Sevgilimden ayrildim ama ozluyorum ve barismak istiyorum napabilirim lutfen akil verin?

Biraz fazla olacak lutfen mazur gorun. Uzun zaman arkadasliktan sonra sevgililige gectik 3 ay beraber olup ayrildik. Temel ayrilik sebebimiz 3 tane. 1. si farkli sehirlerde oldugumuzdan gidip gelme durumu var ve o benim sehrime 3 kere geldi. Haliyle ayni beklentiye girdi ve benimde gelmemi istiyor ancak ben ailemle yasayan muhafakazar, dinine aşırı bağlı ve katı bir aileye sahip biri oldugumdan onlara haber etmeden veya izin almadan onun sehrine gidemiyorum. 2. olarak mezuniyetten sonra evde kalip kpss calisacagimdan gorusme saatlerimiz farkli olacak mecburen. Onunla normalde yurtta (yurtla evim ayni sehirde) kalirken sabah bulusup son yurt giris saati 11 de ayrilirdik. Mezuniyet sonrasiysa en erken oglen 3 4 gibi bulusup aksam 8 de ayrilmak zorundayiz. 3. sorun ise tartismalı ve anlasamadigimiz anlarda hep kendi fikrini dayattigini, beni anlamadigini dusunuyorum. Ayrica konusma sirasinda anlasilmadigini ve gerektigi , olmasini istedigi gibi orta yol bulunamadigindan ( esas bu sorun yukaridaki 2 problemle birlesince mevzu cikiyor) ofkelenip agzina geleni soyluyor. Kizginlikla ve anlik sinirle bunu soylediginin farkindayim ki oda bunlardan kaynakli dedigini belirtiyor. Ne yazikki ben zamanla tum bu tavirlardan sıkıldım, yoruldum ve yiprandim. Tartisma anlarinda kufur, hakaret vb seyler yok elbette sadece fikirlerini kendi gerekcesine gore oyle olmasada (ona gore ikimiz icin soyledigini diyor) bana dayatip baski kurmaya calisiyor gibi hissediyorum. Beni anlamiyor. Icinde bulundugum aile evinin kurallarina bagli olmam gerektigini gormeyip mezuniyet sonrasi aksam saat 8 de ayrilma fikrini kabul etmiyor. Bu tavirlari ve fikri beni hep rahatsiz etti ve zaman zaman kavga edip tartistik. Sanki ailem ve onun arasinda secim yapmami istiyormus onlara savas acmami, karsi gelmemi bekliyormus gibi davraniyor (bunlari direk asla demedi demezde sadece uslubu ve yaklasimi boyle hissettirdi). Bu durum son derece huzursuz ediyor ve arada kaliyorum. Cunku saat 8 den sonra eve girersem babam cok tepki verir ve oncesindede boyle kotu olaylar yasadik canımın sıkılmasini ve mutsuz olmayi bu konuda asla istemiyorum.

Güncellemeler
1 yıl
Fakat o zorluyor daha fazla saat gorusmem icin cunku gec saatte gelebileceginden beraber gecirecegimiz birkac saat gelecegi yol suresinden daha kisa olacak diye sorun cikartiyor. (O Ankara ben bursadayim) Ayrica Ankara'ya gitme olayinida annem kesin bir dille reddetti orada ona uzak bir ilcede dayimlar var ama hicbir sekilde onlardada disari tek cikamiyorum izin verilmiyor. Genel itibariyle bu 3 esas aorun yuzunden ayrilmak zorunda kaldim. Sanki beni anlamiyor , destek olmuyor savasiyor
Güncellemeler
1 yıl
savasiyor benle gibi dusunuyorum. Sartlar bana bagli degil ama o devamli bu sartlari degistirmem yonunde benim aileme soz soylememi onun istedigi saat olayini ve Ankara'ya gelmemi soyluyor, bu yonlerde ailemle konusup cozecegime inaniyor fakat babam asla konusularak anlasilabilecek biri degil.
Sevgilimden ayrildim ama ozluyorum ve barismak istiyorum napabilirim lutfen akil verin?