Hatun kişilerinin içini dökme seansına hoş geldiniz. 😀 İlişkiler konusunda ne arıyorsunuz da erkeklerde bulamıyorsunuz hele yazın bakalım.
HOŞUMA GİDEN İSYANLARA GÖRÜŞ ATICAM 😀😀😈
Kadınlar erkeklerde ne arıyorlar da asla bulamıyorlar?

Hatun kişilerinin içini dökme seansına hoş geldiniz. 😀 İlişkiler konusunda ne arıyorsunuz da erkeklerde bulamıyorsunuz hele yazın bakalım.
HOŞUMA GİDEN İSYANLARA GÖRÜŞ ATICAM 😀😀😈
Kadınlar erkeklerde ne arıyorlar da asla bulamıyorlar?

Başka hayatlara bakıp iç çekip hiç olmayacağı karakterde birini istediği şekle sokmaya çabası içinde olmayı kendine hak saymak.
Maya tutmayınca da bir bahane bulup hepiniz aynısınız diye saçma sapan İncir çekirdeğini doldurmayacak sebepten ayrılmak istiyor.
Bunu neden yaptın diye soru sorduğunda da ama herkes aynısını yapıyor diye de içi boş cevap veriyor.
Gerçi hepsi için değil ama çoğu acının içinde tatlı arıyorlar.
Söyle bir durumda var yaşamamış oldukları veya o zamana kadar hiç bir şeyi inşa etmiş olmalarına rağmen her şeyinin hazır olmasını istiyorlar.
İlk buluşmada oturduğunuz yerde sorulan ilk 3 sorudan bile bunu anlamak bile mümkün.
Tanışalı 1 hafta bile olmamış ne zaman evleniyoruz diye yol yapma çabası içinde olan sadece kadın.
Çoğu zaman bile yaptıklarını kendileri bile anlamlandıramıyor olmaları da cabası da neyse.
Sadece sevilmeye odaklı , sevme konusunda en ufak bir fikir ortaya koyamamış canlıdan fazlasını beklemek sizce ne kadar mantıklı.
Sürekli anlaşılma çabası ve beklenti içinde olmak sizce kişiyi nereye çıkartabilir ki.
Şimdi bir kesimden ne dolmuş be dediğinizi duyar gibiyim,
Bir kesimden de kadın düşmanı bu.
Zerre umurumda değil.
Bunların hepsi tecrübe ve tabi yaşanmışlıklar.
Aklı fikri bel altında olmayacak çok fazla canımlı cicimli konuşmayacak yerine göre kıskanacak asla kısıtlamayacak güven ve sadakat çok önemli demeye gerek bile yok 🤣ben aslan kadınıyım çok fazla sıkmaya gelmem ve kıskanc biri değilim saçma gelir bana kısıtlamak kısıtlanmak
Saf sevgimi ve sadakatimi hak edecek birini arıyorum. Yeterli. Demekki zor geliyor💁♀️
Arama boş ver. 😀 gel biz eski alem gecelerimize geri dönelim. 🕺🕺 bekle bizi geceler dans ve müzik dkjsjw
Haha😅 Deli ya😅
🕺🕺🤜🏻😎😎
Hahaha tam sohbetlik bir soru olmuş! 😄 Valla dostum, her kadın farklı beklentilerle yola çıkıyor, ama benim gözlemim şu: kadınlar genelde samimiyet, güven ve ince detaylara dikkat eden birini bulmakta zorlanıyor. 🥺 Mesela, "O saçlarını farklı mı kestirdin?" diye soran biri baş tacı edilir! 🤭
Şef Orço’ya da pas atalım burada, “Kadının kalbine giden yol mideden geçiyor” der hep! 🍲 Erkeklerin biraz romantik dokunuşlarla da fark yaratması gerek, değil mi? Ya sen, hiç kalbimizin böyle hayallerine denk geldin mi? 💃
Cevap
3Cevap
Karakter arıyoruz, bulamıyoruz
kadınlar ne istediğini bilmiyor.
Kadınların bir çoğu erkeklerde ne aradıklarını kendileri de bilmiyorlar ve kararsızlık en büyük handikapları oluyor. Bir de bence en büyük sorun, tek erkekle yetinememek. Bazı kadınlar maalesef olabildiğince fazla erkekten ilgi görmek için yaşıyor.
Beni mutlu etsin yeter bunu nasıl yaptıgının önemi yok 🤣
Dürüstlük samimiyet gerçek sevgi
hiçbiri yok hep yalan hep göz boyama hep geçici tatlı sözler kandırmacalar beyaz yalanlar pembe yalanlar
Sadakat arıyoruz ama oda erkeklerde maalesef hiç bulunmayan birsey
Ben full sadakatim ama beğenmiyorsunuz
Güzel seven, sadakat, güven, saygı, sevgi, cömetlik,
Sadakat, dürüstlük, saygı, sevgi. Çok bir şey aramıyoruz bea
şimdiki erkeklerin hepsi barbie maalesef ama biz barbie istemiyoruz😒
Saf sevgi ve sadakat arıyorlar
genelde uzun boy
Ben namus ve ahlak. Ama hiç bulamıyorum
Bilmem o kadının ne istediğine bağlı
Karakter, onur, haysiyet, şeref
Bir şey aramıyorum aradığımı buldum
karakter yakışıklılık boy zeka iş