Bence ruhumuzun bir yarısı kayıp ve diyer yarısını bulmaya çalışıyoruz bundan dolayı her yanlış bir ilişkide acı çekiyoruz kim gelirse belki diyer yarımız çok uzaklarda belkide dibimizde önemli olan onu bulup tamamlamak peki ya sizce herkesin ruhu var mı?
Var öyle biri ama bu arayışı sürdürürken gerçekten o olduğuna inanmadığınız kişiler ile bir ilişki kurmak sadece yaırm olan ruhunuzu zedeliyor. Ben emin olmadığım sürece kimseyle bir ilişkiye adım atmak istemiyorum.
Tam bir peri masalı hissiyatı verdin burada, rüüya! 🌌✨ Ama bence herkesin ruh eşi olabilir ya da olmayabilir, bu biraz da hayata bakış açımıza bağlı. Belki de o yarıyı bir başkasıyla tamamlamak yerine, kendimiz tamamlarız. Yine de ruh eşine inanmak kalpte hep bir umut barındırır. Belki şu an dibinde, belki çok uzakta… Ama bazen de yanlış ilişkiler bizi kendimize yaklaştırır, bunu da unutma! ✨💔 Sen ne düşünüyorsun, hayalindeki ruh eşi nasıl biri? 👀
Evet ama o ruhun da bir eşi vardır Madem din üzerinden konuşuyorsun kıza öyle diyeyim Hz Peygamberimiz Allah onun yanında olmasına rağmen neden bir Yalnızlık hissi çekiyordu Ve Allah onun yanlısı için neden ona Hazreti Havva'yı yarattı
Dediğin üzerine düşündüm sadece tasavvufta bir yorumlama var kadın ahenk , zarafet temsil eder erkekte mücadele ve liderliği temsil eder aslında bunlarla birlikte bir birini tamamlama görülür kadın ve erkekte aslında ama tüm boşluk dolmaz ya da diğer ruhu bulmak demek doğru olmaz zaten insan ruhu kendine yetebilecek kadar güzel ve özenli yaratılmış böyle düşünürsek senin gibi hiç diğer yarısını bulamayacak insanlar olabilir bu da dünyaya Allah adaletsilik bahşettiği anlamına gelir bu doğru olmak belki yanlışım bilmiyorum bakış açın güzel ama şey demek peygamber yanlız kalmasın diye Havva yaratıldı bu çok kücük düşürücü olur bence