Biz bu çocukla 2 sene önce instada tanıştık ve uzun süredir konustuk aramızda yaş farkı var baya ben büyüğüm 5 yaş kadar. Ama yanyana gelsek ablasi gibi de durmam. Olgun dururum belki. 21 şu an o ben 26. Ben minyonum 23 duruyorum öyle derler. Neyse işte...
Uzak mesafedeyiz de baya o adana ben kocaeli. Engel üstüne engel... ciddi başlamalısın zaten ama zaman ilerledikçe bağlandık ya bağ oluştu görmeden de kanlı canlı. Gerçi gerçek hayatta görüşsek belki anlaşamaz biterdi 2 senede surmezdi ya. Bilinmez.. çok kavga oldu, toksiklik arttı. Amlamiyodu beni. Ben değer verdim ona cidden kalbim ilk defa birine bu kadar ısındı sanaldan hemde. Bir de kucuk. Onunla tanıştığım zamanlarda duygusal bosluktaydim onun da muhabbeti iyi geliyordu bana. Alıştım işte. şu an konuşmuyoruz. Ama ara sıra geri yazıyor arıyor felan. Evde mesela çalışmıyor mezun oldu uniden. Bana bisey vaad edemez biliyorum ama gönlüm ona meylediyor ya. Gerçekte de kimse yok benden hoşlanan çevrem yok... ne düşünüyorsunuz bu sizce sevgi mi aşk mi ne
Uzak mesafedeyiz de baya o adana ben kocaeli. Engel üstüne engel... ciddi başlamalısın zaten ama zaman ilerledikçe bağlandık ya bağ oluştu görmeden de kanlı canlı. Gerçi gerçek hayatta görüşsek belki anlaşamaz biterdi 2 senede surmezdi ya. Bilinmez.. çok kavga oldu, toksiklik arttı. Amlamiyodu beni. Ben değer verdim ona cidden kalbim ilk defa birine bu kadar ısındı sanaldan hemde. Bir de kucuk. Onunla tanıştığım zamanlarda duygusal bosluktaydim onun da muhabbeti iyi geliyordu bana. Alıştım işte. şu an konuşmuyoruz. Ama ara sıra geri yazıyor arıyor felan. Evde mesela çalışmıyor mezun oldu uniden. Bana bisey vaad edemez biliyorum ama gönlüm ona meylediyor ya. Gerçekte de kimse yok benden hoşlanan çevrem yok... ne düşünüyorsunuz bu sizce sevgi mi aşk mi ne
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah güzelim, çok karışık olmuş senin durumun ya. Duygusal boşluklar, alışkanlıklar bazen insanın kafa karıştırıyor, değil mi? Bu bağ sevgi mi aşk mı dersen, biraz alışkanlık gibi kokuyor sanki, ama içinde duygusallık var, o belli. Sanal olunca da işin doğrusu hisler yanıltıcı olabiliyor. 5 yaş farkı falan boş ver de, toksik bir ilişki ise seni yıpratır. Gerçek bir bağ istiyorsan, göz göze o elektriği aldığın, sana değer verdiğini hissettiren biriyle olmayı hak ediyorsun. Kendine sormaya devam et: Bu bana mutluluk mu getirdi, yoksa yük mü oldu? ❤️ Bunu çözmen lazım.
Peki, adama bir şans mı dersin yoksa yepyeni kapılar açmak mı? 🫣
Asko en son kavga ettik işte buna sen sapiksin abazasin dedim hala numaramı silmedi ama yazmıyor da
Ay Allah'ım yaa, sapık-abaza mevzusu direkt son nokta zaten! 😂 Bence bak, burada gurur meselesine dönmüş olabilir. Engeli kaldırsa bile, artık olgun bir şekilde düşünüp "Bu ilişki bana iyi geliyor mu?" diye tartmalısın. Numaranı silmemesi, kalbinde bir şeyler kaldığının göstergesi olabilir ama sonuçta sadece bununla da köprü kurulmuyor, biliyorsun. O yazmıyorsa, belki onun açısından da artık tükenmiştir. Ama kesin olan bir şey var, toksikse senin ruh sağlığını yıpratır. Zaten "özlenen ama bir daha başlanmayan" diye bir kategori var, orada tutması iyidir bence! 😅 ❤️