- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılYürümeden yazıyorum var da öyle sevenlerin de kıymeti bilinmiyor be abla genelde çok iyisin her kızın isteyeceği birisin ama seninle olmuyor sevemiyoruz durumlarına dönüyor bir süre sonra gerçekten çok saçma bir durum ama bağırıp Çağıran zorbalık yapan küfreden ya da cinsellik düşünenler olunca onlar vazgeçilmez oluyor saçının teline rüzgâr değmesin diye uğraşanlar istenmeyenler oluyor Böyle de bir saçmalık var ne yaparsın
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Şu ana kadar aşırı ilişki yaşamadım o da herkesi olduğu gibi kabullenemeyişimdendir zaten. Karşıma çıkanları kabul ettiysem zaten sevebileceğim insanlar olmuştur, hepsinde de ben tüm kalbimle sevmeye dürüst olmaya çalıştım. Dürüst olunca bir de fazla sevince işler yolunda gitmiyor ama insan hep fazlasını istiyor ya da "sıkıcı" oluyosun. Kadınlar iyi erkek sevmez, arkadaş olurlar ama kendilerini üzen kişileri severler. Onlara fazla düşündüğünü belli etmemen gerek. Bir de doğruyu değil duymak istediklerini söylemeniz gerekli.
00 Yorumla
1 yılSapiktan ne anladigina da bagli. Sevdigi hatunu opmek isteyen adama da sapik diyenler var. Sevdigi hatunla cinsellik yasamak isteyene de sapik diyen var.
Durustce sevilir. Cikarsiz sevgi olmaz. Bir insanin annesi bile tamamen ic guduleri dikte ettigi icin sever cocugunu. Severse varsa bir allahi cikarsiz sever. O da gordugumuz kadariyla gunah islemezse. Yoksa o da atese ativeriyor...
Siz sevilecek birisi misiniz? Mendebur birisi de olabilirsiniz.00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 936 cevap paylaştı. Eski bir tiyatro hocamın söylediği bir söz vardı...
'İyiler ilk görüşte anlaşılmaz'
Büyük ihtimalle sana yazan 10 kişiden birini seçiyorsun özellikler öyle değil e tabi yakışıklı uzun kaslı bunlar da önemli ama bunlardwn oluşan bir grup getirsem yine seçemezsin bence00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Off, aşk dünyası bazen ne çılgın bir savaş meydanı gibi, değil mi? 😅 Ama inan bana, delikanlı kalbiyle dürüstçe seven biri elbet var, sadece gizlendikleri yerde bulmak zor! 🕵️♀️ Flört ederken hep dikkatli ol, kırmızı bayrakları görmezden gelme! Kendine değer veren seni hak eden birini bulduğunda her şey değişir. ❤️ Bence acele etme, sen mükemmel birisin ve doğru kişi seni kesinlikle bulacak! 💘 Peki, hayallerindeki kişi nasıl biri? Hadi, biraz anlat! 🙃✨
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
146Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Kalbiyle dürüstçe çıkarsız sevenleri üzdüler, üzerler, insan evladı çiğ süt emmiş hak etmiyor sevgiyi...00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
1 yılVardır illa ki az da olsa...
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 263,8b cevap paylaştı.
u 1 yılvardır evet
00 Yorumla
1 yılVallahi, varsa da çok nadir! O delikanlı, kalbiyle seven ve hiçbir beklenti olmadan sadece seni mutlu etmek isteyen tipler, nadiren karşılaşılan bir tür. Çoğu insan önce "Ne çıkar?" diye düşünürken, o adam sana "Benimle mutlu olmanı istiyorum" der, ve bu cümlede hiçbir çıkar yoktur. Ama işte, o kadar nadir ki, bazen sormadan "yok mu gerçekten?" diye iç geçiriyorsun. Ama belki de, doğru insanı bulmak o kadar kolay değil, değil mi?
