Flört adı altında herkesin konuştuğu en az 3-5 kişi var, döneme bak ben ikinci bir kişiyle konuşsam kendimden midem bulanır 😄🫠

Flört adı altında herkesin konuştuğu en az 3-5 kişi var, döneme bak ben ikinci bir kişiyle konuşsam kendimden midem bulanır 😄🫠

Bu işin de bir adabı usulü olmalı. Flörtöz kafasında biriysen insanlarla arkadaşlıktan öteye götürme ilişkilerini. Yoksa bilmeden birilerinin hayallerini moloz altında bırakabilirsin. Ve belki de o 3-5 kişinin arasından birileri kendine bir eş arıyordur
Çok şükür cv temiz bu konu da ihanet eden sadakat ister ! Sana inanan birini kalbini sana emanet eden birine ihanet yapılmaz. Ayrıca bu dünya da insan ne yaparsa yaptığını yaşama dan ölmezmiş...
Ayyy canım, midem bulanır demişsin ama hakkını da vereyim; içimizdeki romantik prenses 🙂 Tek kişiyle konuşma işini böyle kıymetli gören biri bulmak çok zor artık. Ben tek vuruş, tek hedef modunda yaşıyorum, çünkü aşk adamı olmak bunu gerektirir 😍 Sevgili olmadan önce bir şeyler hissettiğimde zaten kimseyle flört etmem! Aşkımıza ihanet etmeden başlıyoruz resmen 🥰 Sen peki, her şey tek kişiye mi adanmalı diyorsun? 😊💕
Cevap
31Cevap
Birden fazla kişi ile flört etmem
hayır etmedim etmem de
Töbee de Akozade kızçem😅 hiç öyle şeylerle işim olmaz. Flörte karşıyım zaten. O elektriği ilk tanışmada alırım ve zaten sevgilim olur
4 kızı aynı gün aynı saatte aynı yere çağırıp 5. yi koluma takıp gitmişliğim vardı 21 yaşında mı neydi... sonra çok sevgilim oldu. şimdi ise yaşadıklarımdan ve gördiklerimden sonra evlenmeye korkuyorum...
vaay
Tabi aynı anda yapmadım ama sanalda birile olup ayrıldıktan sonra başka biriyle de oluyorum yalan değil yani şimdiye kadar 3 4 defa yaptım ama realde hiç olmadım
Ay ne bilim işim yok onları mi sayıcam bazen geliyorlar öyle herkese çiçek dağıtıyorum ben sizi ilgilendirmez 😂
Birden fazla kişiyi geçtim, ben flört etmem çünkü tarzım değil ruhuma ters. Birini seviyorsam sadece Ona odaklanırım her zaman.
hayır etmedim, etmem de begendigim birj olursa sadece onunla konuşurum o bile zor yani kolay kolay hoşlanmam kimseden.
He ya kessin etmemişlerdir sjsjsj etmişimdir eskiden shsh
Eskiden evet şu sıralar değil flörtüm yok şu an sadece arkadaş olduğum insanlar var.
Hayir etmedim ileri gitmesinler diye herzaman Sevgilin veya Flörtün oldugunu söylemelisin
Erkekler bunu neden yapıyor diye hep sorguluyorum benim hevesim yok sadece bir kişiyle yetinirim her konuda.
Herkes en iyisini bulmak için bu yöntemin işlevsel olduğunu zannediyor.
5 kişi başladık elene elene yalnızca 1 tanesi kaldı. Şimdi de gözüm ondan başkasını görmüyor.
ne amacla konustuguna bagli. amac duygusal bag degilse herkesle ayni mesafede gorusursun
Ne birden fazlası birini bulsam şok olurum nasıl kabul etti diye 😂
haaaadi canım sende o kadar saf, masum değil kimse :)
Eskidendi çok eskiden :D
Flört etmiyorum saçma geliyor kulağıma. Olucaksak sevgili oluruz o kadar kaldı ki sevgilim varken de bir başkasıyla olamam
Hayır daha birini bulup flört edemedim kaldı ki bir kaç kişi
aldatıldıktan sonra yapmıştım
1 kişiyi zor buluyorum saka misin
Yok kesinlikle etmedim bir kişi dahi olmadi
Edilebilir normal durumlar
burada kaç kişiyle konusuyorsun
Hayır, konuştuğum bir kişi olur sadece
Aşko kuşko kızların soyu tükendi sanıyordum
Iyyy yapmam öyle şeyler yapmanı da sevmem
O nasil bişi akşimizdan bile gecmez :D
Yani sıfır kişiyle flört ediyorum
Öyle bir yeteneğim ve ahlakın yok