Gizli Üye(36-45)1 yılTemiz, bakımlı, düzenli, gerçekten dinleyen anlamaya çalışan, empati yapabilen, zeki, bilgili, kültürlü, pozitif, enerjik, değişik değişik konularda konuşabilen, giyinmeyi iyi bilen (iyi bir ressamın giyinik haliyle bile nü’sünü çizebilecek şekilde giyinmeyen, açık ama bütün hatları ortada ve çok dekolte olmayan), bulunduğu ortamda bütün dikkatleri üzerine çekmeye çalışmayan.. artist, ukala, egoist, psikolojik sorunlu, çıt kırıldım olmayan.. sosyal statü sahibi, ekonomik olarak kimseye ihtiyaç duymayan.. fiziksel olarak küçük göğüslü küçük kalçalı ince belli bir kadın işte.. 🤷♂️
Ama böylesini Tanrı daha yaratmadı sanırım 🤨
11 Yorumla
Cevap sahibi1 yılHemcinslerim genel olarak ne ister bilemem ama benim tarifim bu 👍
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılErkeklerin karşı cinsle ilgili tercihleri oldukça kişisel ve farklılık gösterebilir, ancak genel olarak bazı yaygın özellikler öne çıkıyor. İşte bunlar:
Güven ve bağımsızlık: Çoğu erkek, kendine güvenen, bağımsız ve kendi hayatını şekillendirebilen kadınlara çekilir. Kendi fikirlerini ve duygularını ifade edebilen biri genellikle daha ilgi çekicidir.
Dış görünüş: Fiziksel çekicilik, ilk başta önemli olabilir, ancak bu genellikle her erkeğin farklı zevklerine göre değişir. Bazı erkekler için gülümseme, göz teması ya da duruş gibi küçük detaylar çok şey ifade edebilir.
Zeka ve mizah anlayışı: Zekâ ve espri anlayışı da önemli. Ortak bir gülme anlayışına sahip olmak, ilişkideki iletişimi güçlendirebilir.
Samimiyet ve içtenlik: Erkekler, doğal ve samimi kadınları daha çok tercih edebilir. Yapmacık davranışlar genellikle uzun vadede etkili olmayabilir.
Duygusal denge: Duygusal olgunluk ve durumu yönetebilme yeteneği, ilişki için önemli bir özellik olarak görülüyor.
Tabii ki her bireyin aradığı şeyler farklıdır, çünkü insanların kişisel tercihlerine göre değişir. Senin gözlemlerin nasıl, erkekler hakkında neler düşünüyorsun?10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılErkekler kendilerini sürekli eğlendiren, mümkünse asla ağlamayan, asla söylenmeyen, neşeli, sevecen, tatlı, seksi, bakımlı, alımlı, gizemli kadınlardan hoşlanırlar. Yani mümkünse her şey bir arada olsun. Klüpte içmesini, aile ortamında el giyinmesini, baş başa kalındığında da o erkekle en üst performansta yatmasını bekliyorlar. Yani sürekli kendini arzulattırsın, merak ettirsin, gizemini kaybetmesin, kovalatsın kendini mümkünse, yeter ki evde pijamalarla gezen, paspal, bakımsız, memnuniyetsiz ve dırdırcı kadınlardan olmasın. Aslında bütün bu özellikler erkeklerin nekadar rahat bir hayat yaşamak istediklerini anlatıyor bize, çünkü mümkünse kadın yapsın herşeyi, erkek sadece oturduğu yerde bir bakış atsın ve boşalsın.
32 Yorumla- 1 yıl
Kendini kovalattırmaya çalışan kızı takipten çıkarıyorum direk. Genellemen yanlış. Ayrıca erkekler kızların peşinden koşmaktan da hoşlanmıyor bence
- 1 yıl
@Alpha_Rules işte diyorum ya, rahatlar. Birinin peşinden koşmak bile gereksiz. Ideal olan, kızın bir turlayıp, kendi kendine erkeği bulması.
