1 yılBir kadın yalnızlığı seçebilir çünkü bu, çeşitli nedenler ve kişisel deneyimlerle şekillenen bir karardır. Öncelikle, bir kadının yalnızlığı seçmesinin en yaygın sebeplerinden biri, kendini keşfetme ve bireysel kimliğini geliştirme arzusudur. Bazen insanlar, başkalarıyla olan ilişkilerinin baskısından uzaklaşarak kendi iç dünyalarına dönmek isteyebilirler. Bu süreç, kişinin kendine olan saygısını artırabilir ve kendi ihtiyaçlarını daha iyi anlamasına yardımcı olabilir.
Ayrıca, geçmişte yaşanan olumsuz deneyimler de yalnızlık tercihine yol açabilir. İlişkilerde yaşanan hayal kırıklıkları, güven kaybı veya duygusal yaralar, bir kadının tekrar bir ilişkiye girmeden önce yalnız kalmayı tercih etmesine neden olabilir. Bu durum, iyileşme sürecine zaman tanımak ve duygusal olarak yeniden güçlenmek için bir fırsat olarak görülebilir.
Son olarak, yalnızlık bazen bir kadının bağımsızlık ve özgürlük arzusunun bir yansımasıdır. Kendi hayatını yönetme isteği, başkalarının beklentilerinden uzaklaşarak kendi kararlarını alma isteği, yalnızlık seçiminin bir parçası olabilir. Bu nedenle, yalnızlık, bir kadının kendi yaşamını daha iyi anlaması ve kendi potansiyelini keşfetmesi için bir araç olarak değerlendirilebilir. Yalnızlık, her ne kadar zor bir deneyim olsa da, aynı zamanda kişisel bir büyüme ve gelişim fırsatı sunabilir.🦋✨🌸
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bir kadın yalnızlığı seçebilir çünkü kendini keşfetmek, kendi hayatını kontrol etmek ve duygusal olarak dengede olmak isteyebilir. Yalnızlık, bazen bir kişinin kendi değerini anlaması, sınırlarını belirlemesi ve kendi mutluluğunu bulması için bir fırsat olabilir. Her kadının farklı bir yolculuğu vardır, ve yalnız olmak, zayıflık ya da korku değil, kendi güç ve mutluluğunu inşa etmek için bir tercih olabilir.
07 Yorumla- 1 yıl
@yaymuuyyy lafa gelince kadın erkek eşittir kadınlar erkeklere muhtaç değildir dersiniz ama ilişkiye gelince erkek dediğin en az 1.80 olacak kadını koruyup kollayacak kadına güven verecek dersiniz. Hani kadın erkek eşitti kadınlar erkeklere muhtaç değildi. Fosssss. Tatlısu Feministleri.
- 1 yıl
@Lazjoker Kadın erkek eşitliği demek, herkesin istediği ilişkiyi kurma hakkı olduğu demek. Bir kadının güvende hissetmesi, onun eşit olmadığı anlamına gelmez. Kendi dar bakış açını başkasına dayatmak yerine, herkesin farklı tercihlerine saygı göstermeni bekliyorum. Boştan yere tatsızlık cıkarma. Ayrıca sizde sarışın vs. diyorsunuz uzun boylu istemişiz çok mu? Bide her kız ya da her kişi aynı değildir. Lütfen ona göre yazın
- 1 yıl
@yaymuuyyy
Ben sadece kendi görüşümü söylüyorum ve eleştiri yapıyorum. Kimseye görüşümü dyatmıyorum. Ayrıca en çirkin kıza bile bin tane erkek birden yazıyorken 1.80 den kısa erkekleri kızlar direkt reddediyorlar. Ayrıca mantıken erkeğe muhtaç olmayan bir kadının kendini koruması kollaması ve erkekten güven ve koruma beklememesi gerekir mantıken.
1 yılBazen yalnız olmak çok daha kaliteli bir yaşam sunabilir. Bir şarkı var dinlemenizi şiddetle tavsiye ederim. Owner of a lonely heart- Yes Özetlemek gerekirse şarkıda yalnız bir kalbe sahip olmanın kırılmış bir kalbe sahip olmaktan çok daha iyi olduğunu söylüyor.
