Seven erkek tekrar sever mi?

dört aylık bir iliskimiz vardı cok zıttız normalde cevremde herkes ilk dogru düzgün iliskisinin ben olduğumu söylüyo cok iyi bahsetmezler ondan ama biz hic öpüsmedik bile hep benim ellerimi öperdi bana bakarken gözlerinin ici parlardı cok çok güzel şeyler hissettirdik. ilk ayrıldıgımızda cok sacmaydı ve beni hak etmedigini falan söyledi sonra döndü ama biraz kötü bitirmistik. iki hafta sonra döndü bana ben senin illa pesinden kosardım dedi. Şu an yine ayrıyız benim hatalarım yüzünden ve cok haklı. ben cok agladım cok özür diledim aynı birinci kavgamız gibi bu sefer hatalı oldugum icin artı cabaladım ve hep sevdim güvenmistim falan dedi ne zaman çağırsam hep geldi arasam sohbet ediypduk aynı flört gibi ama asla barısmaya yanaşmadı. beni sadece bir kere o aradı sarhostu zaten sesini duymak için aradım ve özür dilerim dedi üzdügüm icin gene sevdim falan dedi ilk kavgadada sevdim diypdu ama seviyorum asla degil bu aramayı kapattık mesajda şu an sevmiyomusun diye sordum evet dedi daha iyi birisini bulursun ben degilim dedi bende uzatmadım artık. gönderme atıyodu ara sıra bizim sarkımız hala hesabında var benim icin yaptıgı videolar duruyodu yayın acıp benim oldugumu görmeden benden bahsediyodu iyi şekilde paylaşımlarımı begeniyodu ama tık yok. on gün sonra istemeyerek ben aradım yine baya konuştuk sevgiliyken bize özel olan konuları actı cok özlemişim zaten az da cilve yaptım bulusmak istedi ayagına gitmek istemedim ustasına önemli biriyle konuşuyorum dedi bende önemlimi dedim benim icin önemlisin hanımefendi dedi ama sevgili muhabbeti acıldı hani baska biri olursa gibi niye olmasın güzelsin dedi ve o kadar uzuldum ki içinden gelerek tabiki demedi tanıyorum onu ama böyle biseyi söylemeye nası içi el verir anlamıyorum barışmaya bu sefer bende yanaşmadım aradada tersledim cunku beni onsuz bırakıyodu. sonra ararım dedi üç defa ama aramadı aramasın zaten canımı sıkıyo. okul acılcak aynı çevredeyiz yüzüne bakmıcam sizce beter haldemiyiz yoksa tekrardan aynı yerde beni yüzyüze görüncede özlermi çok seviyorum hala kokumla uyuyan biri nasıl böyle olur anlamıyorum bütün herkes bizi biliyodu hersey beni hatırlatcak bana diyolarki zoru oyna pesinden kossun hem heyecan olur iliskide bilmiyorum hicbisey

Seven erkek tekrar sever mi?