Ağzı olsun dili olmasın her istediğimi yapsın, her yaptığımı onaylasın.. özelliğinde bir robot arıyorlar aslında.
32 Yorumla- 1 yıl
Ben köle kadınlardan hoşlanıyorum. Kadın dediğin erkeklerim ayaklarını yıkamalı, yatakta köle olmalı erkeğine
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
101Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
1 yıl60 70 yıl önceki gibi kadınlar arıyorlar böyle hiç gözü açılmamış saf tertemiz.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 450 cevap paylaştı.
1 yılBaşkalarını bilmiyorum o yüzden genelleme yapmayacağım. Ben dominat, maskülen kızları çok itici buluyorum. Bu tarz bir kız dünyanın en seksi kızı da olsa bana aşırı itici geliyor. Evime geleceği yüzde 100 belli olan kızın son andaki saçma dominant tavırları beni kendisinden soğuttu mesela. Kızla anlaşmazlık yaşadık. Bugün gelmeyeceğim başka zaman geleceğim dedi. Ben kızla iletişimi kestim. O beni aramaya ve evime gelip gelemeyeceğini sormaya başladı. Ben de yorgunum istersen gel dedim. O da tamam boş ver o zaman dedi. Ben yazmayı da aramayı da tamamen bırakmıştım. İstemiyordum onu. Hatta çekici bile bulmuyordum hiç. Başta çekim hissetmiştim ama sonrasında tamamen soğudum. bence bir kız asla dominant ve lider olmamalı. Bu onu kadınsı olmaktan çıkarıyor. Ve itici buluyoruz. Ben hiç kadınsı bulmuyorum böyle tipleri. İtaatkar severim ama yüzde 100 itaatkar olmak zorunda da değil her şeyde. Farklı şeyler önerebilir, benimle sıfırdan sohbet başlatarak tanışmaya gelebilir. Bunlarda sorun yok. Ama dominant olması, liderlik yapmaya çalışması çok itici geliyor. Ben gerçi kendim tanışmayı severim ama dediğim gibi dominant karaktere çok kayarsa olmaz o iş.
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. bu soruları defalarca sordular aslında. her erkek farklıdır ve farklı beklentileri olur. ama genel olarak diyim
1. erkeksi olmaması kadınsı olması (bu devirde erkeksi kızda yok değil)
2. namuslu olması (ne haremlik selamlık olcak ne fingirdek flörtöz olcak) işte ortalık malı olmaması. hani adıdillere düşmüş
3. bakımlı olması. kıllı tüylü kız sevilmez erkeksi görünür. kendine de bakması tabi fizik önemli göbekli kızda sevilmez.
4. güzel olması. bu allah vergisi biraz. estetikle ilerleyebilir tabi. dogal olmasını da ekliyim. dogallık cidden aranıyor
5. erkekleri soguslucek algısının olmaması. kimi kız gencim güzelim seni üzerim. yerim seni. hesapları kitlerimi veriyo bu da itici oluyor
6. cok yüksek segment olmaması. bu her alanda. misal 2 üniv bitirmiş doktora eksi puandır. ne bilim Akbank pazarlama iletişim direktörü vs. hakim dr olması. aileden zengin. cok fena girişimci ya da . ortalama olsuncudur erkekler.
7. cilve naz olması. dişil enerjisi olcak.
8. ortam kızı olmaması. misal ottur ne bilim partidir nerde ne var bilen kamping festival kızı eksidir. cok arkadası olan özellikle erkek arkadas eksidir.
farklı bi bakıs acısı ile genel olarak düşündüm yazdım.
