Sok oldum şu gönderiyi görünce senin paranın yetmediği şeyi karşı taraftan istemek nasıl bir yüzsüzluk adam kendi içinden gelir alır ayrı ama parasını yemek için de sevgili oluyorsanız biraz sıkıntı durum kendi ayaklarınızin üstünde durmayı ogrenseniz şu ukala erko sürülerine laf vermeyiz ağızlarına
Türkiye de ki kızlarin çoğunun kendisine saygısı yok neden?
Gelecekden geliyorum: doğru yapıyorlar kes sesini. Adam kendini kadına para yedirebildikce adam hissediyor. Ayrıca kendine değer vermeyen birșey istemeyen daha yükseğini istemeyen kadınları yüksek potansiyeli olabilecek kadın olarak görmüyorlar ve onlarla evlenmeyi bile düṣünmüyorlar, kendi için azla yetinen kadın ilerde çocuklarımada azı öğretir kaliteyi gösteremez diye. Erkeklerin manipülasyonuna çok gelmiṣsin belli. Biz kadınlar elbette kendimizde alabiliriz asla birine gerek yok ama bir erkekleysen o alacak yoksa hep üzülürsün. Bu görüṣüme katılmayanlar hem fakir hem aklı fakir olan erkeklerdir. Bir kahveyi ısmarlamayı bile çok görüp kız yedirdi bitirdi beni be diye söylenenlerdir. Adamlıkları sadece cinsiyet belirtmek içindir.
1
19 Yorumla
Soran
1 yıl
Annem Avrupalı hanımefendi annem her zaman der erkeğe muhtacmis gibi gözükme diye zaten Avrupa'da bu tarz bir şey yapsan yüzüne tükürürler adam hediye alır ayrı mevzu ama gurursuz gibi bunu bunu al demek çok saçma
Bende avrupada yasiyorum cevremde cogu insan avrupali ve avrupali kadinlar tamda böyle yapiyor ama bu avrupali turk diye ayirt etmekle ne alaka? medeniyet denince avrupa mi aklina geliyor? içlerinde yaṣamıyorsan görüṣtede bulunmamalısın.
Iṣte sen iṣi bilmiyorsun sen daha çok üzülürsün. Bunun gururla falan alakası yok ama demek ki öğrenebilmen için burnunun dikine gitmen ve sonunda ağlayıp zırlaman gerekiyor.
Hayatımda gördüğüm en kalitesiz kadınsın kendinizi bu şekildemi avutuyorsunuz gerçekten para harcamayınca kendini adam hissedememek ne demek ya öyle sen nasıl bi eziksin senin gübiler yüzünden bütün kadınlardan igrendim
@blueangel345 Uzun uzun yazmışsın ama para kaliteyi ve adamlığı simgelemez adam centirmense hayatındaki insanın ihtiyaçlarına yardım edebiliyorsa ona adam derim ha şu var kızlardan otlanan para dilenen erkeklere erkek denmez dediğin gibi ama adamın durumunu bilipte adamı zorlayan kızda da akıl ya da sevgi aramam bende
@Cioarslann34 Kes sesini be siz böylesiniz. Ben niye öyle göreyim banane benim hayatımda zaten erkek yok. Zaten olmadığı benim erkeklere hep acımamdan kaynaklıydı. Nerede mutlu kadın var hepsi böyle davranıyor senin gibi akıl fukarlarıda bir kahve ismarlayinca kendinizi dev aynasında görüyorsunuz. Su yazdığın ṣeylere bak rezil.
Beni tanıyormusun ya salağı Almanya’da yaşıyorsun diye popon havalarda canımsın Amerika’da yaşıyorum sen kadar egom yok hiç biyerde lafını yapmam hayattaki tek başarın Avrupa’dan birşne kapaklanıp evlenmek bide bunla gurur duyuyorsun çok komiksin
@Cioarslann34 Ne saçmalıyorsun benim nerede yaṣayıp yaṣamadığımı ne düṣünüp düṣünmediğimi nereden biliyorsun. Önce adam ol sen. Ne okuduğunu anlamıṣsın nede konuṣmasını biliyorsun. Seni çok yolarlar merak etme haberin bile olmaz.
@Cioarslann34 Orjinal yorumumda sana ṣahsi bir saldırı yok, sana direkt bir laf sokma yok ortaya konuṣmuṣum ama sen gelipde benim yorumuma maydanoz olup bana laf söylediğini sanıyorsun. Eziksin yazdıkca dahada eziliyorsun bence artık yazma. Kalite yerlerde
@blueangel345 ama içten içe erkek düşmanlığı var yorum yaparken bile aşağlıyorsun erkek cinsiyetini tamam sevmedin sevilmedin anladım tartışma boyutunu takip edip cevap vermiştim soruna yorum yapmadım burada
Herkesin kendi düşüncesi iradesi aklı var bence bir birinizi aşağlamayalım hayat onların hayatı ister yerler ister yedirirler ne yaparlarsa yaparlar sonuçta bize bir karı var mı yok düşünüpte zararı olmasın bari
Dedikleri saçmalık çok kaale alınmamalı. Böyle tipler, toplumda ne olduğu belirsiz kişiler, hangi masada kimle oturdukları bilinmez. İçinde kuruntu yapıp nefretini kusarlar. Şu fikirleri ciddiye alacak adamların ağır mal olması lazım. :D
Bu tavşan için mi elalemin parasını yiyecekmiş yani
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
Erkeklerde cin* istiyor ona bakarsan aynı şey değil mi?
0
5 Yorumla
Soran
1 yıl
İstemeyen tiplerde var ona bakarsan demek istediğim böyle coğrafyada kadınları paragöz olarak görüyor yarım beyinli erkekler bu tarz videolar yüzünden zaten kadın düşmanı bir coğrafyadayiz
Açıkçası istemeyen erkeğe hiç rastlamadım yani bana hiç denk gelmedi değer vermiyorlar genellikle. Ve hani dedin ya kizlari paragöz zannediyorlar diye e bende bana gelen erkekler için aynı şeyi kullanıyorum