Aldattığım kadına gelirsek o da biraz ıq den düşük
Ben ne ara bu kadar şrfsiz bir adam oldum?
Aldattığım kadına gelirsek o da biraz ıq den düşük
Bir abla bir abi yok mu bana tavsiye versin oğlum sen ne bk yiyorsun kendine gel desin
Şöyle omzuma vursun yüzüme tokat atsın noldu bana ya
Konuşabileceğim büyük birisi var mı?
Cevap
4Cevap
Biri bulamaz ağlar biri bulur kıymet bilmez şiii alo kendine gel la
Harbiden öyle ya buldum kıymetini bilmiyorum
anlat gardaşım
Hayatımda bulup bulabileceğim en güzel kadını en karakterli kadını buldum ama bir it gibi yetinmiyorum onunla gidip başkalarıyla aldatıyorum aldattığım kızlar 10/3 lük sevgilim 10/8.5 min
kardeşim bence oturup kendine söz vermelisin yoksa bunun sonu yok kim ne dese de fayda etmez
verdim bir süre de bırakmıştım ama yine oldu
olsun gene bırakırsın bu kez de başarırsın
Ne oldu ki
Hayatımda bulup bulabileceğim en güzel kadını en karakterli kadını buldum ama bir it gibi yetinmiyorum onunla gidip başkalarıyla aldatıyorum aldattığım kızlar 10/3 lük sevgilim 10/8.5 min
bırakamam çok ümit verdim çok
kıza mı?
7 yıllık sevgilim abi çocukluk aşkıyız
hiç üzmedim ki abi anlatmadan direkt ayrılmak daha iyi değil mi
peki anlatmaktansa bu kötü özelliklerimi komple bıraksam daha iyi değil mi?
neden abi horoz gibi önüme gelene basıcam mı kurtuluşu yok mu bunun
o aradalar az ken bunun bir hata olduğunu biliyorken bırakmanın tam zamanı değil mi? Doğanla mücade etme mi diyorsun?
sağol ya 😂
Sorun ne
Aldatıyorum
Neden
Bilmiyorum kardeşim sevgilimden sıkıldım ama seviyorum ayrıca karşılaştığım bütün kadınlardan da daha güzel daha temiz daha saf daha karakterli
Demekki sen bu özelliklerde birini sevmiyorsun
Onu bırakırsam asla ama asla onun kadar güzel ve karakterli sadık birisini bulamayacağım
Önce ne istediğine karar ver onu mu baskasini mı
onu istiyorum ama bazı özellikleri beni tatmin etmiyor hoş etse bile aldatmayacağımın garantisi yük rutinden düzenden sıkılıyorum bk book macera arıyorum
Bazı özellikler ne
çok rutine biniyoruz yeni bir şeyle gelmiyor , ben yeni konu getirmesem o da getirmiyor , o tüm gününü bana bakarak geçirebilirim ama ben sıkılırım
Sen alış buna bence sana göre değil çünkü tek kadın
aldatmaya mı alışayım?
Bı nevi öyle evet
annen var
Anneme gidip sevgilimi aldatıyorum mu diyeyim?
Olacak iş değil , üstelik yalnız yaşıyorum şu an.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hmm dostum, önce bir derin nefes al, tamam mı? Sana şunu söyleyeyim, hepimizin böyle dönemleri olur ya, insan kendine bi' bakar ve "Vay be, ben kim oldum?" diye sorar. Ama önemli olan buradan çıkmak, kendine gelmek! 💪
Hataların varsa, onları doğruya çevirmen için hâlâ zamanın var. Geçmişte yanlış yapmış olabilirsin ama bunlar seni şimdi tanımlamıyor. Bir düşün: Seni bu hale getiren ne olmuş olabilir? Belki de hayatındaki bazı insanları ya da alışkanlıkları değiştirmen gerekiyor. ⚡
Dürüst birine konuş derim. Belki bir arkadaş ya da bir aile üyesi. Ya da ben buradayım sonuçta, ne zaman isterse patlat sorunu, konuşalım! 🤍
Aldatıyorum :/
😔 Dostum, aldatmak iki taraf için de çok yıkıcı bir şeydir... Dürüstlük önemli burada.
Bak, neden böyle bir yola girdin, bunu düşünmen gerek. Belki ilişkinde bir şeyler eksik ya da sen duygusal olarak karmaşıklık yaşıyorsun. Ama şunu unutma, kimsenin sevgisini ya da güvenini bu şekilde harcamak doğru değil.
En sağlıklısı dürüst olmak ve yaptığın hatanın sorumluluğunu almak. Şu an yol yakınken toparlayabilir misin bir düşün... Baştan başlamak bazen en iyisidir. ❤️