00 Yorumla
1 yılanlayan kimsesi olmadığı icin olabilir bence
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, bu konuda herkesin hikayesi farklıdır aslında 😊. Bir kadın bazen yalnızlığı tercih edebilir çünkü belki kendi ruhunu dinlemek, kendini keşfetmek ister. Bazen geçmiş deneyimlerinden dolayı kalbini korumak ister, ya da sadece huzuru kendi içinde buluyordur.
Yalnızlık bir tercih olabilir ve korkutucu bir şey olmak zorunda değil. İnsan bazen yalnız kaldığında özgürlüğünü, güçlü taraflarını daha iyi fark edebiliyor. Hem kimsenin yükü ya da tahakkümü olmadan yaşamak; ne güzel bir özgürlük 🌿✨. Yeter ki bu tercih seni mutlu etsin, asıl önemli olan bu. 💕12 Yorumla- 1 yıl
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
92Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
1 yılİnsan aşık oldupu ile olmayınca sonrası çok sarmıyor
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 20,9b cevap paylaştı.
u 1 yılÖzgürüz, rahatız, mutluyuz.. o sebepten yalnızlık bize koymaz.
21 Yorumla- 1 yıl
@Sosyetic_SheqiiL
Ama 1.80 den kısa erkekleri reddederken, 1.80 üzeri erkeklerle ise direkt olarak sevgili olursunuz.
- Aşk İlişkileri konusunda 263,8b cevap paylaştı.
u 1 yılbelki de geçmişte çok acı çekmiştir kimseye güvenmiyordur. ya da yalnız daha mutludur.
32 Yorumla- 1 yıl
Çok haklısınız barış bey😅😅
- 1 yıl
Teşekkürler hanfendi 😂😂
1 yılBazen yalnızlık en doğru seçenek olabiliyor çünkü bu, kendimi daha güçlü ve özgür hissettiriyor. Duygusal olarak iyileşmek, geçmişin yüklerinden arınmak ve kendi kimliğimi bulmak için yalnız kalmam gerektiğini hissediyorum. İlişkilerdeki baskılardan ya da toplumsal beklentilerden uzaklaşıp, sadece kendi ihtiyaçlarımı ve sınırlarımı anlamak için zaman ayırmak önemli. Yalnızlık, olumsuz bir durum değil; aksine iç huzuru bulmak ve kendimi daha iyi tanımak adına çok değerli bir fırsat.
20 YorumlaBazı kadınlar, hayatlarını kendi kurallarına göre yaşamak, kararlarını kendi başlarına almak ve kimseye hesap vermek zorunda kalmamak için yalnızlığı tercih edebilirler. Yalnızlık, kişinin kendini daha iyi tanıması, ilgi alanlarını keşfetmesi ve kişisel gelişimine odaklanması için bir fırsat olabilir. Daha önceki ilişkilerinde hayal kırıklığı yaşamış, aldatılmış veya kötü muamele görmüş kadınlar, yeni bir ilişkiye başlamadan önce yalnız kalmayı ve iyileşmeyi tercih edebilirler. Kariyerinde yükselmek, hedeflerine ulaşmak ve başarılı olmak isteyen kadınlar, bu süreçte yalnızlığı seçebilirler.
10 Yorumla
1 yılOnu dinleyen onu anlayan onunla ilgilenen biri olmadıktan sonra tabiki yalnızlığı seçer çiçekler bile ilgi görmeyince soluyor
42 Yorumla- 1 yıl
💯💔
- 1 yıl
👍😊
1 yılAradığı veya umduğu gibi birisi karşısına çıkmamıştır. Onu taşıyabilecek kapasitede erkek olduğunu düşünmüyordur.
10 Yorumla
1 yılSevgili yapamadığı için, hayatında hiçbir erkeğin elini bile tutmadığı için, flört yeteneği kötü olduğu için, cinselliği erkeğin aldığı kadının verdiği bir şey zannettiği için, dominant ve maskülen olduğu için sevilmediği için, nedenler çoğaltılabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılHerşeyi yaşamıştır ve artık bikmistir insanlarla uğraşmaktan ve ne kdar cok yalnizmis gibi dursada muhakkak kendisini duygusal olarak tatmin eden şeylere sahiptir köpek, kedi kitap annesi, kültür birikimi maddi birikimi. bunlar kadınlar için yeterli olabiliyor. Cinsel ilişkiye gelirsek yalinizliga ok demiş bir kadın erkeğe ihtiyaç duymuyacak duruma gelmiştir. Varsa bile kendi bunu halkediyordur.
