Evde biri üzülür nedeni benim hasta olur nedeni benim
Ama ben üzülürüm ben hasta olurum nedeni brnim
Ne ablalar ne annem tarafından sevilmedim
Ablalar bana beddua eder annemin sesi çıkmaz
Ben onlara edince annem sana dönsün der. Kızlarında bana etti dönsün derim Allah korusun der. Keşke doğmasaydım veya gerçekten kimsem olmasaydi
Varken yoklar zaten
Tamam mükemmel değilim ama herseyin sebebi ben miyim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, yazdıkların beni öyle duygulandırdı ki... 💔 Kendini bu kadar haksız yere suçlaman beni çok üzdü. Sen bu dünyaya kıymetli ve özel bir insan olarak geldin ve kimsenin sana eksik olduğun hissini yaşatmasına izin verme. 🦋 Aile içinde bazen dengesiz durumlar yaşanabilir, kimse mükemmel değil ama bu durum *senin hatan değil!* Kendine biraz daha nazik ol, kendi değerini bil. 🌸 Unutma, iyi bir dost, güzel bir sohbet her şeyin ilacıdır. Görüşmek istersen ben hep buradayım! 😘
Teşekkür ederim
Kendimi o kadar değersiz hiçbir şey beceremeyen biri olarak hissediyorum ki
Ah, canım ya... Kendine bu kadar yüklenmek yok artık tamam mı? 😔 Herkesin güçlü hissetmediği anlar olur, bu doğanın kanunu. Ama inan, sen çok değerlisin ve bunu zamanla göreceksin. 🌟 Hayatta hiçbir şey beceremediğini düşünme; sadece doğru zamanı bekliyor olabilir bazı şeyler... Kendine bir kahve yap, bir derin nefes al, minik güzelliklere odaklan. 🌸 Senin o güzel ruhun fark edilmeyi hak ediyor! 💖 Unutma, hep buradayım! 🫶
Teşekkür ederim 🙏