Sürekli tatlı minnoş mu konuşmam lazım ben biraz agresif de biriyim bazen ters düşüyorum
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ben bir balık burcu erkeği olarak söyleyeyim. Bizler duygusal oluruz ve karşı cinsinde duygusal biraz melankolik olması hoşumuza gider. Ha bide sanatı çok severiz ona sevdiğin film ve müziklerden bahset ve ona da sor işte ilgilendiği sanat dalları neler falan.
Duygusal melankoliğim ama iraz da ters bi tarafım da var bişeyi yapması gerekiyorsa biraz sert cikisabilirim sürekli sevgi dolu ponçik olamıyorum kısaca
Bu durum onu rahatsız eder mi
Yani evet balık burcu erkekleri minnoş kız sever rahatsız eder muhtemelen. Bu yüzden o yönünü saklama söyle ama ona göstermemeye çalış. Melankolik yönünü göster sadece eğer aşık etmek istiyorsan
Öyle mi hiç kırmamam mi lazım yani hep sevgi dolu sevecen mi olmam lazım 🥺🥺
Yani maalesef evet öyle çünkü dediğim gibi sanırım en duygusal burç biziz piyasada 😂 ama bu şey demek değil hani kırılmasın diye ona yaptığı yanlışı söylemeyeyim falan değil sadece yani kibar davransan yeter. Öyle sürekli sevgi dolu olmaya gerek yok kırıcı olma yeter
Kırıcı olmaktan kastın nee mesela asagilamk hakaret etmek gibi mi
Evet veya işte şakasına sürekli zorbalamak falan gibi. Örneğin beğenmediği bi fiziksel özelliği vardır onunla ilgili şakasına bir şey dersin çok kırılabilir. Yani aslında her insan kırılır buna ama biz biraz daha fazla kırılabiliriz
Ee o zaman nasıl konusucam bende çok takılmayı zor alamayi şaka yapmayi severim 😂 kötü niyetle değil ama severim hoşuma gidiyor
Diyelim tras oldu beğenmedim soylememem mi lazım
Anlıyorum kötü niyetli değilsin ama benden söylemesi bi balık burcu erkeği bu şekilde senden uzaklaşır 😂 balık burcu erkeği hoş sohbeti sever, hisli duygulu sohbeti biraz yaşlı çiftler gibi 😀
Ayy ben biraz açık sozluyum yaa yandık
Onu hep pogpjhlamam hiç kötü şey söylememem lazım anladığım kadariyla
Valla işin zorr kolay gelsinn
Mesela hep övmek pohpphlamak mi lazım ki
Yok bak onu yanlış anlatmış olmayayım. Sürekli pohpohlaman gerekmiyor veya sürekli güzel söz söylemende gerekmiyor kötü bişey söyleme o yeter
Hee
Kötü laftan kastın hakaret küfür onu asagilayacak şeyler falan mı
İşte elestirmek vs
Aynen onu üzecek herhangi bir şey küfür, hakaret, dalga geçme vs. Hepsi. Ama eleştirmek üzmez eğer düzgün bir dille açıklarsan
Yok ya şakasına da dalga geçme diyorsun öyle mi
Böyle anlayışlı fedakar güler yüzlüyum elimden geleni yapmaya çalışıyorum onun için ama utanıyorum konuşurken utanmasam çok güzel şeyler söylerim Dr
Evet evet sakın dalga geçme, nefret ederler bundan. Bir tek dediğim gibi eleştiri severler ama o da yine dediğim gibi düzgün bir dille olursa
a eleştiri olsun ama guzellikle söyleyeyim yüzüne vurur gibi değil de anlatarak
Mesela gözünün dışarı kaynaması için ne yapmak lazım
Balık burcu sevgilim olmuştu aşırı duygusal ama bir o kadar da baskın karakterdi bir de merhametli olurlar zekadan etkilenirler bence esprili kadinlardan hoşlanırlar
Ayy baskın karakter mi bilmem ama onun sözü geçer genelde ama baskın kadın sevdiğini söyler istesem bende söz gecirirdim de kırmak istemiyorum
Zekam var espriliyim de
Sözü geçsin işte erkek baskın olmalı eril enerji iyidir ama tabi kadini baskılamadan. İstiyorsa o zaman sorun yok sen de baskın ol 😉
Konuşurken hemen anlayabilen partner severler aptallığa tahammülleri yoktur
Hee ay ben normalde asla aptal değilim onun yanında aptallasiyorum
Ask oyle bir şey 😎😎
Galiba 😂
Demek balik burcu minnoş seviyo😁
Yaa öyleymiş hahah ugrasicaz artık ne yapalim
😄😄
Mesela gözünün dışarıya kaymaması için ne yapmalo
Ona bir şey yapılmaz bence yorma kendini samimi ol yeter 👍
Neden bisey yapılmaz
Karsi cinc hangi burç olursa olsun elde tutmanın yolu yok ilgisi sevgisi varsa yanında kalır yoksa sen istediğini yap gözü de disarda olir aklı da
Ama öyle zamandayız ki imkanlar çoğaldı fırsatlar çoğaldı kimse kimseye bağlı kalamıyor
Erkeklerozellikle
Iki tarafta da aynı durum var Sadakat yok seçenek çok diye değil karakter yok imkan var diye o daldan o dala anlayamazsın hayatın her alanında seçenek var sonuçta dimi ama
Öyle tabiki ama insan korkuyor bunun burçla falan alakası yoktur ama dediğiniz gibi
Uyardım da ama bilemiyoruz kim ne yapar yapar mı 🥺🥺
Umarım yapmaz..
Bende baligim sürekli minnoş değilde böyle daha çok kadınsı ve mantıklı daha iyi olur
Hee ben şeyim böyle minnoşum falan ama lafımı da söylüyorum kırmadan tabi takilarak
Bu biraz uzaklaştırır sevmez çünki boyle laf vurmaları fakan neyse sıkıntı çözme taraftarı olur
Sürekli mıç mıç mıc da olmaz ki ya
Sende bir karar ver kardeşim kadinsi diyorsun hemde başka diyorsun anlayaamadim
Off anlamadın mı gelsene anlatım burdan olmadı
Kardes burdan detaylı anlatır misin hayrına yaa