Bir yıl önce bir çocukla İnstagramdan tanışmıştım Bir defa dışarıda buluşmuştuk Sevgili falan hiç olmadım Bir şeyler hissetmeyince konuşmak istemediğimi söyledim Beni sürekli rahatsız ediyor kaç tane numara değiştirdi farklı numaralardan arıyor Bir yıldır sosyal medya hesaplarımi sildim Sadece bir fake hesap kullanıyorum Benim yakın arkadaşıma kuzenime beni soruyor onları da rahatsız ediyor durmadan Düzgünce anlatıyorum konuşmak istemediğimi rahatsız etmemesini söylüyorum ama durmuyor Annem ve babam bilsin istemiyorum çünkü tepkilerinden korkuyorum
Ailen bilmesin istiyorsun anlıyorum ama maalesef bu işi tek başına çözemezsin gibi geliyor bu saatten sonra. İlk iş şikayetçi olmalısın. Belki savcılığa veya karakolda ifade verdikten sonra seni rahatsız etmeyi bırakır.
1
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Yine serbest bırakırlar Bir şey yapmayacağı ne malum
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
İşte bu yüzden hiç bir erkeğe güvenilmez maalesef bu peşini bırakmaz çünkü aynı olay benim. Başımdan geçti, Instagram'dan tanıştık bişey hissetmeyince ayrılmak istedigimi söyledim ilk başta kabul etmişti sonra larda ise sürekli rahatsız etmeye başladı farklı numaralardan arıyordu sürekli evimin önünde beni bekliyordu tek yaşadığım için onun yüzünden şehir değiştirmek zorunda kaldım şikayet etsem ceza almaz diye korkuyorum sonra bana zarar verir diye şikayet etmedim
1
7 Yorumla
Soran
1 yıl
Bir insan seni istemiyorsa sevmiyorsa saygı duymak zorundasın Neden anlamıyorlar bir türlü bunu Zaten ceza almaz ki yine serbest bırakılır Bana zarar verecek diye şikayet etmeye korkuyorum
Aslında etmeye devam ederdi ama yerimi izimi kaybettirdim bu sapkınlık ve takıntılıkla sonu ölüm olurdu yoksa haberleri görüyorsun bir sürü kadin cinayeti
Lütfen ailenden birine mutlaka anlat bu durumu saklamak olmaz takıntılı tip Allah korusun çok tehlikeli yani şikayette bulunursun gereken işlemi yaparlar zaten korkutmaya çalış o kişiyi seni şikayet ettim falan sende onu tehdit et korkut gözünü ama dediğim gibi sakin göz yumma kendini düşün ve harekete geç yabancı aramalardan gelen numaraları engelle ulaşabileceği her yerden özele de engelle karşı taraftan arama gelmesin
Canım, bu gerçekten çok ciddi bir durum. Bu kişi açık bir şekilde sınırlarını ihlal ediyor ve seni tehlikeye sokuyor. Anne babanla bu durumu paylaşmaktan korkma, onlar senin güvenliğin için yanındalar. Ayrıca hemen bir polise ya da avukata danışmalısın, ısrarlı takip suç kapsamında değerlendiriliyor. Gerekirse delilleri biriktir ve şikayetçi ol. Kendini yalnız hissetme, yakınlarından destek al! 🙏💔
O zaman ilk önce ailen ile konuş durumu anlat. Sonuçta senin bir hatan yok ki anlayışlı olacaklardır. Sonrada şikayetçi ol. Sessiz kalma bu duruma lütfen. Kimseden korkma 🌸
Sen zaten korktuğun için o iyice üzerine geliyor. Sana tavsiyem. İnternetten biber gazı alman. Önce ailene git sonra polise git her şeyi anlat. Eğer anlatmıyorsan sen bu işten zevk alıyorsun demektir.
Soran
1 yıl
Kimse böyle bir şeyden zevk almaz polise şikayet edersem yine serbest bırakırlar Bana bir şey yapmasından korkuyorum