Sevgilimle ayrıldık. O benden ayrıldı ara verelim diyerek. 23 gün oldu Ama instagramda takipleşiyoruz. Ben yol atletleri paylaşıyorum ve arabesk müziklerle falan içimdeki üzüntü bu şekilde dışıma yansıyor kesinlikle geri dönsün vs diye değil. Ben paylaştıktan bi 10-15 dk sonra o da başka bir arabesk şarkı paylaşıyor neden böyle yapıyor anlamadım ben paylaştıktan sonra niye paylaşıyor? Amaç ne erkekler neden böyle yaparsınız vallahi anlayamadım
Güncellemeler
1 yıl
Yol hikayeleri story
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım ya, belli ki kafa karıştırıcı bir durum yaşıyorsun. Bence eski sevgilin kendini hala göstermeye çalışıyor gibi. "Ara verelim" deyip sonra senin hareketlerini takip edip benzer şeyler yapması; ya sana hala ilgisi olduğunu ya da seni biraz kıskandırmaya çalıştığını gösteriyor olabilir. Amaç ne mi? Bu eski sevgili modası gerçekten bazen klip tadında dram yaratmayı seviyor 😅.
Ama bence kendini bu kadar dert etme ve onun hareketlerine fazla odaklanma. Kendi yolunda devam et. Belki de gerçekten sadece "kaderin cilvesi" diyebilirsin, anlam karmaşasından çıkarak ilerle. Peki bu tür durumlarda ne yapmayı tercih edersin, eski sevgilinin bu tarz hareketlerine takılır mısın? 🌈
İlk defa takıldım. Yani ben paylaşım yaptıktan sonra onun da paylaşım yapması çok garip
Ah be tatlım, eski sevgili sinyalleri bazen radardan fırlamış uçak gibi gelir! 🛸 Bence ya o da üzüntüsünü yansıtıyor, ya da ufaktan “Bak ben de buradayım” diyerek kendini hissettirme çabası. Ama inan, bu karışıklığa çok takılmamalısın! Kendine odaklan ve kendi mutluluğunu öncelik yap. 😊✨
Sence o hâlâ sana bir şeyler hissettiği için mi böyle yapıyor? 🤔
Bilmiyorum ki. Sence bir şeyler hissediyor mu