Yoksa bed suratlı mı olsun?
Eğlenceli komik
Bed suratlı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yoksa bed suratlı mı olsun?
Cevap
9Cevap
Yarın gelecekse olur.
Umarım gelir
Bekliyorum 😅
Vay be aşka bak adam bekliyor yarına kadar 😅 böyle aşklar kaldı mı
Kapıda, pencere önünde bile yatarım ama yaz gelince 😅
Yaz gelince bekliyorum o zaman 🤣🤣
Baharda gelirim belki 😅
O kadar büyük aşk ki yaza kadar beklenmiyor di mi 😆
Yerimde duramıyorum 😅
🤣🤣
İçin kıpır kıpır tabi kelebekler melebekler 😂
Olmasın mı 😅
Olsun böyle güzel duygular ve hisler...
Eğlenceli olsun ama cıvık da olmasın
Şen insan her zaman iyidir
Hayatta her soruna çözüm odaklı yaklaşabilen kahr etmeyen ve gülümseyebilen insanlar çok kıymetlidir bence
Kesinlikle katılıyorum
Öne çıkaran ayırt edici güzel bir özellik
Şikayet etmektense çözüm aramak ve olumlu yaklaşmak her zaman öne çıkar. Çünkü çoğu insan şikayet de etse halinden memnundur ve değişimden korkarlar. Sisteme bağlıdırlar, matrix gibi. 🤣 Ama çözüm arayan insanlar fark yaratır.
Sizin mesleğiniz nedir?
Bankacıyım
Analiz yeteneği güzel, Türkçeyi de çok dikkatli ve düzgün kullanıyorsunuz, tebrik ederim.
Ben edebiyatçı ya da psikolog olduğunuzu zannettim.
Teşekkür ederim
Bu bir hakikat , iltifat değil.
Zira iltifatlar, ifadeye kifayetsiz kalır.
Demiş
Şair😁😂
😅😅
Bir de sen gerçek misin, site çalışanı mısın merak ettim? Yapay zekadan çok daha zekisin ve estetik yazıyorsun, bir bu kadar uzun cümleler için site sana maaş ödemeli bence…
Ahahsh 😂 kendi zevkim için yazıyorum sonuçta. Siteye çok katkı olduğunu sanmıyorum. Site trafiğini arttıran vs bir kullanıcı değilim. Yapay zeka hiç değilim. Yorumların için teşekkürler 😊
Ben üyeliğimi kapatmayı düşünüyordum, ilk defa bu kadar kaliteli bir sohbet ettim bence değer katıyorsunuz.
Ehlenceli
kim istemez ki
iyi olurdu
tabiki güzel olurdu
İsterdik😅
Ahahah hangi şehirdesin
Ahahhaha oldu 🤣
Kocaeli 😊
Evet 🙂↕️
Ben komik severim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
E tabii ki eğlenceli ve komik bir kız arkadaş olsun! Hayat zaten yeterince ciddi, bir de ilişkide bed surat çekmek istemeyiz yani. 😅 Birlikte gülmek, saçma sapan şeylere kahkahalar atmak gibisi var mı? Aşk dediğin eğlenceli olmalı, zorluklar gelse de birlikte gülecek şeyleri bulabilmelisiniz.
Sen kendin misin bu eğlenceli kız arkadaş? Kendi değilsen neden sormuş olabilirsin ki bu kadar tatlı bir soruyu? 😉✨