Güncellemeler
1 yıl
Fakat o zorluyor daha fazla saat gorusmem icin cunku gec saatte gelebileceginden beraber gecirecegimiz birkac saat gelecegi yol suresinden daha kisa olacak diye sorun cikartiyor. (O Ankara ben bursadayim) Ayrica Ankara'ya gitme olayinida annem kesin bir dille reddetti orada ona uzak bir ilcede dayimlar var ama hicbir sekilde onlardada disari tek cikamiyorum izin verilmiyor. Genel itibariyle bu 3 esas aorun yuzunden ayrilmak zorunda kaldim. Sanki beni anlamiyor , destek olmuyor savasiyor
Güncellemeler
1 yıl
savasiyor benle gibi dusunuyorum. Sartlar bana bagli degil ama o devamli bu sartlari degistirmem yonunde benim aileme soz soylememi onun istedigi saat olayini ve Ankara'ya gelmemi soyluyor, bu yonlerde ailemle konusup cozecegime inaniyor fakat babam asla konusularak anlasilabilecek biri degil.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
eskiden olmaz boş ver
Ama daha gecen hafta ayrildik
Başkasının aklıyla hareket edersen herkesi kaybedersin kalbinden geçeni yap
Baakasi dedigin ailem mi
Birde tum yazdiklarim sigmadi gubcellemeye ve senin yorumunun altina atiyorum tekrar bakarmisin hepsine en sondakinide atiyorum bunu en son oku
Bununla beraber yasadigim yerdede hep akrabalarim var ve pek guvenli bir yer degil (bicakli vs cok olay oluyor) kucuk bir ilcede asiri muhafazakar akrabalarla yasamanin ne demek oldugunu yasayan bilir sadece. Tum bunlari degerlendirip aradaki kavgalari ve tepkilerinide goz onunde tutarak ayrilik karari aldim. Acikcasi asamadigim 2 durum daha var. Ilki biz whatsaptan ayrilirken agzina geleni soyleyip hakaretler savurmasiydi. Ikinci olarakta tam ayrilmayip yine konustugumuz bu ilk ayriliktan sonra barismak istememe ragmen ilk ayrilik sozlerini asamamam ve sonrasinda kesin ayriligi istememle dediklerini unutamiyorum. Şu an whatsaptta engelliyiz ve napacagimi bilmiyorum lutfen destek olun
Beynim bukadarina ermedi
Bırak ya yol yakınken uzattikca ayrılması daha zor oluyor zaten çıkmaza girmişsin birakman en mantıklısı yinede sen bilirsin
Birde tum yazdiklarim sigmadi gubcellemeye ve senin yorumunun altina atiyorum tekrar bakarmisin hepsine en sondakinide atiyorum bunu en son oku.
Bununla beraber yasadigim yerdede hep akrabalarim var ve pek guvenli bir yer degil (bicakli vs cok olay oluyor) kucuk bir ilcede asiri muhafazakar akrabalarla yasamanin ne demek oldugunu yasayan bilir sadece. Tum bunlari degerlendirip aradaki kavgalari ve tepkilerinide goz onunde tutarak ayrilik karari aldim. Acikcasi asamadigim 2 durum daha var. Ilki biz whatsaptan ayrilirken agzina geleni soyleyip hakaretler savurmasiydi. Ikinci olarakta tam ayrilmayip yine konustugumuz bu ilk ayriliktan sonra barismak istememe ragmen ilk ayrilik sozlerini asamamam ve sonrasinda kesin ayriligi istememle dediklerini unutamiyorum. Şu an whatsaptta engelliyiz ve napacagimi bilmiyorum lutfen destek olun
Ama seviyorum :(
Bazen vazgeçmek en mantıklısı bende bunu sonradan anladım özlemek ne demek biliyorum ne yaparsa yapsın o kdar hakarette etse sen yinede yazmak istiyorsun ben kaç defa yazdım birilerine ama değer görmüyorsan o yazdığın şeyler senin değerini götürüyor ve sen degersiz oluyorsun kendi gozunde
Oyle ama degisecegine ve her seyi duzeltecegimize inaniyorum. Tum yukardaki guncellemeleri ve devamini okudunmu yorumunun altinda.
Okudum hepsini
İnanıyorsan düzeltin öyleyse
Sence cozebilir miyiz buyuk dertlerimiz yok bence hallolabilecek seyler.
İstemek yeter çözersiniz isterseniz ama karşılıklı istemek önemli tek taraflı olacak bir iş değil
Aynen ya sence bizden devam olur mu