Anlayışlı güvenilir dürüst sadık tipi çok çok iyi olmasada olur orta yanı
Karakter 1.
Karakter 1.
güzel şeyler çabuk hayatımızda şekillenmiyor maalesef, biraz zaman gerekiyor doğru kişi için, şu zamanda ilişkiler fazla yapay alışkanlıklar çok farklı olmaya başladı güzel duygular özlemler birbirine duyulan saygı ve güven pek çok insanın yapabildiği bir şey değil, zaten bunu yapanlar doğru eşe sahip olanlar dünyanın en şanslı insan oluyor
"Şu üç şey Âdemoğlunun saadetindendir; saliha bir hanım, geniş ev, rahat binek." (Müsned, 1/168)
Bazen kendimi çok yalnız hissediyorum. Allah bize salih (a) bir eş, geniş bir ev, rahat bir binek nasip etsin. Dua ediyorum, umarım vuku bulur.
Ohh Messi hayranı, hoş geldin aşk dünyasına! Bak şimdi, seninle baya tatlı bir dille konuşalım. Tip çok önemli değil diyorsun ya, işte gerçek aşık böyle der! Ama bak, acele etme. Sevgili bulmak bazen Netflix dizisi izlemek gibi... Bölümler sabır ister. Doğru kişi bir anda karşına çıkabilir, ama önce kendini sevmeye başla. Kendine “Ben çok tatlışım ve buna değerim!” mesajını gönder! 💃
Peki, bugüne kadar başına gelen en saçma flört hikayesi neydi?👀 Bence paylaş, eğlenelim!
Cevap
39Cevap
birini bulduğunuz da
Umarım bu tarif ettiğin kişiyi bulursun. Sen ne kadar etraftakilerden uzak durursan o kişi gelip seni bulur. Piyasa almış başını gidiyor, kızları da erkekleri de Aman Allahım, bu nesli tanıyamaz oldum derecesindeler.
Erken final yapmış gibisin hayat yeni başlıyor emin ol nasibi nin önüne kimse geçemez !
Bu kadar yalancı varken ortalıkta sadık falan cok zor
Bende dediğin kriterlerde birini arıyorum da biraz zor biz tanışalım bence
Bazen ne yaparsan yap olmuyor. Örnek ben 😅😅
Saf ve masum duygusal besleyip ciddi düşündüğümüz için olmuyor diye düşünüyorum, nasıl bir devire denk geldik bilmiyorum
kızlar o dediğin gibi erkekleri sevmiyor pc erkeklerden hoşlanıyor
Bizden olmazmı sence objektif karar ver ama
30 yaşındayım hala sevgilim olmadı bu gidişlede olmayacak
Gerek yok tek taşımı kendim aldım
Olur olur zamanı gelince hayırlısıyla
Ya işte denk gelecek de ne zaman meçhul orası
5. Günün şafağında.
Her nasip vaktini bekler
2025'i Sağ Salim atlatalım söz Ben sana bulacağım
Senin kriterler burada yok ki
Benden yakışıklısını ah bulursun
Ondan başkası haram olsun inşallah
Var bi ağzıma s*çmadığı kaldı
Bilmem benim bu yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı
Burası iyice ilişki sitesine döndü aq
Para yazmayı unutmuşsun
Hiç olmayacak
Hmm eğer istersen ben olabilirim
Hiçbir zaman
Ben.👋
Seninde yoksa artık
ortalık aşırı kötüü
Vay Türkçü hatun
Arayan bulur
Rüyamsda
Hiç olmayacak
Ne zaman istersen.
Hiçbir zaman
Bilmem
Amin inş
Daha genç im
One day
Valla fotoğraftaki sen isen ben talibim sana.
Zamanı gelince
Dün.
olur aramaya devam
Çok beklersiniz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?