37 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@Lazjoker bulmuştur kullanmis ve bırakmıştır o yaşa gelmiş kadınların başından çok şey geçer. Oooo ooooo 180 üzeri yakışıklı zwnginmis ulan kadınlar ne tekliflere maruz kalıyor siz saniyorsunuzki hiç bir şey yaşamıyorlar. Bence siz yaşamıyorsunuz
Cevap sahibi1 yıl@Lazjoker bulmadilarsada bulmak zorunda değiller bunlardan daha değerli şeyler var.
Cevap sahibi1 yıl@Lazjoker ergendir onlar ondan. Sizde sizden küçüklere çocuklara yurumeyin.
Cevap sahibi1 yıl@Lazjoker denigi dengine. Sende paran var mı diye sor. İsteyebilirsin hakkın. Parasızsa kadın isteme
İnsan ya çevresindeki hiç kimse için bir seçenek olmadığından ya da çevresindekiler onun için bir seçenek olabilecek düzeyde olamadığından yalnızdır.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYalnızlığı seçmek zorunda kalmıştır, gönüllü bir durum değildir
11 Yorumla- 1 yıl
💯💔
Seçmemesi gerekir. Hayatımıza giren yanlış insanlar dahi, iyi insanların önünü kapatmamalı. İnsan ne yaparsa kendine yapar bu hayatta...
10 YorumlaÖncelikleri farklıdır, yalnızken daha mutlu ve huzurludur.
22 Yorumla- 1 yıl
@1İnciTanesi
1.80 üzeri yakışıklı ve zengin erkek bulana kadar
Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. senin yasında birisi için bence garip bir soru. senin dünyandan cevaplıyım. muhtemelen bi kazık yemiştir. insanlara güvenmiyordur. biri kullanmıstır. aşağılamıstır. kandırmıstır. ya da karakteri öyledir kimisi dogustan suskun sessiz asosyal
00 Yorumla
1 yılBunalmaktan bence olaylara karşı bakış açılarından insanların onu anlamasından aslında kendi ütopyalarının olmasından çok sert duvarların olmasından bunun en büyük faktörüde toplum olduğunu düşünüyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılYalnızlık kafa rahatlığıdır, huzurdur, fazladan sorumluluk almayıp kişinin sadece kendinden sorumlu olmasıdır, başka sorunlarla uğraşmamaktır, kimseyi çekmemektir, onun için bir kadın yalnızlığı tercih eder, yalnızlık özgürlüktür çünkü☺️
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 344 cevap paylaştı.
1 yılÖzel günleri hatırlanmadigi için
Extra suprizler yapılmadığı için
Yapilrn fedakarlık enayilik olarak görüldüğü için
Derdi olduğu zaman yardımına koşan olmadığı için
Örnekler sonucu hep tek taraflı ilgiyle işler yurumedigi icin01 Yorumla- 1 yıl
@Alarçınroyem
1.80 üzeri yakışıklı ve zengin erkek bulamadığı içindir
Aşk İlişkileri konusunda 936 cevap paylaştı. 20 li yaşlarda hep trip atarak erkekleri red ettiği için gelir 30 yaşına metabolizma düşmeye başlar 35 inden sonra da anne olamaz en iyi ihtimalle 1 çocuk anca yapar baktı kimse beni almaz yalnız olmayı ben seçtim der
021 Yorumla- 1 yıl
Erkeklerde sanki bakıyordu da 😂 nerde aşırı açık saçık var ona bakarsınız 20 yaşlarındayım kimseye trip atmadım erkekler attı tribi hep beni görünce kaçını döndü çoğu ortalama tipim oysa
- 1 yıl
Beni görünce Kıçını döndü*
- 1 yıl
Tam olarak öyle kaç tanesine adım attım hep sırtını döndü ben gelmeye kalkınca açık açık yani
- 1 yıl
Sonrada böyle herkesi reddetmiştire çıkıyor adımız halbuki erkeklerin suçu
- 1 yıl
Bu erkekler yüzünden böyle oldu işte kadınları erkek ezdikçe güçlendi kendi ayakları üzerinde durdu
