Yapmadığım bir şey için suçlanıyorum?

4 Kişilik bi erkek grubumuz vardı. Spora gidiyoduk beraber o 4 kişi ve o sırada kız arkadaşım kendi memleketideydi. O grupta bundan 5 ay önce bi konuşma geçiyor. O gruptan iki kişi salondan iki kızla ilgileniyor ve kendi aramızda onlar hakkında bel altı konuşuyolardı ama grupta bunun muhabbeti asla geçmiyodu ve ben salona erken gidiyodum o iki kişiden ve onların ilgilendiği kızların orada olduğunu söyleyip hadi gelin diyodum. Bunu genellikle yaptım her gün arkadaşlarım için o an bişeyler yaptığımı düşünüyodum ama asla ben bir kez bile o kızlarla asla selam dahi vermedim yan gözle bir kere bakmadım. Bunların üzerine o gruptan o kızlar hakkında benim iki arkadaşımın kendi aralarında söylediği ahlaksız bel altı bişeyi gruptan yazmışım ama asla benim düşüncem olduğu için değil o anlık bi düşüncesizlik diyeyim onunla beraber yazdım. Bi yerden sonra o grupta asla konuşulunmadı ve bende arşive attım ve hani asla böyle bişey yazacağım benim bile aklıma gelmiyor. Futbol hakemliği yapıyorum ben ve bir gün antremanıma beraber gittik o da tribünde beni izliyor. O sırada wpme girip bunları okumuş. şu an onu aldattığımı düşünüyor ama asla böyle bir şey yapmadım ben ailemle tanıştım ailesiyle tanıştım kendim aldatçak bi karakterde bi insan değilim.

Kıssadan hisse kendimi asla kanıtlayamıyorum. Benden nefret ettiğini benden ayrıldığını söyledi. Hayatımı onun üzerine kuruyorken beni böyle bırakıp gidiyor.

Bi şansa daha ihtiyacım olduğunu düşünüyorum çünkü asla onu şüpheye düşürcek bir tek şey yapmamıştım 1 senelik ilişkimde bir tane hata belki bu hata 10 hataya bedel ama çok pişmanım ve berbat durumdayım.

Gerçekten onu çok seviyorum ve bırakmak istemiyorum.

Yapmadığım bir şey için suçlanıyorum?