Yaptığım akıllı işi mi? Sanaldan hiç görmediğim biriyle 2 sene konuştum,?

Biz bu çocukla 2 sene önce instada tanıştık ve uzun süredir konustuk aramızda yaş farkı var baya ben büyüğüm 5 yaş kadar. Ama yanyana gelsek ablasi gibi de durmam. Olgun dururum belki. 21 şu an o ben 26. Ben minyonum 23 duruyorum öyle derler. Neyse işte...
Uzak mesafedeyiz de baya o adana ben kocaeli. Engel üstüne engel... ciddi başlamalısın zaten ama zaman ilerledikçe bağlandık ya bağ oluştu görmeden de kanlı canlı. Gerçi gerçek hayatta görüşsek belki anlaşamaz biterdi 2 senede surmezdi ya. Bilinmez.. çok kavga oldu, toksiklik arttı. Amlamiyodu beni. Ben değer verdim ona cidden kalbim ilk defa birine bu kadar ısındı sanaldan hemde. Bir de kucuk. Onunla tanıştığım zamanlarda duygusal bosluktaydim onun da muhabbeti iyi geliyordu bana. Alıştım işte. şu an konuşmuyoruz. Ama ara sıra geri yazıyor arıyor felan. Evde mesela çalışmıyor mezun oldu uniden. Bana bisey vaad edemez biliyorum ama gönlüm ona meylediyor ya. Gerçekte de kimse yok benden hoşlanan çevrem yok... ne düşünüyorsunuz bu sizce sevgi mi aşk mi ne
Yaptığım akıllı işi mi? Sanaldan hiç görmediğim biriyle 2 sene konuştum,?