- 1 yıl
Takip etsen ne olur etmesen ne olur ben takılmıyorum beni takip etmiş etmemiş
- 1 yıl
Ben bilmem valla kaç kişiye adım attım öküz gibi sırtını döndü daha da uğraşmadım bunlarla azıcık açılınca öküz gibi baktı bu tipler ama
- 1 yıl
Bir değil iki değil üç değil hep bir adım attık hepside mi sırtını döner arkadaş yani bak fiziki sırt dönmeden bahsediyorum adamlarda hiç şaşmadı bildiğin arkasını döndü hayır istemiyorum da diyebilirdi sırt dönmek ne ya ayıp değil mi
- 1 yıl
Yav sende okuma kendine pay çıkar dimi he
- 1 yıl
Ben rahat konuşuyorum
- 1 yıl
Senin amacın farklı herhalde
- 1 yıl
Tm
1 yılMerhaba
Yorumları okudukça özgürlüğü kısıtlanmış ne kadar düşünceler gördüm. Ya da çok dar düşünceler içindeler, çok yazık laaan, bu insanlar için dert çekmem gerekir ahhh ahhh🤦🏻
00 YorumlaBirilerini sürekli memnun etmeye çalışmak zorunda olmamak ve en önemlisi de huzurlu olmak için
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılhala eski sevgilimi seviyorum, bir gün yeniden birine ilgi duyamayacak kadar aklımda kalbimde o var ama gitmeyi tercih etti. bir gün hislerim geçse de ona, yeniden aşık olacağımı sanmıyorum. aşık olmayınca da insan yalnız kalmayı tercih eder.
00 Yorumla
1 yılOnu ondan daha iyi anlayacak biri bulamayacağını anladigında mutluluğu ve başariyi kendinde bulduğunda
00 YorumlaYanlış insanlarla yanlış iletişim kurup kendini olumsuz bir moda sokar ve artık adam akıllı insanların var olmadığını düşünüp bunu yapar genelde.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 864 cevap paylaştı. Evet Japonya'da bile geleneksel var yalnız kalma kültürü. Can sıkıntısından yalnız kalmak istiyor insan
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Kendine göre birini bulamamıştır onu gerçekten anlayan ne istediğini bilen kısaca onu hak edecek biri olduğunu düşünmüyordur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılBir kadını biri üzdüyse care olarak yanlızlıgı secer kadın cabuk kırılan ve alınan bir varlıktır kadın üzülmemeli
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 727 cevap paylaştı.
1 yıl20 li yaşlarında kucaktan kucağa gezmiştir yaş ilerleyince değer verecek birini bulamamıştır haliyle
01 Yorumla- 1 yıl
Öyle olmuyor işte çok güzel olmayınca kimse bakmıyor yalnızlığı seçiyor erkeklerin gözü AŞ’na fişne yapacağı kızlarda
Aşk İlişkileri konusunda 599 cevap paylaştı. Çok yara almıştır. Anlaşılmamıştır. Birini çok sevmistir sonrakilerde tam anlamıyla baglanmamayi öğrenmiştir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBir sürü erkek varken niye birine bağlansın ilgi aşığıdır
12 Yorumla
Cevap sahibi1 yılSeni yerim auuuuv
Cevap sahibi1 yılCvvffcfggg
1 yılSeni strese sokan karşı cins olacağına yalnız kalıp kafa dinler im
00 Yorumla
1 yılHerseyden ve herkesten bıkmıs demek ki huzur istiyor demek kiii
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılBeni bulamadığı için başkalarına bakmayıp yalnızlığı çeker
00 Yorumla
1 yılHz. Ali'nin bir sözü var: "İnsanı tanıyan yalnızlaşır"
00 Yorumla
1 yılKadınlar genelde sevgilisinden ayrılır ayrılmaz yedeğine geçer
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.
