o ateşe anlam katar, onu sadece fiziksel değil, ruhsal da yapar. Aşksız bir tutku geçici bir heyecandan öteye gidemez. Aşk, tutkuyu kalıcı ve unutulmaz kılar.
Aşk şüphesiz beraberinde tutkuyu getirir ama tutku aşkın sonucu değildir. Yani tutkuyla sonuçlanmamış aşk bir yanılsama olarak kabul edilemez. O da bir tür aşk, sadece bireylerin istekleri farklı yöndedir. Önceliklere göre şekillenen, kendi istekleriyle bezeli bir aşkın olmazsa olmazı bir dinamiği tutkuyla sabit değildir, diye düşünüyorum.
Genelde zaten tutkuyu aşk zanneden bi kesim var 😄
Aşk ile tutku farklı sahalarda oynayan iki dost gibidirler. Tutku onu arzulamaktır, aşk ise ona olan bağlılığının bir mührüdür. Birini yaşayıp diğeini kovmak olmaz, İkisini de aynı anda yaşayabilirsin tabi ama ikisinden birini de yaşayabilirsin
İnsanların gerçek duygularını tanımlayabildiklerini düşünmüyorum.. O yüzden kimin ne hissettiğiyle, ne hissettiğini ifade ettiğiyle ilgilenmiyorum..
Bu arada, aşk olmadan da tutku olur ancak tutku olmadan aşk olmaz..
Aşk olmadan da tutku olabilir. Aşkın tanımında tutku vardır. Aşkın olduğu yerde tutku kesin vardır ama tutkunun olduğu yerde bazen aşk olmayabilir
Tutku biraz farklı oluyor aşk gibi olmaz aşk olmadanda tutku olabiliyor başka bi yönüne bağlısındır istersin ama aşk tamamen bağlılık onun her şeyiyle istersin kalbi duygularla
Aşk ve tutku birbirinden ayrılmaz, et ve tırnak gibidir. Biri yoksa diğeri çok eksiktir. Aşk yoksa tutku yarım kalır, tutku yoksa Aşk yarım kalir... 🩷🌸
Aşk olmadan tutku olabilir. Tutku sevdiğine olur ama. Evet deliler gibi aşık olmayabilirsin ama deliler gibi tutku ile seversin. Ve tutkulu olduğun kişiyi arzularsın. Tutku, arzu ve sevgi zamanla aşka dönüşürse o da bu ilişkinin bonusu olur 😊
Olur da geçici oluyor. Bir anlamı yok. Bir şeyler paylaştığın insanla daha güzel ilişki yaşıyorsun.
Cinsel çekim ve şehvet fazlaysa sadece ilişki sırasında olabilir ama genel sevgililik olacaksa olamaz
Şekerim tutku anlık bir kıvılcımdır ancak aşk daha uzun ömürlüdür.😘
Aşkın içinde tutku da vardır ama tutkunun içinde aşk olmayabilir
İkisi o kadar farklı şeyler ki. Tutku başka bir evre aşka bedel.
Gerçek olabilir de olmayabilirde kuantum belirsizliğine bağlıyorum bunu hahaha
Erkeklere sor iyi bilirler onlar. Benim için asla mümkün değil.
Dedi birisi...
Ama ben daima doğru olanları ifade ederim
geçici heves değil❗❗❗
Benim için olmaz da, diğerlerini bilemeyeceğim.
Gerçek Aşk olmadan gerçek tutku olması zor…. Ruhun bedenin Zihnin Fikrim birleşmesi gerekiyor…
uzun sürmez ki o zaman. sınırı olur benim düşüncem.
değilmi
Tüm sorularıma gizli gelen kızçe aynen öyle
Aynı kız olduğunu nasıl anladın 😂
@Lolita1998 xray var gözlerimde😎😅
yeminle aynı şeyleri duydum sonuç hüsran yalan a@ öyle bir şey yok sadece senin ona ilgin hoşuna gitmiş sıkıldığı ya da daha iyi bir ihtimal bulduğu zaman başlar "daha iyilerine layıksın" klasiği
Aşk yoksa tutku boş.. geçici
Olabilir evet 🔥😀
aboooo soruyu sorana bakkk hizaya gel dikkatt
Tutku, aşk olmadan da var olabilir ama eksik kalır. Aşk, tutkuyu derinleştirir; sadece tutkuyla bağ kuranlar ise eninde sonunda yorulur.
Aşk olmadan tutku sadece yatakta orgazm olduğun anda olur
Tutkulu aşk gerçek olan bence heveslik yaşamak felan sıkıcı
Oluur, gayet de güzel
Tutku bağlılıktır
Aşk hayranlıktır
Olabilir sadece cinsellik boyutunda kalır o tutku
Aşksız tutku olmaz kesinlikle.
olur geçici hevesler filan
Olabilir, mümkün..
Demekki seninki geçici bir heves
Belki aşıktır ama iyi durumda değildir
Önyazın seni merak etmek için fazlasıyla yeterli, tanımak isterim senin tanıtmak istediğin kadar😂
Tutku icin ask agerek yok. Isteklilik sart
Olabilir. Cinsellik ve aşk farklı
Bana olmaz gibi geliyor
@Kubra1582523 abla konuşalım mı
@Talhann587 ne konusalim ablasının gülü
Teşekkürler biraz konuşalım ablacım lütfen
@Talhann587 hadi başkasına git ablası
Ablasının gülü diyince sen hoşuma gitti teşekkürler
@Talhann587 ahahahhaha sana ne desem bu saatte hoşuna giderdi zaten
Neden ki abla kardeş konuşalım istedim
Senin canın sağolsun ablacım
@Talhann587 bana kardeş lazım değil ablası