00 YorumlaErkekler genellikle bakımlı, kendine özen gösteren kadınlara ilgi duyarlar. Bu, temiz ve düzenli olmak, giyim tarzına dikkat etmek ve sağlıklı bir görünüme sahip olmak anlamına gelir. Konuşurken veya iletişim kurarken göz teması kurmak, güven ve samimiyetin bir işaretidir. Erkekler, kendileriyle ilgilenen ve dinleyen kadınlardan hoşlanırlar. Zeki ve kültürlü kadınlar, erkeklerin ilgisini çeker. Farklı konularda sohbet edebilmek, entelektüel birikime sahip olmak ve merak duygusu, erkekler için önemli özelliklerdir. Samimi bir gülümseme, bir kadını daha çekici ve davetkar gösterir. Gülümseyen insanlar, genellikle daha mutlu ve pozitif enerji yayarlar, bu da erkeklerin ilgisini çeker.
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yıl- yakışıklı
- inançlı
- okumuş eğitimli
- evi olan
- arabası olan
- özel günleri kutlayan
- romantik
- zengin
- kel olmayan
- sigara içmeyen
- inançlı
- daha önce evlenmemiş ya da karısı ölmüş
- çocuksuz
- sadık
- gezmeyi seven
- aradığım özellikler bunlar
132 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@Lazjoker 180 den fazla olsa fena olmaz tabiki
- 1 yıl
Sende bu ozellıklerden hangıso var
- 1 yıl
slav kızıda sana bakmaz zaten gider İngiliz erkeğini seçer 🤣
Cevap sahibi1 yıl@isteyenkazanir90 arabamı yeni sattım gerisi var
Cevap sahibi1 yıl@endmuhh iyisin
Cevap sahibi1 yıl@makspro ne varki bunlarda
- 1 yıl
Sen bu kafayla 50 yaşına kadar gidersin bunları bulursan haber ver bende kadın olayım
Cevap sahibi1 yıl@scorpion026 tamam veririm bu isteklerde ne varki
- 1 yıl
nasıl ne varki? bir sürü şey yazmışsın böyle birisi gider senden biraz gencini bulur senin yaşındakini ne yapsın
Cevap sahibi1 yıl@scorpion026 ne varmış yaşımda bende araba hariç özleliklerin hepsi var arqabada vardı yeni sattım
- 1 yıl
ne özelliklerin varmış? yaşın 36 yı geçmiş evlenene kadar 40 olursun 25 yaşında kız varken. bunları isticem diye bu yaşa gelmişsin :D bi on sene daha gidersin
- 1 yıl
25 likte size bakacaktı dimi gctümle güldüm
- 1 yıl
çıtır erkek varken 30 yaşındaki kart erkeğe kimse bakmaz parasını yiyip atar anca
Cevap sahibi1 yıl@Tuhafİnsanlar ben olgun seviyorum
- 1 yıl
napıcan kartı
- 1 yıl
çıtır daha iyi zaten erkekler erken çöküyor
- 1 yıl
yaşı kaç olsa da erkekler hep çocuk gibi bi fark olmuyor
- 1 yıl
@Tuhafİnsanlar sen anca totonla gülersin. kadının saydığı özelliklere bir bakalım. yakaışıklı zengin inanclı evi arabası olan sigarası cartı curtu olmayan sadık vs bir erkeğe 25 lik kız bakmicaktı öylemi? asıl buna ben şeyimle gülerim. 40 yaşına gelmiş bi kadını çıtır erkekler ancak seks için beraber olur hiçbir genc erkek kendinden büyükle evlenmez. dünyadan haberiniz yok
Cevap sahibi1 yıl@scorpion026 ben olgun seviyorum zaten dedim ayrıca o özelliklerin hepsi bende mevcut kendim gibi birini istemek suç mu?