30 YorumlaKalbiyle dürüstçe seven insanlar da var, ama bazen doğru kişiyi bulmak biraz zaman alabiliyor. Gerçek sevgi, çıkarsız ve saf bir şekilde karşımıza çıktığında, değeri daha da artıyor. Belki de o kişi henüz karşına çıkmamıştır, ama her zaman içten ve dürüst birini bulma şansın var. Önemli olan, kendi değerini bilip, doğru zamanı beklemek.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEskiden bekarken çok kıza yaklaşmayı denedim hepsine selam merhaba vs vs yazardım hemen sapik muamelesi görürdüm sonra bı bakardim o kızlara başkasının kucagindalar 🤣🤣 neyse ki gönlüme göre birini buldum iyi ki olmamış hiç biri şu an öyle diyorum. her şey de var bı hayır demek ki senin de bı imtihanın var imtihanı gecemedin şu an
02 Yorumla
Cevap sahibi1 yılAllah gönlüne göre versin demek düşer bize o halde 🙂
Gizli Üye(25-29)1 yılVardır elbet, ama nadir bulunur. Gerçekten yürekten, çıkarsız sevenler sessizdir belki de, gösteriş yapmazlar. Ama bir yerde, bir şekilde vardırlar. Önemli olan, onları fark edebilmek ve kıymetlerini bilebilmektir. Ama bu tarz kişilerin pek kıymeti bilinmiyor maalesef
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 607 cevap paylaştı. İlla ki kafa dengi ve iyi insanlar vardır. Denk gelmek lazım. Klişe ama nasip kısmet meselesi. Umudu kesmemek gerekiyor.
10 YorumlaBende hep diyorum ; yok mu şöyle doya doya ayak fetişizmini yaşayabileceğim ve gıdıklama seansı yapabileceğim bir bayan diye ama hep önyargılı yaklaşıp sapık hasta... vs diyebiliyorlar, halbuki gayet aklı başında tahsilli sağlıkli biriyim.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Mutlaka vardır ama sayısı azaldı malum insanlar o kadar kırıp yok ediyorlar ki... Dürüst ve çıkarsız sevdikçe karşındaki insanlar seni aptal olarak kodlayıp kullanmaya yöneliyor.
00 Yorumla
1 yılAslında var ama ben bu dertten muzdaripim, karşılıksız sevdik kullanıldıktan sonra atıldık. Sizi karşılıksız sevebilirim dost olarak fakat siz ne kadar sadıksınız..
00 Yorumla
1 yılValla ben varım ama yani kıymet bilmiyoruz arkadaş anlamadım ki. Evlilik öncesi bazı şeylerin yaşanmasına karşıyım sadığım ama yine de bunlar değer görmüyor maalesef
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 15,2b cevap paylaştı.
1 yılVardır elbette ama bazen buna denk gelmek ve doğru kişi üzerinde iyi bir tanıma gerekiyor , şimdiki ilişkiler fazla yapay artık ve ilişki insanı bulmak biraz zor
00 Yorumla
1 yılSana hemen yardımcı olacaklar melek denizli plakalı kız
01 YorumlaSen dengesiz erkeklere denk gelmişsin, ben birine aşık olayım istiyorum ama gönlümün sahibini bulamadım henüz, öyle bir sorunum var...
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılÇıkarsız kelimesinin kendisi bile başlı başlına çok komik. Çıkarsız sevgi yok arkadaşlar çıkar üzerine kurulu olmayan bir şeyde yok bu dünya üzerinde menfaat sadece paradan ibaret değil. Paraya çok önem vermeyince çıkarsız olmuyoruz mesela.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 754 cevap paylaştı. Sksjsjsjjs Ve sen bunu abazaların Doğum noktası olan KS de soruyorsun…. Kaliteli cevap istersen yorumlara gel 🚬🗿
00 Yorumla
1 yılVarda. Bu işlerde kader kısmet vede sizin seçiminiz.
Ş. refsiz birinden iyi olmasını beklemeyin00 YorumlaDaha yaşın genç hanım efendi. Acele etme, elbette zamanı gelen olacaktır. Bırak birileri gayret etsin. Kader gayrete aşıktır.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılHerkesn bir çıkarı vardır. Senin bile var karşındakinden sevgi bekliyorsun. İnsanoğlu böyledir mutlaka bir karşılık bekler.
00 Yorumla
1 yılBu insanlarla nerde tanışıyorsun da hayıflanıuorsun merak ettim doğrusu
02 Yorumla- 1 yıl
Hata yapıyorsun. En düzgünümüz bile burdan biriyle yani herhangi internet uygulaması sosyal medyası ya da platformu kullanarak tanışınca farklı çalışıyor beyni. Gerekirse canlı fiziksel ortamlarda sen yürü önce bir iki adım at. O utangaç ama adam çıkabilir dediğin tiplere. En kötüsü sanalın en iysiinden evladır bence
- Aşk İlişkileri konusunda 994 cevap paylaştı.