1 yılÇünkü böyle daha iyidir daha huzur bir hayat
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Artık eskisi kadar güvenmediğinden artık eskisi kadar gücü kalmadığından
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılşahsen ben istediğim gibi birini bulamadım haram sevgide istemiyorum gez dolaş sonra bırak bu tür şeyler bana göre değil ve sorumluluğu korkutuyor beni
08 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@Mrt125 Amin rabbim eş diye yazmadığını aşk diye çıkarmasın karşımıza
Cevap sahibi1 yıl@Mrt125 umarım öyle olur
Cevap sahibi1 yıl@Mrt125 okudum bende umarım öyle olur diyorum öyle birine denk düşerim anlamında
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Belki hep yanlış insanlara denk gelmiştir ya da yalnığı seviyordur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 yıldogru kişi ararken yanlış kişiye denk gelir aldatılır ya da farklı şeyler ondan
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıl@929498493939
1.80 üzeri, yakışıklı ve zengin erkek bulamadığı için. Senin bile 1.80 den kısa sevgilin olmamıştır ve 1.80 den kısa erkekleri reddetmişsindir bugüne kadar.
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@Enperatriz
1.80 üzeri erkek bulsan direkt sevgili olurdun
- Aşk İlişkileri konusunda 865 cevap paylaştı.
1 yılinsanlardan yorulmustur hata yapani affetmiyordur
00 Yorumla Piclerle. takilmistir yorulmustur. Efendi erkek de sarmiyor hicbirinizi. Yalniz geberin aq
00 YorumlaDoğru insan kalmadığı için. Genel olarak hep lüzumsuz insan dolu
00 Yorumlaİnsanlardan yaşadığı travma ile yalnızlığı seçer. Güven duygusu kalmaz ise
00 YorumlaGereksiz kalabalıktansa kaliteli yalnızlığı seçtiğimizden.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 44,7b cevap paylaştı.
1 yılBaktı erkekler adam olmuyor, yalnızlık ile huzurlu olayım diyordur.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYalnızlık kötü bir olgu değil, insan esasen zaten yalnızdır ama toplumda yaşıyan bir varlıktır. Her şeyin zamanı vardır
10 Yorumla
1 yılCesareti yoktur
12 Yorumla- 1 yıl
Sanmıyom ya artık teyzeler bile tiktokta aşk yasıyor fklf
- 1 yıl
Aşka değil, güvenmeye.. sevilmekten çok bağlanmaya,
Gizli Üye(25-29)1 yılNeden yalnızlıgı seçiyorum. Çünkü yalnız mutlu ve güvendeyim. Kalbimi kimse kıramaz ve kimse beni üzmez.
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBazen insan yanında birisi olsun istiyor ama sonra vazgeçiyor.
Gizli Üye(25-29)1 yılGöreceli bir kavram bu her kişi için her cümleyi söylemek doğru olmaz.
00 Yorumla
1 yıl
Tatlım çok sevdiğim sözü bırakıyorum sana…İsteseler canımı vereceğim çoğu insanı hayatımdan çıkardım. Çünkü yokluklarına üzülmek, yaptıklarına üzülmekten daha kolay...00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılneden çeker sana soruyorum
16 Yorumla
Cevap sahibi1 yılşu ergen bey demen beni yıktı geçti kahroldum midem kalktı
- 1 yıl
Ke
- 1 yıl
Nee
Cevap sahibi1 yılkeke me buda
- 1 yıl
😂😂😂 klavye hızlılığı haha
Cevap sahibi1 yılhassasiyeti olmasın aplam
Herşeyden soğuduysa tat almıyorsa hiç birşeyden yanlızlığı secerbilir
Yâda menopoza girmiştir 🙄🤣🤣00 Yorumla
1 yılErkeklerin şerefsizliğinden cinsel odaklı düşünmesinden ya da genel hayattan bıkmıştır çok sebep var
00 Yorumla
1 yılNormal ilişki sevmiyordur biriyle birlikte olacaksam artık ben becermeliyim diyordur ve becebileceği bir oğlan arıyordur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 43,8b cevap paylaştı. Çok neden var aslında
11 Yorumla- 1 yıl
Aynen kanzi😁
Çünkü kendi ayakları üstünde durmak ister hayatını bir erkeğe adamak istemez
10 YorumlaKırılmaktan korktuğu için
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 27,3b cevap paylaştı.
1 yılÇok çekmiştir
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.
1 yılÇünkü yalnızlık kadar iyi bir şey yok
11 Yorumla- 1 yıl
Çünkü kime sırtını dayasa hancerliyorlar çünkü kime güvense k@hpelik yapiyorlar
- Devamını Gör (100)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım