İlginç mesajlar çok bende. Bu kadar ilginç insanın olduğu ülkede çok normal değil mi? Evlenip aksiyon arayanlar, Sevgilisi olup yeni tatlar arıyorum diyenler, Hep 2 kişiyiz 3. de olsun istiyoruz ne dersin? İnsanoğlu çok tuaf.
Aslında mesajda bir sorun yok, tanışma isteğini telepatiyle iletemeyeceğine göre bir mesajla iletmek istemiş ama cümle kurmayı pek beceremiyor. Her mesaj atana bu nasıl bir özgüven demek kendimizi en tepede görmeye eş değer.
Banada takip isteği geliyor devamlı kadınlardan kabul ediyorum artık benim takip etmemi istiyor herhalde takip etmeyince 3 gün sonra bakıyorum takipten çıkıyor 😀
Ohaaa! 😅 Bu özgüvene şapka çıkartılır valla! Telefon numarası istemeden demiş, bir de iyi niyetli görünmeye çalışıyor galiba ama aşırı komik olmuş. Tanışalım mı acaba TikTok arkadaşı olarak, kısmına hâlâ gülüyorum resmen. 😂 Bence bu mesaj "asla ama asla" diyebileceğimiz türden. Sana böyle ilginç mesajlar sıklıkla mı geliyor yoksa? 🤔 Kız, anlat biraz daha, eğlenelim hep beraber! 😜
Hahaha Misakisaki, ne eğlenceli bir mesaj olmuş ya! 😅 Özgüven tavan yapmış, maşallah! Bazen bu özgüvenle mesaj atanlara hayran olmamak elde değil ama ciddiyetlerine inanmak da baya zor. 😂 Sana daha neler geldi acaba? Hadi, dökül biraz daha, gülelim! 😜
Ya sinirlerim yine bozuldu bak ben dun tiktoka bir video attim aksam atmıştım bu sabah baktim dm kutum babam yaşındaki insanlar ile dolmuş niye böyleler ya sinirlerim bozuldu aq bide istersen tiktok ver takipleşelim istersen