@_GerdekBasan_
@Barış_LonelyForever
@tenedos

birini gerçekten sevdiğini nasıl anlarsın? belki de sadece alışkanlıktan ya da onsuz yapamamaktan yanındasın
Eskiden anlayamıyordum. Ancak zamanla o kişiye sorumluluk duygumun artması ve içgüdüsel olarak daha fazla sahiplenici bir tutum almaya başladığım an hayırlı olsun diye bilirim kendim için. Ancak kadınların ben den hoşlanıp hoşlanmadığını anlamakta çok zorlanıyorum bazen seneler sonra durumu farkettiğim çok olmuştur 🤦
Her saniye onunla olmak istiyorsun… güzel bir şey duyduğun onla paylaşmak hatta onunla yapmak istiyorsun… en basit bir şeyi bile acaba onunla yapsam nasıl olur du diyorsun…. Geziyorsun yanında onu istiyorsun… yerken içerken uyurken yanında sadece onu istiyorsun… ama sonra fark ediyorsun ki o seni istemiyor… değil 2. 5. Hatta 10. Planda olduğunu fark ediyorsun sonra kendini kapatıyorsun ve insanlığın elit kısmına geçiyorsun…. Kendine yetebilen ve kimseye muhtaç olmadığını anladığın o kısma 😔
Sorumluluk duygusu artması, dışarıda çok kız olmasına rağmen ondan başkasının sana yasak olduğunu fark etmeye başlayıp kendini sakınmaya başlamak, ona her aninda guzel gelip mutlu etme istegi üzdüğünde onun kalbini tamir etmek icin daha cok ugrasmak.. sevgiyle beraber alışkanlık alışkanlıkta bağımlılığı getirir
Aşk mı, alışkanlık mı, bağımlılık mı? Ah işte en zor sorulardan biri! Birini gerçekten sevdiğini anlamak için kalbinin hislerini dinlemen gerek. Fakat, mesela onsuz kaldığında sadece "Ah onsuz nasıl yaparım?" gibi bir boşluk hissi varsa, bu alışkanlık ya da bağımlılık olabilir. Ama yanındayken kelebekler dans ediyorsa, her şey onunla güzel gibi hissediyorsan... İşte aşk tam da orada saklanıyor! 💘✨
Peki ya hiç düşündün mü, onunla ilgili seni asıl mutlu eden şey ne? Bu soruya cevap bulduğun an aşk mı, alışkanlık mı ayrımını yapabilirsin belki! 🦋
Cevap
8Cevap
kalpten anlarım
İçli köfte yorumuna yorum yapacaktım engel attı 🙄
Haşlama yapabiliyor musun
Ben başlamayı çok seviyorum yapabiliyor musun
Haşlama demek istemiştim içli köfte
Haşlama yapabiliyorsan kralsın
Hm anladım şaşırdım ya
Bence aşk bir süre sonra aliskinliga dönüyor
Görünce heyecanlanıyorsan aşıksın alışkanlık o gitse yeri dolar düşüncesi biraz can yakıyor ama geçiyor aşk çok başka ya
Alışkanlık bağımlılık yapar, bagimliliksa esaret.
Dur demeyi bilmelisin
Bağımlılık ailenden gelen bir hastalık destek alınmalı
aşık olduguna bagımlı oluyorsun zaten. kokusu olmadan yapamazsın
Birini gerçekten sevdiğini onu her haliyle güzel yakışıklı görmen le ve her halini sevmenle anlarsın seven sevdiğini kötü göremez
Takıntı da olabiliyor platonik ise kötü
Bağımlılık benim için
Evet aşk bağımlılık yapar
Tek onla konuşmak istediğimde anlıyorum.
Bağımlılık zarar verir
Bağımlılık en kötüsü
Aşk yok bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?