Bu nasıl bir aşk acısı bilmiyorum ilk defa bu kadar kolay yeniliyorum ve zorlanıyorum yardım edin.. ?

Selam ben merve , bir kız arkadaşım vardı zamanla bağımızın duygusal bir aşk boyutuna evrildiği ama o sonra pişman olup gitmişti benden onu o kadar çok sevdim ki halen unutamıyorum uzaktan uzağa seviyorum ve 1 aydır konuşmuyoruz başkasını seviyor, benle umut verici konuşurken dahi o çocuk hayatında vardı çünkü bir yandan da ciddi bir ilişki istiyordu bence.. benim duygularımı sadece kullandı ilgi açığı için benimle oynadı diye düşünüyorum.. başkasının acısını çektiğini görüyorum şimdi imalı şarkıları sözleri, cümleler beğeniyor buna rağmen ne yapmam lazım bilmiyorum evet farkındayım bizim geleceğimiz yok onunla onun istediği gibi ama gönlüm daralıyor işte bana çok gaddar davrandı ilgisi bitince içim çok yanıyor hep yaşattığını yaşasın istiyorum çünkü bana çok yalanlar söylemiş meğer yeni farkediyorum.. hazmedemiyorum birkaç gün sonra doğum günü üstelik yüzsüz gibi yazabilme ihtimalim var

Bu nasıl bir aşk acısı bilmiyorum ilk defa bu kadar kolay yeniliyorum ve zorlanıyorum yardım edin.. ?