- 1 yıl
olgun kadın isteyen çok ayrıca asıl genç kadın öyle erkeği ayaklı cüzdan diye kullanır başka da işine yaramazsın
Cevap sahibi1 yıl@Tuhafİnsanlar kesinlikle öyle
- 1 yıl
@Tuhafİnsanlar sen öyle zannetmeye devam et. olgunb kadın isteyen erkek nikahına almak için istemiyor zaten cinsellik için istiyor olgun tecrübelidir diye düşündüğü için sadece. ama sizin sacma mantıgınıza göre kız kullanıyor erkek evleniyor hahah şaka gibisiniz. hadi bunun yaşı 22 de senin 40 olmuş senin daha iyi bilmen lazım bunları ama tabi işine gelmiyor gerçekler :D
- 1 yıl
zannetmeme gerek yok haber izle biraz ya da kız ortamlarına katıl
- 1 yıl
kızdan daha iyi bilceğini sanıyor ya djfjfk
- 1 yıl
cinsellikte kadın zevk almıyor mu sanıyorsun sen ayrıca evlenmek isteyende oluyor gayet 40 yaşında kadının 4 tane peşinde koşan erkek vardı 2si genç
- 1 yıl
Scorpionu tekmeledim.. Bir daha sizi rahatsız etmeyecek!
Cevap sahibi1 yılTeşekkürler
1 yılKafamda hiç net bir özellik düşünmedim, genel olarak da tek tük özellik olarak değil de bir bütün olarak değerlendiriyorum. Detay olarak bakmıyorum bile. Ama hiç sevmediğim bir özellik olarak da, bir kızda yüksek (gereksiz) ego ve kibir görünce arkamı dönüp koşasım geliyor o kadar tiksiniyorum bu tür karakterdeki kızlardan.
10 YorumlaErkekler genellikle kendilerine değer veren, özgüvenli, dürüst ve anlayışlı kadınları tercih ederler. Fiziksel çekicilik de önemli olabilir, ama karakter ve içsel değerler her zaman daha ön plandadır.
41 Yorumla- 1 yıl
katılıyorum
Aşk İlişkileri konusunda 806 cevap paylaştı. Genç güzel her seye evet diyen, sözünden çıkmayacak, maddi olarak ona destek olacak birini ariyorlar. Ama en çokkk güzel olsun istiyorlar.
14 Yorumla- 1 yıl
Maddiyat önemli değil çok güzel olmasına da gerek yok her şey güzellik maddiyat ise o zaman ilerde sıkıntılar daha zengin daha maddi durumu iyi olan biri çıkınca ona gider bence bu konuda katılmıyorum
- 1 yıl
Onlar artık sana cevap yazamaz..
Gizli Üye(30-35)1 yılGenel olarak erkekler
Benden hediye istemesin maddi hiç bir şey istemeyeyim hatta ben onu somureyim
Güzel seksi olsun
Genç olsun
Bana ne zaman istesem bacak arasını açsın
Bokuma kadar temizlensin
Çocuğumu doğurup baksın
Evimde hizmetçi çocuğuma dadı bana da hem aşkı hem * olsun derler
17 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@Lazjoker alıp verme meselesi madem ben hem dadı hem aşçı hem hizmetci hem de yatakta f. hise olacaksam bı zahmet parası olsun tipi kayık olmasin
Cevap sahibi1 yıl@Furrki45 önemli tabi ki tipin olmasa bile paran olmadı yoksa kadın seni neden tercih etsin
Cevap sahibi1 yıl@Furrki45 bak ablacım sen evlenirsen bu yaşlarda evlenirsin on dokuz yaşındaki kızların hormonlardan dolayı bazı şeylere daha meyilli oluyor ki çocuk doğduktan sonra kadınlar gecinmedigininistediklerini alamadığı zaman hele de onun bir arkadasi akrabası çevresinde birisi ona hava attığı zaman erkek o zaman acı çekiyor çünkü kadın penisi olmadan erkeği çok güzel * erkek sikilmemek içinde parası olması lazım evliliği benim yaslarima otelersen de benim yasimdakiler de para ister aslında sosyal medya yüzünden kızların çoğu da paralı erkek istiyor
Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Bence birliktelik yaşamak hariç önemsedikleri bir şey yok… evlilik dışı ilişkiye karşıyım diyince hepsi yok olduğuna göre… bu devirin erkekleri bana göre değil… güzel adamların hepsi mi geçmişte yaşamış… çok yüzeysel bakıyorlar…
20 YorumlaErkeklerin karşı cinsle ilgili beklentileri kişiden kişiye değişir, ancak genel olarak pek çok erkek, güven, samimiyet ve anlayış gibi özellikleri ön planda tutar. Fiziksel çekicilik önemli olsa da, birçok erkek duygusal bağ ve entelektüel uyum arar
22 Yorumla- 1 yıl
Katılıyorum
- 1 yıl
Yalan
1 yılErkekler karşı cinste güzellik cinsellik alımlılık seksilik bunları arıyor kadınlarda erkeklerde para mal mevki şöhret dünyalık her şeyi arıyor ondan sonra nefsani bir şekilde birlikte oluyorlar üstüne evlilik yapıyorlar ondan sonra da hayatın zorlukları geldiği zaman ama ben bunu yapamam diye boşanma mahkemelerine kaçıyorlar olay bundan ibaret kimse maneviyata aileye ahlaka İslam'a önem vererek evlilik yapmıyor
00 Yorumla
1 yılErkekler ne aradığını bilmiyor bunu benim sevdiğim adamın kafasının karşı olduğundan çok iyi biliyorum birine hem çirkin hem de güzelsin denir mi sana karşı birsen hissetmiyorum diyip kendisine karşı duygularını bile bile evine davet edip ebeveyn ile beraber oturur mu
04 Yorumla- 1 yıl
@Lazjoker kendisi 180 den kısa zengin değil vede yağlı vücudu vardı ama fazla ozguvenliydi yakışıklı falan da değildi hatta bana sen bunda ne buldun da bunu sevdin diyenler oldu belki de onların görmediği birsey gördüm onda ama anlamadı beni hiç
- 1 yıl
@Lazjoker hayır tam tersi oldu desem ben ona yazdım o beni istemedi
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 yıl1. Türk vatandaşlığının bulunmaması
2. Slav kökenli ve özellikle Ukraynalı olması
112 Yorumla- 1 yıl
@snaçkır0 Zaten 8 yıldır Ukraynalı biriyle evliyim. İki evladımız var ve Allah bozmasın evliliğimiz de gayet iyi gidiyor. Siz, biz Türk erkeklerini aşağılamaya devam edin. Ama sizden ricam aşağılamaya önce babalarınızdan başlayın. Çünkü o da bir Türk erkeği.
- 1 yıl
@snaçkır0 hehe öyle. Yahu git az ötede oyna. Hiçbir erkek yüz vermiyor. Sonra burada tripten tribe giriyorsun. Yıllar önce Türk kızlarının üstünü çizmekle kendim için ne kadar iyi bir şey yapmışım.
- 1 yıl
@snaçkır0 Valla hiç kullanamadılar beni. Bir iki duygusal denemeden sonra gerek kendilerinden gerekse mamasanka analarından hazzetmediğimi fark ettim ve yabancı eş arayışına girdim. Akabinde eşimle tanıştım evlendik. Yani siz çingenelerden kurtulmuş oldum.
- 1 yıl
Şu yorumlara bir son verip özele mi geçseniz. Sürekli gereksiz bildirimler alıyorum
- 1 yıl
saçma sapan insanlar gelirde beni bulur yaa
Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. - Erkek gibi olmasınlar.
- Sürekli kavga ve arıza çıkaranlar olmasınlar.
- Feminist beyin olmasınlar.
- Sevdiklerine sahip çıksınlar, ilişkilerine emek versinler.
- azıcık da güzel olmakla beraber, açık saçık kimse olmasın.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılYa ben biraz aşko kuşko tatlı sevimli cilveli kızları seviyorum hani böyle narin olacak ben 1.92 yim zaten şu kapağını bile açmam hoşuna gidiyor narin olsun birde güzel olsun yeterli
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bir erkek kadında , saygı, sadakat aramalıdır. Tabi yanına yakışan bakımlı bir kadın için konuşuyoruz.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 869 cevap paylaştı.
1 yılİnce bel
Minik yüz
Küçük memeler
Ufak popo
Maks 1.62 boy
Beyaz ten
Sonsuz sükunet
14 Yorumla- 1 yıl
sonda yaşıda küçük olsun madem yazacakmışsında eksik kalmış gibi.
- 1 yıl
@Hayattanbıktımbenn yaş 19 22 arası
- 1 yıl
İyi bari pedo değilmişsin
- 1 yıl
@Hayattanbıktımbenn pedo olsam napcan?
Aşk İlişkileri konusunda 752 cevap paylaştı. Dümdüz Sadakat ve güven... bunları verebiliyorsa isterse gelsin bir kere giydiğini bir daha giymesin bir kere yediğini bir daha yemesin o derece...
Benim alacağım --- Sadakat Ve Güven
Onun Alacağı --- Sınırsız İmkanlar10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Karakteri iyi olsun yeter. Hal hareketler tavırlar ve insanlara karşı tutumu da otomatikmen iyi olucaktır zaten gerisine çok takılmam
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. - Uyum
- Zeka
- Cekicilik
- Sadakat
- Sohbet
- El lezzeti ( boğazına düşkün erkek ister)🤣
- Bunlara karşılık yapacakları bir tek sevmek onu da verebiliyorlar mi tartışılır..
00 Yorumla
1 yılFiziksel olarak bir kriterim olmaz. Önemli olan birbirimize uyumlu olmamız. somut kavramlar değişebilir insanda ama soyut kavramlar neredeyse imkansız.
10 Yorumla
1 yılsaf olup bütün işlerini sorgulamadan yaptırabilecek birini
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılCiddi ilişki harici ilişkilerde kaybedersiniz. söz dinleyen kız kazanır.
10 Yorumla
1 yılBeni tamamlayacak zeki birini arıyorum diğer erkekler bilemem😂
10 Yorumla
1 yılBenim anlamadığım neden esc seviyorlar düşünsene senden önce 10 adam yalamış sana gelmiş ucuzluk var resmen nasıl yakıştıriyorsunuz siz de onun gibi 20 kadınla olduysanız aynısınız bisey diyemem ama temiz adamlar neden esc arar
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılTek özellik, ilgi manyağı olup, bunu gizleyecek kılıf aramasın yeter, ilginin kölesi olan insanların her tarafı altından olsa ne yazar ucuza bozdururlar...
00 Yorumla Rica ediyorum zihinsel engellilere taş çıkartacak tiplerin bana uğramasını talep etmiyorum harici bir insan istiyoruz düşünebilen, bir şeylerin farkında olan.
00 Yorumla
1 yılErkek kız çocuklarına göre sevgisiz büyür sevgi ister sevilmek ister bunu nasıl gösterebilirsin onun saçını sakalını okşuyarak başını okşuyarak gösterebilirsin her fırsatta ona sarılarak nerde nasıl oldu önemli degil boynuna sarılın elini hiç bırakmayın o çekene kadar gerçekten küçük basit şeyler gibi duruyor olabilir ama bizim için çok büyük şeyler bunlar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 843 cevap paylaştı.
1 yılprofil fotondaki gibi güzel bi yüz, anlayışlı sürekli sorun çıkartmayacak bi karakter ve ilişkiyi yürütmeye niyeti olan ortada buluşmaya hevesli bi kalp.
00 Yorumla
1 yılKendi beklentimi söyleyeyim. Erkekler ilk etapta görünüşe vs önem verir etkilenir ama asıl beklenti kendisini sahiplenecek, yeri geldiğinde anne şefkati ile sevecek bir kadın ister.