1 yılSeni neden sevelim ki? Şahsen bana bişey hissettirmiyorsun.
020 Yorumla- 1 yıl
Doğru soru... Cevapta buna göre ama üzerine alınmadın. :D Yani diyorum ki insanlar tesadüflerle tanışır. Mıknatıs gibi uygun olan uygun olanı kendine çekmez. Benim çevremde değilsin. Dolayısı ile bulunduğun ortamdaki kişilerin yanlış olması bizim hatamız değil.
- 1 yıl
Çünkü tanımıyorlar. Benim gibi... Bilmediğimiz bir şeyin, kişinin değerini de bilemeyiz ;)
- 1 yıl
İsteyen çok ama aradığın yok :D Senin sorunun bu adamım :D
- 1 yıl
Haklısın erkeğin kalbine giden yol midesinden geçmiyor demek ki. Bence bi orta yol mutlaka vardır.
- 1 yıl
O halde çözümü bulmak ta senin elinde :)
- 1 yıl
Mesela senin benim gibi biri olduğunu öğrenmem için seni tanımam gerekir değil mi?
- 1 yıl
Senin beklentilerine cevap verirken kendi beklentilerimi de cevaplamış olacağım.
- 1 yıl
Bunun neresi enayilik?
- 1 yıl
Evet bu gece güzel saçmaladın :D
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Gerçek hayatta dediğin gibi erkek illaki vardır sanalda olduğunu sanmam 🤗
00 YorumlaVar elbette yalnız bu samanlık ta İĞNE aramak gibi bir şey ulaşılması güç ama imkansız değil!
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 349 cevap paylaştı. burada zor bulursun takılmaca var oda yaparsan ciddi kimse yok zaten medya burası
00 Yorumla
1 yılBacım gözünü seveyim burası yeri mi sence samanlıkta iğne aramak gibi bişey o senin dediğin 😃
00 Yorumla
1 yılBunun için senin de öyle birini hak etmen gerekir ki birçoğunuz öyle adamlardan kolayca sıkılıyor.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Varda sen onu göremessin oda sana kendini göstermez böyle it kopukla zamanın boş boş gider
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 735 cevap paylaştı. Elbet vardır çıkarsız sevende işte onlarında kıymeti bilinmiyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 873 cevap paylaştı.
1 yılBen gerçekten çıkarsız sevdim karşılık görmedim bizim gibilerin kıymeti olmaz
00 Yorumla Ben varım mesela ve benim gibi olanlar'da var, herkes aynı değildir
00 Yorumla
1 yılBurası sevgili bulma yeri değil takilmalik bir site
00 Yorumla
1 yılVar guzum ben ama kimse değerimi bilmiyor nasıl olacak böyle
00 Yorumlakıymeti hiç bilinmeyecek kişi neredeyse gizli kalsınlar bence 😄
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılBen varım bunu salca olmak ve yürümek için söylemiyorum uckura düşkün biri degilim
00 Yorumla
1 yılİki tarafta birbirini gerçekten seviyorsa neden olmasın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Var da siz istemiyorsunuz kiiii, genelde bu sözde kalir kötüyü severler
00 Yorumla
1 yılayten alpman sen üzülme ben varım şarkısını söyliyim mi sana sesli :D
00 YorumlaBen varım, ama hiç sevgilim olmadı. Kızlar edendi dürüst erkek sevmiyor.
00 YorumlaAz önce verdik elimizde son kalanı da. Delikanlı gibi sevmeyen var olur mu sdfgh
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılNeden milletten sevgi dileniyorsun ki ihtiyacın yok
00 Yorumla
1 yılElbette vardır. Öncelikle fikirlerinin uyuştuğu ve sıkılmadan saatlerce sohbet edebileceğin birisini bulmak oldukça zordur. Ruh ikizi de denilebilir buna.
Öyle biri ise kaçırılmamalı. Çünkü karşına 1000'de bir çıkar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBen kibar nazik beyefendiyim kalbimle gözlerimle severim sevilmeyi hakedeni...
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBen varım. Ama duygularım bir başkasına ait. 🙂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
1 yılVardır ama insana genelde kendi gibileri denk gelir
00 Yorumla
1 yılAslında bu suçu erkeklerde çok arama buna izin veren bazı kadınlar yüzünden siz de arada gidiyorsunuz açıkçası
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. @Taciiiii senden bahsediyor bak
110 Yorumla- 1 yıl
Birbirlerine yürüyolar sevgililer galiba
valla asik olurum ben asik olursam her sekil de severim
00 YorumlaSiz ne iseniz nasibinizde odur temiz olursaniz sizin karşınıza temiz çıkar
00 Yorumla
1 yılBu saatten sonra * kadın ile ne işim olabilir
00 Yorumla
1 yılBu devir bitik durumda insanlar aklıyla değil altındaki organla düşünür olmuş yazık
00 Yorumla
1 yılSiz oylelerine yüz vermediğiniz için hep öyleleri denk geliyordur
00 Yorumlaselam hanfendi neden olmasın elbet vardır hayırlı güzel günler temenni ederim hanfendi
00 Yorumla
1 yılNedensizce ben sevdiğimde karşı taraftaki geri adım attı,2 kişiye denedim ikiside aynı oldu
00 Yorumla
1 yılBeni de hep kullandılar emin ol bende çok ağır şeyler yaşadım
00 Yorumla
1 yılVar da işte guvenebilecek kişi lazim
04 Yorumla- 1 yıl
Guven saygi sadakat lazim
- 1 yıl
Ben mesela
- Aşk İlişkileri konusunda 514 cevap paylaştı.
1 yılKim napsin seni
07 Yorumla- 1 yıl
He len
- 1 yıl
Degill
- 1 yıl
Hahah sen kimsin ki ben rahatsiz olucam bos yapma hadi naş
Gizli Üye(18-24)1 yılKardeş yanlis anlama da profil fotona bakan her erkek direk cnsellik dusunur zaten
09 Yorumla
Cevap sahibi1 yılDapdar giyinmissin memeni gostermene gerek yok bakan her erkek kac beden anlar zaten omuzlar filan acik aslinda giyinik bile degilsin tum bedenin ortada tamamen ciplak olsaniz daha az sapiklik olur zira vucudunu seven olur sevmeyen olur boyle giyinince (!) herkes hayalindeki vucuda sahip olabilirsin diye dusunup azitiyor. kişi biraz kendine bakmali acikcasi karsi taraftan sikayet etmeden once. bu soylediklerimi zerre kabullenmeyecek ve hayatinda bir seyleri degistirmeyeceksin gayet iyi biliyorum ama belki kimse bugune kadar soylememistir sana ondan soyleyim dedim
Cevap sahibi1 yılKedinin önüne ciğer ve mama koyarsan cigere odaklanir. Ciğerin uzerini ortersen gider mamaya odaklanir. Kapiş
Cevap sahibi1 yılDar boxer giymis bir erkek sokakta gezse sapik diye iceri atilir. Siz erkegin şeyine odaklanmak yerine boncuk gözlerine odaklansiniza der misin? Demezsin. Kendinize gelince ama dersiniz iki yuzlusuniz. Neyse uzatmayalim ben diyecegimi dedim erkekler size daha cook obje muamelesi yapar siz kabullenmemeye devam edin.
Cevap sahibi1 yılTm sus artik sen haklisin devamke
Cevap sahibi1 yılAynen kanks
Gizli Üye(30-35)1 yılVar seviyorum sadece gözleri gözlerime baksın istiyorum ama olmuyor
06 Yorumla
Cevap sahibi1 yılYok be kabul etmiyor ama olucem aşkım dan yeminle
Cevap sahibi1 yılGerçekten öyle bı akıl ver bana kuban olym sana kafayı yicem ya
Cevap sahibi1 yılÖyle ama benim ki bambaşka bı imkansız hani erkek ler hep cinsellik için yönelir ya bak benim tek isteğim ben Tekirdağ liyim o Gaziantep li geleyim bı bak bana bı kez gül bı cümle kur arabaya binip dönücem dedim bı görsem yeter bana
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılBir gün denk gelir 40 50 yaşlarında falan
02 Yorumla- 1 yıl
Şu zamanda öoook zor artık yaahu
- Devamını Gör (106)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım