Kendini bile tanımayan ne istediğini net şekilde anlatamayan kişi ilişki yürütemez mi

Kendini bile tanımayan ne istediğini net şekilde anlatamayan kişi ilişki yürütemez mi
Benim gözlemlediği kadarıyla ne istediğini bilememe durumu değil bu. nelerden vazgeçeceğine karar verememe. Sevgiyi aşkı ilişkiyi paylaşacağımız kişi için kusursuz bir betimleme yapıyoruz en başta. Sonra bunun mümkün olmadığı gerçeğiyle yüzleşiyoruz. bu yüzleşmeden sonra fark ediyoruz ki o kafamızdaki insandan taviz vermemiz gerek. İşte bu noktada başlıyor tüm sıkıntılar. acaba hangi özelliklerden taviz vermeliyim, hangisi daha önemli. temel hak ve özgürlüklerinin birinden vazgeçmek zorunda kalan bir insan gibi oluyoruz bu durumda. hangi birinden vazgeçebilirsin ki? hangisi daha değersiz? Eğitim hakkı mı, seyahat hakkı mı, seçme ve seçilme hakkı mı? İşte bu yüzden her şey. Ne istediğimizi biliyoruz ama elde etme imkanımız yok. Bu durumda da sıkıntı oluyor.
Bu biraz zor değil mi sence
Ben yapamam sanırım
boş ver böyle devam 🤣
Alıştım
Kapatalım bence
Yooo kusura bakılacak bir şey değil zaten saçmalama
Hem yürütemez hem de sahip olduğum mutlu ilişkiyi dahi zamanla toksik ilişkiye dönüştürür en güzeli ne istediğini bilen hayata hazır bir kişiyle ilişkiye başlamak
Yürümesi zor olur bence. Kendini tanımayan biri, ne istediğini de bilemediği için, ilişkisinde sürekli bir belirsizlik oluşturabilir. İlişki dediğin bir yoldaşlık gibi değil mi? İki kişi hedeflerini, hayallerini belirleyip o yolda birlikte yürümeli. Ama biri yolun nereye gittiğinden emin değilse arada kalırsın. 🫠
Sen ne düşünüyorsun, çevrende böyle bir örnek var mı?
Cevap
8Cevap
yürümez tabi ki de
Kendi gibi biriyle yürütür sadece. Ne kadar sağlıklı olur, bilemem.
Diğer tarafa bağlı olarak yürüyebilir ama çok uzun sürmez muhtemelen
O yüzden o toplara girmiyorum ben daha kendimi tanımıyorum başkasını nasıl tanıyacağım
Yürüyemez, hatta bulunduğu yere çakılıverir.
yürütür delidir çünkü
Belkide kendini tanıyacaksın karşıdaki kişiyle
Yürütemez
Hayır yürütemez
Yürütemez bence
yürümez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?