04 Yorumla- 1 yıl
@ILoveGOJO burdan bunu mu anladınız? Anne şefkati nedir karşılıksız sevgidir. Bir erkek de bunu ister, zorda, darda, karda kışta yağmurda camurda seveni ister. İyi günde herkes iyi.
- 1 yıl
@ILoveGOJO yaklaşımınız hoş mu sizce?
Erkekleri bilmem ama ben Zeka, anlamlı ve derin bakışlar, temizlik ve etkileyici bir koku ararım. Gözlerdeki anlam çok önemlidir.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılGüzel çekici olmanın yanı sıra istekli ve tutkulu bi kadınsan bir ömür bela olabiliyor. Sanırım aradığın cevap bu
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 29,2b cevap paylaştı.
1 yılkızlara bakıyorsun yine ön yargılı alakası olmayan cevaplar. neden? çünkü takıldıkları hoşlandıkları erkekler hep bozuk tipler. ciddi insanın aradıgı özellikler değil. yoksa bende kadınlarınki sayarsam kitap olur
01 Yorumla- 1 yıl
Bu gereksiz kişilik engellendi.
En az 1.65 boy , orantılı fizik, dolgun kalça , düz veya dalgali saçlar, lazelri vücut. Sadakat ve hayat emerjisiniel dolu olacak.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılKadınlar erkekte efendi ararlarken şimdi biz ekrekler kadınlarda hanımefendi bi özellik arar olduk bu zamanda ne yazık ki öyle
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSevgi gösterince, kibar davraninca gitmeyen kadın arıyorum ama hiçbir kadının kendine saygısı yokmuş gibi hissediyorum.
Her kadının ona kötü davranacak erkegi sevdiğini düşünüyorum ve kadınlara karşı önyargılı biriyim. Olgun kadın yok
08 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@ILoveGOJO olgun olmadiklari için. Olgun kadınlar her erkeğin aynı olmadığını bilecek yapida oluyorlar
Cevap sahibi1 yıl@ILoveGOJO erkek dusmanligin sana ne kazandırıyor
Cevap sahibi1 yıl@ILoveGOJO neyse kavga etmeyelim üç günlük dünya. Ben kadınları seviyorum, kendim aşağılık kompleksinde olan biri olduğum için her kadını ezik görerek kendimi hafifletmeye çalışıyorum bazen. Problem benimle ilgili
Cevap sahibi1 yıl@ILoveGOJO evet. Travmatize bir çocukluk gecirdim biraz. İlaç işe yaramıyor. Travmalari kabul edip o şekilde yuzlesip devam etmek gerekiyor
- Aşk İlişkileri konusunda 809 cevap paylaştı.
1 yıl1. Ruhsal yapısı
2. Bakım ve giyimi.
3. Şeffaf oluşu.
4. Feminist yapısı.
5. Çalışkanlığı00 Yorumla Erkeksi hareketleri olmayan feminen birini. Feminizm demiyorum yanlış anlaşılmasın. Araştırıp bakın, anlarsınız.
00 YorumlaBeyni olsun öncelikle sonra kumral olsun ingilizce bilsin 1.70 ortalama olsun ha birde mümkünse abisi olmasın
00 Yorumla
1 yılHemcinslerini çok iyi tanıyan bir kadın olarak bende cevap vermek istiyorum bu soruya erkek olsaydım bir kadında yüzeysel olarak beklentilerim sunlar olurdu
13 Yorumla- 1 yıl
Şımarık abes hobba naylooonnn hareketleri olmayan önüne gelene mavi boncuk dağıtmayan kendine öz saygısı olup ne istediğini bilen eril hareketlerden uzak bir fıtrata sahip kadin dişi bir birey olsun isterdim 🙃 fiziksel olarakta 165-175 arası hafif balık etli olurdu ve bi zahmet eğitiminide tamamlamış kendini yetiştirmiş biri olsun isterdim hic sevmeyeceğim kiz tipine elinde sigarası kolunda dövmesi lan lu lunlu konuşan anormal hareketleri olan kızlar olurdu 🙄
Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Ben ona nasıl davranıyor sam oda bana öyle davransın yeterli
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKarşı cinste aradığım özellikler bakımlı, kültürlü, güzel, sadık, meslek sahibi olup iyi kazanması, mutfakta aşcı, yatakta doyumsuz ve sınırsız, ben hariç herkese ağır ve mesafeli birisi.
