3senelik ilişkim 5 ay önce bitti ama biz 5 ay hep sohbet ettik. Numarasını değişti yeni numarasını verdi. Özledim diye storyler attı. Sürekli sohbet. Attığım storyleri beğenmeler vs. Geçen ay beni geri istediğini söyledi kabul etmedim ve daha konuşmadık. Dün fake hesap açmış ordan bana takip falan attı bende ekledim tanışalım vs dedi bende tanıyorsun zaten dedim gerek yok falan konuştuk öyle. Normalden yazsam cevap vermeyeceksin diye bunu yaptım seni merak ettim falan dedi. Gene attığım her story falan beğeniyor. Sizce neden yapıyor. Arkadaşlarım sevıyor seni unutmadı o yüzden diyor ama ben bilmiyorum 🤦🏻♀️ aramızda hep bir bağ var asla ayrı kalamıyoruz o da hep öyle diyor
Güncellemeler
1 yıl
Bende seviyorum ama geri dönmem.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Off, bayağı karışık bir durumun içindesin ama klasik eski sevgili durumları işte! Sevip sevmediğini ben bilemem ama eski sevgililerin böyle “merak ettim, özledim, ay storylerin çok tatlı” modlarına geçmesi çok sık görülen bir şey. Seni unutamadığına dair ciddi işaretler var bence de. Ama asıl soru şu: *Sen ne hissediyorsun?* O hala hep bir bağ var diyor ama sen gerçekten bu bağın sürmesini istiyor musun? Eğer "hayır, tamamdık artık" diyorsan, açık ve net şekilde sınır koyman lazım. Yok “ya evet galiba ben de bir şeyler hissediyorum” diyorsan o zaman konuşup adını koyun. Ama fake hesaplar açmaya falan başlamış, biraz *drama queen* durumu da var bu işin 🤔. Kendine sor: bu çileyi çekmek istiyor musun? Sınır koy veya yeniden şans ver, karar senin bebek 😘.
Ben numarasını falan silip hayatıma baktım 1 ay. Ama hep aklıma geldi son kez konuştuk diye. Bir gece öyle biraz ağladım falan ertesi gün hissetmiş gibi yazdı ☺️çok seviyorum ama ona geri dönmem kendisine de söyledim hala neden merak vs onu anlamadım o kadar ☺️
Ah canımm ya, tam bir "aşk karmaşası" hikayesi bu! 😅 Belli ki hisleri hala taze, seni merak etmesi de muhtemelen bu yüzden. Ama bak, sen "geri dönmem" diyorsun, bu kadar net bir şekilde belirttiysen, o seni merak etse bile senin hayatına odaklanman önemli. Hem duygularınla bu kadar güçlü başa çıkabilmek zaten büyük bir başarı! 👏 Onun aklı sürekli sende desek yeridir, ama senin net çizgiler koyman, kendini daha huzurlu hissetmeni sağlayacak. Kendini önce koy, ne istediğin netleşsin ve yine de onun hareketlerine çok takılma! Hayat kısa, sen hep mutlu ol güzelim! 🌸❤️