bir insan aşık olduğunda değişir mi, yoksa zaten içinde olan bir şeyi mi açığa çıkarır? aşk insanı daha iyi biri yapabilir mi, yoksa insan aşkı kendi karakterine göre mi yaşar?

bir insan aşık olduğunda değişir mi, yoksa zaten içinde olan bir şeyi mi açığa çıkarır? aşk insanı daha iyi biri yapabilir mi, yoksa insan aşkı kendi karakterine göre mi yaşar?
Aşk ve insan arasındaki etkileşim çift yönlüdür. Aşk, insanı değiştirebilirken, insanın kendisi de aşkı şekillendirebilir. Bu değişim ve şekillendirme süreci, bireyin kişisel özelliklerine, deneyimlerine ve ilişki dinamiklerine bağlı olarak farklılık gösterebilir.
Önemli olan, aşkın insanı daha iyi bir versiyonuna dönüştürmesi ve insanın aşkı daha anlamlı kılması için çaba göstermesidir.
Aşk insanı değiştirir... Ben aşık olduğumda değişirim, sevdiğimin isteklerine göre biraz daha.. Ama o istiyor diye değil kendim sevdiğim için istemsizce olur bu.
Karşılıklı ise insanı daha iyi yapabilir ama karşılıksız ise insanı depresyona sokar.
Aşk çok lanet bir şey...
Aşk İnsanı değiştirir dön bak geriye yapmam dediğinin kaç şeyi yapmışsın onun için… onun için ne kadar değişmişsin… bide ayrıldığında bak kendine aynadaki kendini tanıymazsın bile 😑
Cevap
9Cevap
aşk diye bir şey yoktur.
İlk zamanlar da aşk insanı şekillendirir, belli bir zaman sonra insan aşkı şekillendirir
Başka aşk insanı değiştiriyor o ilk heyecanlar sonra mantığa vurabilmek önemli olan aşkı şekillendirebilmek
Aşk bir seferdir bu sefere çıkan her yolcu, istese de istemese de tepeden tırnağa değişir. bu yollara dalıp da değişmeyen yoktur.
Aşık olunca bambaşka biri oluyorum
Aşk insanı değiştirir
Değişiyor ama bu değişim onun sonu oluyor
Aşk yoktur
Aynı kalır
Fotoğrafa bak
İnsan aşkı
Off çok fena soru
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?