00 Yorumlaİlgili, saygılı ve sadık olsun erkeğini motive etsin yükseltsin kafi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. İşte eli ayağı olsun saçları filan gözleri yeter ya herhalde :D
00 Yorumla
1 yılÇoğu erkekler dış görünüşe bakar çünkü olan güzelliktir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılÇok derin düşünmeye gerek yok. Güzel bir vücut, biraz cilve, büyük bir kalça. Karakter olarak başka arayışları olan nadir erkek vardır. Onlar da nerdedir bilinmez.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılGüçlü akıllı zeki yapıcı ne istediğini bilen kararlı
00 Yorumla Benden daha akıllı ve zeki idealist ahlaklı ve güzel bir kimse olsa kafi benim için
00 YorumlaSarışın beyaz tenli koca gtlü koca mmli ince belli uzun boylu mavi gözlü 😂😂
01 Yorumla- 1 yıl
Offf ne güzel anlattın sen öyle
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılfizik, çekicilik, sporculuk, 1,70 boy kafa dengi daha çok varda genel olarak bunlar 😂
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
1 yılÖnce gözüme hitap etmeli
Sonra mizah anlayışı olmalı
Değer bilmesi gerekir
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılBüyük memeleri olması ve bakımlı muhteşem bacakları olması
00 Yorumla
1 yılHanım hanımcık ağırbaşlı olsun. Narin, kibar olsun. Dişilliğini hissedeyim.
30 Yorumla
1 yılBen komik kadın olmasını isterdim. Evde her gün gırgır şamata, komiklik şakalar. Bir de sosyal medya bağımlısı olmasın.
10 Yorumlaben istediğimde aktif olsun yeter birde en az benim kadar bakımlı ve giyinmeyi bilen bir kadın olduktan sonrasını ben hallederim :)
14 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılHerkes kafasina gore ariyor
11 Yorumla- 1 yıl
Erkeklerin %90 ı şu an güvenebileceği ve anlayışlı olan kadınlar aradığı ortaya çıktı.
saygı sevgi ve anlayış gibi klişeleşmiş ama pratikte çok önemli olan unsurları geçiyorum
-genç olması
-güzel cilveli olması
-sadık olması
-namuslu olması 50 kişiyle fingirdemiş kız dünya güzeli olsa da içim almaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBatıdaki erkekler Barbie bebek ve tecrübeli kadınları ararken
Doğulu erkekler ise doğal ve tecrübesiz kadınları ariyor
04 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@bafran kültürden dolayı batıdaki erkeklerin fantezisi farklı dogudakilerin farklı tamamen bununla alakalı
Cevap sahibi1 yıl@bafran inanmasan inanma gerçekler bunlar
Ortamlarda en dikkat ceken kisiyi istiyorlar
25 Yorumla- 1 yıl
Hiç alakasi yok
- 1 yıl
@ÇölAslanıı var
- 1 yıl
Ortamlarda dikkat çeken kişiyi kim ister onun gibi herkese yeşil ışık yakan herkesin dikkatini çekmeye çalışan biri ister ki bana ters
- 1 yıl
@ÇölAslanıı herkesin en çok istediği en cazip olandır senin gibi dusunen tek tük kisi vardir
- 1 yıl
Abuk subuk cevap verenleri engelliyorum..
- Devamını Gör (82)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat