Nişan diye tutturan sevgilimin fake hesabini buldum gece gece yüreğim daraldi öyle böyle ifşa sayfalari, kadinlar , kendi hesabindan çıkarttırdığım kadınlar var o kadar modum düştü ki çevremde de örneğini görmüştüm bütün erkekler aynı diyince kızıyorsunuz sonra. Neden yapıyorsunuz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Genelleme yapmanız çok yanlış bir çıkarım, 1-2 olumsuz olay sizi basit düşündürmeye itelemesin. Açık ve net şekilde konuşmalısın, niçin ve neden yaptığını öğrenmelisin. Belki de seninle güvenli bir ilişki yürüyemeyeceğini hissetti ve bu kanala yöneldi. Belki de kendiniz bilmeden onu bu tarafa yöneltiniz. Erkekte seni seçenek yapmış da olabilir. İyicene tart ve düşün, sonra aklı selim ile karar ver. Dürüst olmak gerekirse, duygusal ve psikolojik açlık çeken insanların her şey yapabilir. Mutlu olmanız dileğiyle.
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)1 yılbak sana şöyle söyliyeyim.. bütün bi dünyada ne yazık ki ekonomiler kadının maddeleştirilmesi üzerine.. her şey güzel bi kadın ile satılmaya çalışılıyor.. öyle olunca erkekleri uyaran bir sürü görsel oluyor.. erkekler ergenliklerinde bizim gibi cinselliklerin bastırıldığı ülkelerde p*rno bağımlılığına yakalanıyor. burada konu salt cinsellik değil. çıplaklık p*rno.. bdsm denilen sadece kadının çıkarttığı sesler p*rno.. çeşit çeşit.. hepsine ayrı bi bağımlılık gelişiyor.. çünkü erkekler genç yaştan itibaren ulaşamıyor cinselliğe.. bi noktadan sonra stresliylen rahatlamak için, üzgünken rahatlamak için gibi saçma canım durumlar için bile kaçış noktası oluyor bu.. sigara içki vs olmatan bi erkeğin hele.. tek kaçış noktası bu olabilir.
şimdi erkeklerin hepsi aynı.. evet bende ciddi bi ilişkim olana kadar öyleydim.. aşkımı bulduğumda bırakmıştım. fakat sonra ilişkimdeki kızın gerçek yüzünü görüp işler evliliğe gitmeye başladığında geri dönmüştüm.. ne günlerdi.
10 Yorumla
Bence bu ilişkiyi bir daha düşünün. Bakın ben 41 yaşına geldim ve yalnız yaşıyorum. Evlilik için çabam oldu. Görüştüğüm insanların dikkatini çeken tek şey. Telefonumu bir anda bakmak istese veya bakacakmış gibi yapsa her zaman kilit dahi yoktu telefonumda. Aslında kilit var işim gereği ama açardım görüştüğümüz zamanlar. Merakı olmasın diye. Kendini rahat hissetsin diye. Sorduğunda cevap alamadığı şey olmazdı. Yani ilişkiler ve bunu bir adım öteye götürmek güven ile olur. Bu devir maalesef böyle ve güvenmek gerçekten zor
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 379 cevap paylaştı.
1 yılYaa bütün deyip genelleme yapmayın senin o tercih edip şu an vaz geçeceğin kişi yaptı diye herkesi aynı kefeye koyamazsın o şerefsiz çıktı diye herkes öyle olamaz bende bir çok kadının yanlışlarını gördüm sende öylesindir diyebilirmiyim sen çok şanslısın ki erkenden karşına çıkmış ya sonradan görseydin Allah korumuş sen direk yolunu ve engeli bas karşına çıkmasın bi daha verilmiş sadakan varmış
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Of yaa, ne diyeyim, bayağı can sıkıcı bir durum bu. Kendi mutluluğu için sana böylesine saygısızlık yapan birini cidden nişan falan hak etmiyor, bence burada durup kendine şunu sormalısın: "Ben böyle bir şeyle ileride nasıl bir hayat kurarım?" Kendini düşün, enerji vampiri bu adam resmen!
Hadi tamam flörtöz biriyim ama böyle şeylerde netim. Güven biterse ilişki bitmeli. Erkekler aynı diyemezsin tabii, Örneğin benim sevgilim asla böyle şeyler yapmaz (bari yapmasın yani 😂). Ama seni hak etmediği çok net, ne yapmayı düşünüyorsun? Seni desteklemek için buradayız! ❤️🩹00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
108
Cevap
48Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
1 yılErkekten olmaz bunu fake hesabı ile alakası yok erkekten olmaz abi
21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılCanim ben 2 sene once biriyle tanistim boyleydi dedigin erkek gbi. l esc var bi suru kiz falan. Dedim cikarcaksin kizlari cikardi. 50-40 takipcili hesabi oldu. Neyse nisanlandim. Askerdi 1 haftalik nisanliykem 8 ay sevgiliyken aldattgini para attigini gordum. Utandim Nisan atamadim. Affetmek zorunda kaldim. Neyse aradan vakit gecti tiktogullnu yakalaidm yirn bi suru kiz 400 tane. Sonra eski sevgilisi bana istek atti. Engelledim. Hep yalan yalan yalan. En son yine bi yalan yakaladim. Evliykende askerdrn gelmeyecekmis nisanliyken aldatan adami duzeltememisim. Evliyken neler yapmazdi. Nikahi basmis olcakti. Cok icim yanarak nisani attim dugune 1 ay kala. Dururmu hemen kuzeniyle nisanlandi. 1 ay sonra baktim onuda aldatiyor. Yani demem oki seni tanimam etmem. Allah bana gosterdi her firsatta. Bi kardes tavsiyesi bil. Nisanlanmadan once cok dusun. Yapan yapiyor huy duzelmiyor. Ben benimkinin 7-8 fake hesabi hepsinde bi suru kizla yazismalarini yakalardim. Silerdim acardi. Bu tur insanlar duzelmiyor
811 Yorumla- 1 yıl
Yol yakınken dönmüşsün aldatan hep aldatıyo
Cevap sahibi1 yıl@yasemin5419 sorma cok canim yandi. Kizda Şu an kendisi gbi tencere kapak oldular. Oyle cok ugrastim bekledim dualar ettim duzelmedi. bi ayet var Allah iyi kadinlari iyi erkeklerle iyi erkekleri iyi kadinlarla denk dusururmus. suanki nisanlisi kendisi gbi. allahta bize biz gbi birini nasip etsin
Cevap sahibi1 yılBenim nisanlimda beni cok istedi. İsteyen bastiran oydu. Ama karaktersizde oydu. İstediginr inanip kiz insallah yanilmaz. Allah gostermis kiza simdiden.
- 1 yıl
Ben de nişan attım. Sizin şu an hayatınızda biri var mı erkekler nişan atmış olmamızı sorun ediyor mu acaba kalbim çok kırık
Cevap sahibi1 yıl@Yalnizcabiruye tanistklariniz bazen sey yapiyor ama onlarda karaktersiz oynamak icin gelenler. Bana bi suru gorucu geldi ama hazir degilim diye sey yapmadim. Simdi haziirm guzel bi kismet olursa degerlendrcem. Nisan attim diye sakin uzulmr bendr attim bi duur talibinde oluyor merak etme tanisarak bence yapma bi hayir cikmiyor bu zamanda. Bide hemen Nisan attgini soyleme ayrildim vardi sevgilim de. Kendileri az b k yrmez gbi dul gbi muamele ediyor. Nisan attim diyede sacma canım eziklik yapma halen bekarsin sen unutma. Arkadaslarim bosandi oylede olabilirdik. Şu an hala bekariz genciz guzeliz emin ol bundan sonraki daha iyi biri olcak furkan 74 ayeti bol bol oku bi suru gorucu cikiyor
- 1 yıl
Canım çok teşekkür ederim evet biz 2 ay nişanlı kaldık nişandan sonra çok değişti ben böyleyim işine gelirse diyodu cinsel birliktelik falan da yaşanmadı din hocası bana dedi ki nişanı ilerde karşına çıkana söylemek zorunda değilsin dedi ama ben ilerde güvenip hoşlanınca eğer ki geçmiş ilişkilerden konu açılırsa yüzük taktık olmadı şu şu sebeplerden demeyi düşünüyorum. Yalnız şöyle bişey var ben İstanbul'da yaşıyorum canım burada hiç görücü usulü yok direk herkes kendi buluyor tanışıyor: eğer olur da dediğim gibi bu aşamaya gelirsem karşımdaki geçmiş ilişkilerini sorarsa söylemeyi düşünüyorum eğer sormazsa ben hiç söylemeyi düşünmüyorum sonuçta onun da eski sevgilisi olmuştur yani bence sevgiliden ayrılmakla aynı şey. İstanbul'da görücü usulü nasıl bulurum bilmiyorum canım. Okuyalım ayeti çok teşekkür ederim. Rabbim ikimizin de nasibini karşısına çıkartsın
Cevap sahibi1 yıl@Yalnizcabiruye nasil bulcagini soyleyimmi gorucu jdjdj bak mukabelr basliyor ya da teravihe gt 5 vakti camide kilmaya calis. Ben kandilde bi gttim kadin annemin numarasini istedi. Jsjdj oralarda cikiyor
Cevap sahibi1 yılAmin aminnn rabbim kalbine gore birini nasip etsin♥️🌺
- 1 yıl
Amin canım ikimizin de inşallahh peki sen kapalı mısın ben açığım pek çevrem yok
Cevap sahibi1 yıl@Yalnizcabiruye acigim ben
- 1 yıl
Ben de açığım ben istanbuldayım canım sen hangi şehirdesin
- Aşk İlişkileri konusunda 892 cevap paylaştı.
1 yılTipik tr erkosu jdjdjhs arlanmasi utanması da yoktur bu türlerin. Nişan yapmak istiyor çünkü seni iyice cepte tutup başkalarıyla da ilişki yaşayacak. Çok akıllı sanıyorlar kendilerini ya sanki ortaya cikmicak bu. Sana tek tavsiyem bu ülkeden biriyle evlenme evlenmeyi çok istiyorsan yurt dışından birini falan bul. En azından karı kıza doymuş olur da iki memeye ağzının suyu akmaz , onunla olmaktan utanmazsin. Bu hıyarlardan bir cacık olmazzzz. Umut etmeyin valla evli erkeklerin hepsi aldatıyor ediyor , biri bile sadık değil. Sonra olan kadına oluyor üzülüyorum yapmayın , değmez bu türlere
51 Yorumla- 1 yıl
Ahahahhsha ben yazmışım sandım 😹
Gizli Üye(25-29)1 yılÖncelikle sakin ol acele karar verme gaza getirici yorumları da dikkate şimdilik alma, insanlarda dilin kemiği yok hesabı özgürce yorum yaparlar ama ilişkiye verdiğin emeği zamanı özeni değeri sen bilirsin ki bence erkek arkadaşında o değeri veriyor bunu yapması çok yanlış kötü bir davranış fakat bunu yaptı diye seni sevmiyor anlamı da taşımaz erkekler bazen çok sevmelerine rağmen hataya düşebiliyorlar ona böyle iyi bir dille neyimi gördün benim mi bir hatam oldu da buna başvurdun diyerek yaklaş sakın bağırıp çağırıp şifreni ver diye girisme olaya ters tepki alırsın konuşmak her zaman en iyi çözüm yoludur unutma umarım her şey yoluna girer
217 Yorumla
Soran1 yılYa beynimden vuruldum gece gece aklıma başka şeyler de geliyor ama ya
Cevap sahibi1 yılSakin olmazsan hata yaparsın bağırıp çağırmak çözüm değil buna emin olabilirsin
Soran1 yılAşkım bağırıp cagirsam keşke dilim tutuldu şu an tepki veremiyorum yuregime oturdu sadece
- 1 yıl
Mantıklı bir kız yorumu helal olsun
Soran1 yıl@zjsjsjsjshs ne yapayim sence
- 1 yıl
Birde hemcinsisiniz kızın yani böyle yapan bir erkek evlendiğinde neler yapmaz yazık etmeyin çocuğa
- 1 yıl
Nasıl sevmiyor anlamı taşımaz ya ne biçim akıl veriyorsunuz düpedüz sevmiyor evlenmeden bunu yapan evlenince boynuzu takar
Cevap sahibi1 yılSizene benim fikrimden gidin boş akıllarınızı saklayın kendinize o kafayla boş boş yaşayın
Cevap sahibi1 yılAynen canı yansın istiyorum asalak ya sanki canı yanınca bana ne faydası olacak cidden bu kafayla yaşamak zor olmuyor mu
- 1 yıl
Bence gizliden yorum yapan bu kız haklı :) Kız hemen sevgilisinin fake hesabını buldu diye ilişkisini bitirmemeli. Belki de çocuk sadece eklediği kızların güzel fotolarına bakmak için fake hesabını kullanıyordur. Bu durumda, çocuğa yüklenmek yanlış olur
- 1 yıl
@KarizmaGenç1 yalnız bu da aldatmaya girer ama sen bilirsin hxhx
- 1 yıl
@Shiningdiamond kesinlikle öyle
Cevap sahibi1 yılBende yaşamadım ama yaşayan birine ayrık demeyi de doğru bulmuyorum sana bana kolay ayrıl bitir demek ama verdiği emeği o bilir o yüzden kestirip atmak yerine niye böyle bişey yaptığını derinine konuşması gerektiğini düşünüyorum ben
Benimde nişanlanmayı düşündüğüm adam aynı şekildeydi. Hem seni seviyorum evlenmek istiyorum diyordu hemde arka planda kızları kesiyordu. Somuç olarak bir bok olmadı ondan gerçek yüzü ortaya çıktı. Ameliyat olduğum gün uyuya kaldım diyip ortalıktan kayboldu. Sonra yok motorla bir yere gideceğim yok arkadaşımla gazlayacağız vs derken hadi ordan çektim ayrıldım. Ayrılırken bana yok bir daha böyle bulamazsın bilmem ne bir ieyler söyledi hiç umrumda değil. Eğer sevgine yenik düşer o adamla nişanlanırsan sana yemin ederim bir gün pişman olup bu mesajımı hatırlayacaksın. Böyle bir erkekten bir bok olmaz. Bende üzüldüm ağladım ama şimdi mutluyum beni hak edecek birisini bekliyorum
22 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederim desteğin için umarim hayatına düzgün ve hakettigin gibi güzel birisi çıkar
Gizli Üye(36-45)1 yılLinç yiyeceğim kesin ama düşüncemi söylemek istiyorum.
Başka kadınlarla yazışma varsa kabul edilemez ama atıyorum sadece seksi kadınları ekleyip takip ediyorsa ifşa sayfalarına bakıyorsa gayet normal.
Ayrıca senin cıkarttırdığın kadınların hesabı neydi? Eski kız arkadaşı mı yoksa kendini seksi şekilde sunan kadınlar mıydı?
Burada pek çok hemcinsim de laf edecek biliyorum fakat erkek denilen varlık güzel seksi bir kadın gördüğünde bakar. Hatta erkek grubundaysa veya yalnız ise yine bakar.
Cinsel yönden tatmin edici bir partneri yoksa açar p. rnoda izler, ifşa sayfalarında da bakar seksi hatunları da takip eder.
Hangi erkek ben yapmam derse yalan söyler.03 Yorumla- 1 yıl
öyle erkek eve hayvan diye bile alınmaz
- 1 yıl
@Tuhafİnsanlar kendi hencinslerinin ne kadar aciz ve zavallı olduğunu söylüyor. İradesi olmayan insan değildir maalesef hayvanlardan bir farkları yok zaten. Buna rağmen kusursuzu arıyorlar , bu hayvanlara yatırım yapmayın ilgi göstermeyin kızlar. Sonra beyni olmadığını iş işten geçtikten sonra anlarsınız
- 1 yıl
ayn öyle bi de herşeye kulp bulmaya çalışırlar
1 yılEski sevgilim de dün beni fake hesabından ekledi. Asıldı baya baya tanışalım falan yazdı o olduğunu söyleyince anlamama şaşırdı. Takip ettiklerine baktım +18 içerikli hesaplar. Evleniriz diye bekleyen bir kız arkadaşı da var. Güven olmaz erkek milletine bence evlenmeden önce görmek büyük şans sizin için
02 Yorumla
Soran1 yılnaptın peki şu an aranız nasıl
- 1 yıl
Dikkat et 2. Numarası da çıkmasın. Sevgilisi var aramız iyi mi olsun öyle gevşek biri olmadım hiçbir zaman Allaha çok şükür. Duruyor öyle bakıp dursun uzaktan. Sende yeme bu numaraları direkt bitir üzülmemiş olursun yarın Birgün
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. İnanmazsin ama bunu herkes yapıyor evlilerde yapiyor hatta karisinin haberi olmadan aldatanda çok izlemekle kalmiyorlar yani ama siz rüya alemine devam edin bosverin ve kisaca net söylüyorum güven olmaz artik kimseye guven olmuyor. Aslinda insanlar iletişim kursa ve karşılıklı anlayışlı olsa herkes dürüst cekilde olsa ve bunlara rağmen her seyiyle sevilse ne güzel olurdu dünya herkes gizli gizli her halti yiyor gizli yapinca sorun yok karsindaki bilmiyor nede olsa dimi
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılO ilişkiye emek vermissin diyen kesin erkektir ya da aldatan birekek veya kadın neyse bence sen bunu yapana tekmeyi bas sen sadık olduğun kadar sadakat senin en temel hakkin bekarken yapan evlenince başkasından olan çocuğu kucağına verir haberin olsun
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
u 1 yılKötü bir durum. Belli ki partneriniz sizin gönlünüzü hoş tutmak adına çıkartıp başka hesaptan kadın ekliyor. Şöyle düşünebilirsiniz ; sevgiliniz sizi önemsiyor, ancak aynı zamanda arkanızdan iş çevirme potansiyeline sahip biri. Farz edin ki evlilik oldu. Siz cinsellik istemediniz o gün diyelim, tamam dedi. Ancak gidip malum yere aldattı ruhunuz duymadı. Güven olmaz. Bence nişan gibi hatalara düşmeyin, açıkça da fake hesabını gördüğünüzü belirtin. 🌾
10 Yorumla
1 yılBence güvenme ve de bitirme şimdilik tam emin olmadan çünkü şok olacağın başka şeylerlede karşılaşacaksın inan bana , olur mu ondan olmaz , evlenince daha da fazlalaşacak ve suçlusu da sen olacaksın.
bana bir günlük hata demişti yakaladığımda 1 senelik aşkı çıktı , ondan başka olmadı hep senin yüzünden beni ilgisiz bıraktın dedi ondan başka en az 10/15 tane çıktı, çapkın herzaman çapkındır değişmez. İyi düşün acele etme.
Seni nasıl ikna ettiğini düşün aynı metodla başkalarını da ikna edecektir10 Yorumla
1 yılAdı üstünde erkek nişanlıydım nişanım kıralık ayrı ev istediğim için bozuldu nişanlım evlenmiş ayrılmış biriydı kız tarafından ihanet edılmış 1aylık evlılıklerı bıtmış sonra çokkkk hısızleşmiş çok yıpranmış o dönem 1yıl sonra bız tanıştık ona iyi geldıgımı söyledi nişan taktık vs bir söz varya körün gözü acıldımı ilk atacagı şeyi bastonu oda aynısını yaptı ilk fırsatta ev için yüzük attılar sonra allah çok büyük gosterıyor bır baktım kı ne eskı karısını takıp edıyor ulan dedım nasıl bir gurursuzsun yanı demem o kı af edersın o. S.. P.. U dedıgı kızı bıle takıp eden birine erkek denir üzülme bacım vallahı olan bıze oluyor ama herkesın ne olduğunu anlıyoruz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 844 cevap paylaştı.
1 yılHayır hayır hayır hayır hayır hayır hayır hayır hayır hayır hayır hayır hayır hayır hayır hayır hayır hayır hayır hayır hayır hayır hayır hayır hayır hayır hayır hayır hayır hayır hayır hayır hayır hayır hayır hayır hayır hayır hayır hayır hayır hayır hayır hayır hayır hayır hayır hayır hayır hayır hayır hayır hayır hayır hayır hayır hayır hayır hayır hayır yyyyy hayır ş
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 837 cevap paylaştı.
1 yılGidiyorsunuz tipinden belli ya da başka bir deyişle züppe, havalı gibi keko erkeklere gönlünüzü kaptırmaya çalışıyorsunuz sonra da bütün erkekler aynıdır tipik cümlesini kuruyorsunuz çıkın şu kafadan artık, herkes bir değildir. Eğri ile oturan eğridir, düz yolda ilerleyen her zaman takdir toplar bu iki denklem her zaman böyledir her zaman da böyle gidecek.
00 Yorumla
1 yılHicbir şey olmaz ondan hicbir şey. Bu da aldatmaktır. Ha beni birsürü kisiyle aldatsın sorun yok diyosan metreslerin ve sen yaşarsınız birlikte. Çünkü daha nişanlanmadan, evlenmeden önce bu kadar kadin meraklısı olan evlenip kendini kısıtlanmış hissedince daha da kadin meraklısı olur daha da çok kadin ister. Bu adamdan eş falan olmaz 2+2=4 evlenince değişir yok aslında öyle değil böyle değil demeyin. Bırak o adamı yanlış kişi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBir sürü yazan var kesin görmezsin ama belki eski bir hesabıdır yani artık kullanmıyordur seninle konuşmaya başlayınca bırakmıştır eğer bir nişan durumu varsa zaten kesin kullanmıyordur kullanıyorsa da erkeklik hormonlarını bastırmak içindir evlenince zaten seninle geçer hiç sordun mu kaç çocuk istiyor? Bence bu kadar panik yapmana gerek yok sakin bir akılla otur düşün eğer sana uygun bir insan olduğunu düşünüyorsan devam edersin. Bir yorumda da fake hesap aç yaz denilmiş adam onun sen olduğunu anlarsa ki kesin anlar uzaklaşır senden sakın bunu yapma he birde zaten adamın kullanmadığı bir hesap yapsan ne değişecek ki. Ona inanıyorsan ve sana uygun olduğunu düşünüyorsan devam et onla.
08 Yorumla
Cevap sahibi1 yılEğer ortada bir nişan, yüzük yoksa sadece sözde varsa da o yüzük merasimi olmadan sakın güvenme
Soran1 yılTakip ettiği kişi sayısı artmış kullanmıyor olsa niye artsın bide bazı kisileri beğenmiş fotosunu
- 1 yıl
Abla bu tür insanlara inanma lütfen. Kimseyi güçlü görmek istemiyorlar. Muhtemelen defalarca aldatilmistir da kendisi gibi sünepe kişileri görmekten zevk alıyordur. Şüphe varsa adamdan uzaklaş. Bir de çok şey biliyormuş gibi konuşmuş. Güvenini kazanmak isteyen erkek her türlü uğraşır. Bu kişi evlendikten sonra birçok kişiyle seni aldatacaktir belli de bu.
Cevap sahibi1 yılAyy ne boş yaptın be sen önce dön kendine bi bak bilmeden insanları yargılıyorsun sen kaç defa aldatıldın acaba bana bunu diyon da ayrıca ben orada ona yol göstermek istedim niye kötülüğünü istiyim kötülüğünü istesem direk ayrıl veya ayrılma derim ben ona bıraktım saçma sapan konuşacağına önce git okumayı öğren
Cevap sahibi1 yılAyrıca bu benim yorumum git kendine yorum kısmı aç belki sana yazar sırf kız bana yorum yaptı diye hasetinden çatlamışsın
- 1 yıl
Ağlama jsjsjs yorum yaptım zaten. Haset nedir biliyor musun kız sen. Neyse bişi ogretemem ezik tip en sevmedigim
- 1 yıl
Ayrıca soruyu soran padişah kızı mi çok mu önemli biri abicim xper 1 sin anlıyorum. Ama benim için bu hiç önemli değil insanlar fikirlerini dile getirir hep anlamazsın da işte...
Cevap sahibi1 yılSende anlayamamışsın ki hala saçma sapan yorumlar yapıyorsun benim yorumun altına sana gülüp geçmekten başka bir şey diyemiyorum cidden çok komik önce yazmayı ve saygı göstermeyi öğren öyle gel yazık bu yaşına gelmişsin ama aklın üç kuruşa ermeyen veletlere benziyor
Gizli Üye(25-29)1 yılKaç kurtar kendini itiş kakış kavgaya bile girme hani bunu bana nasıl yaparsın falan filan diye inan hiç gerek yok seni manipüle etmeye çalışıcak bu heriften sana koca hayat arkadaşı hiçbir skm olmaz eğer devam edersen şakır şakır aldatılacaksın haberin olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBen görücüye gelen hesabındaki kızları çıkarmadan bana geldiği için rezil etmiştim ve nişan durumu olamdan ne mal olduğunu anlayıp çıkarıdö eklemesi boşuna değil neymiş bi ümit plur belki diye eklemiş sonra ben gelmişim hesabı kullanmadığı için çıkarmamış dedim ne saçmalıyorsun birde düşün Hintli bile vardı düşün nişanı at gitsin seni garanti bilmiş eklemiş bu evlenince kim bilir ne yapar Allah'ın sevdiği kulusun belli ki Allah sana işaret vermiş
00 Yorumla
1 yıluzak durulması gereken bir tip
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Yol yakınken ayrıl. Bu insana asla güven olmaz, sen arkanı döndüğün an daha neler neler yapacaktır ama farkına bile varamayacaksın belki de. Aklın varsa kurtar kendini
00 YorumlaKonuş düzelir belki dicem ama yok düzelmiyorlar be şimdi Allah bilir kesin sana seni sevdiğini de hissettiriyordur seninde kafan karışmıştır hem sevdiğini hissediyorum hemde bunu seviyorsa nasıl yapıyor diye böyle yapanın sevip sevmediğini daha ben bile çözemedim o yüzden bişi diyemicem ama bu böyle devam edicek gibi duruyor neden yapmış olabilir onu sevgisiz ilgisiz bıraktın mı hiç ya da hor gördün mü acaba o yüzden hataya yönelmiş olabilir mi diye düşündüm
00 Yorumla
1 yılburada sana iki yol kalıyor canım, her kadın aynı değil.
Ya oturup konusacaksin, ciddiyet derecenizi bilmiyorum ama, ben boyle boyleyim bundan sonra birlikte bir yola cikacaksak tamamını silmen gerekiyor falan fıstık.
2. yontemde benim kullandigim yöntem.. huylu huyundan vazgeçmez diyerek o kişiyi hayatımdan çıkarıyorum çok şükür iyi ki cikarmisim demediğim kimse olmadı tam bi p.. c çıktılar sonradan
00 YorumlaMuhtemelen evlenıncede konusacak onlarla sen de ılgısız davranırsa bır sey var bırsey dıye düşünüp durcan nişanı boş ver kapıyı göster
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Evlendikten sonra aldatacağının garanti belgesi olarak görebilirsin bunu. Bırak piyasada erkekten çok ne var…
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHer erkek aynı değildir şunu kafanıza sokun senin sevgilin şerefsiz diye bizi de aynı kefeye koyamazsın git hesabını sor hala böyle bir adamla birlikte oluyorsan da o senin sorunun
12 Yorumla
Soran1 yılAlninizda yazmiyor ama? bak bende guveniyordum pat diye ne çıktı karşıma ne malum senin ( örneğin) yapmayacagin?
Cevap sahibi1 yılKimse aldatıldığında bunu ondan beklemiyor cinsiyet farketmez genelleme yapmak doğru değil özür dilerim sürekli genellemeler görünce biraz kızmış bulundum durumun üzücü umarım hakkında en hayırlısı olur
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bu saatten sonra devam etsende hep aklında süphe kalacak biliyorsun demi
13 Yorumla
Soran1 yılŞüphe değil bizzat görüyorum zaten
1 yılSeni evlenmeye sakladığı için dokunmaya kıyamıyor edep sen ne güzel şeysin 😂😂😂
111 Yorumla
Soran1 yıl🤦🏻♀️🤦🏻♀️
- 1 yıl
Ama cidden o durum ben de vardı, sevgilime cinselliği açarsam ayrılır diye düşünüp başka yerden Anonim olarak cinsellik konuşurdum
Soran1 yılSorun şu ki bizde cinsellik konuşuyoruz?
- 1 yıl
Oooo o zaman yol ver çocuğa, bi benim olmadı sen gibi sevgilim 😏
Soran1 yılYa yol ver demesi kolay kaç senedir çıkıyoruz içime oturdu ya çok fena
- 1 yıl
Yahu tamam ama çocukla cinsellige kadar konuşuyorsun yine gidiyor başka kişiyle muhattap oluyor. Cinsellikte yetmiyor musun acaba?
Soran1 yılYetmemem normal çünkü yine SİZ ileri seviyeye gidince kaşar diyorsunuz. Hanginiz bakire olmayan kızla evleniyor. Yargılama amaçlı söylemiyorum sadece gerçekler
- 1 yıl
Reelde mi istiyor senden?
Soran1 yılEvet zaten
- 1 yıl
Reelde en fazla yapacağın öpüşmek, onun dışına çıkma zaten çok ciddiyim ilerlersen dediğin gibi çocuğun gözünde kaşar konumuna gelirsin işine gelirse buyum gelmezse git de evlenmeden de yapma tabiki
Soran1 yılYa evette işte çok üzgünüm şu an sonuca bak gerçekten ya
Gizli Üye(25-29)1 yılNişanlıyken bunu yapan evlenince daha beterini yapar. Lütfen ilişkiye emek verdin cart curt diyenleri dinleme. Buz gibi aldatmadır bu ve seven, arzulayan, saygı duyan erkek asla yapmaz bunu.
20 YorumlaBence al karşına konuş seni ikna edemiyorsa içinde hâlâ birşeyler varsa yol ver gitsin hiç uzatma
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılErkekler 1 kadında sabit kalamaz.1 kadın 1 erkeğin çocuğunu taşıyabilir ama 1 erkek istediği kadar kadını hamile bırakabilir.
00 Yorumla Ya güven skl ya da sevil. Ya da güvenme ama burada sözde değer verdiğin birine "buna" demeksizin sktr edebil.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Yol yakınken geri dönmelisin ondan yarın birgün evlenirseniz evlendiğinde yine aldatır huylu huyundan vazgeçmiyor üzülen sen olma
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. İğrenç bir durum, bana birini hatırlattı kesinlikle uzak durulması gereken bir tip, aldatıyor ve aldatmaya da devam edecek dediydi dersin.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılNe sa... laklar varya Hayır tonla kadinla konuşup napıcaksın asıl asillik ve asalet tek bi kadınla olup onu hayatının merkezine koymak. Gerisi eksik kalsin. Bunu başarabilenlerdir adam olan ya da kadın olan gerisini biliyosunuz ne olduklarını.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 682 cevap paylaştı.
1 yılHmm, fake hesap ve başka kadınlar mı? Güven ilişkide temel bir taş. Bu durum kesinlikle konuşulmalı çünkü ciddiyette böyle şeyler olmamalı.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 457 cevap paylaştı. Kesinlikle bitirmelisin … nişan atmak zor bir durum
Hiç masraf yapmadan hiçbir yola girilmeden yolları ayırmak en doğrusu00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılValla böyle erkeklere de kızıyorum, böyle erkekleri bulan hanımlarimiza da , gönül kaçanı kovalar derler ya , ben gönlümün sahibini bulamadım, bu adam bulmuş, üstüne üstlük ifşa sayfalarında sürtüyor, akşam akşam moralim bozuldu...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBenimde başıma geldi tiktok hesabından bir sürü kadın takip etmiş hatta yaşadığı şehirden eskort isimli bir kadın takip etmiş. Tabi sizinki gibi uzun bir ilişkimiz yoktu soğudum ve ayrıldım. Hiçbir şekilde de senin tiktok hesabını buldum demedim
00 YorumlaBazı erkekler bir düzende kurup serseriliğe gizli devam ederler erkek arkadaşının da amacı bu sanırım
00 Yorumlaabla yanlış anlamazsan bir öneride bulunacağım
04 Yorumla
Soran1 yılevet
Soran1 yılOnu düşündüm üstte bi kız demiş anlarsa uzaklaşır falan anlaşılabilir diye düşünüyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
s 1 yılApacık sana ihanet etmis gelmissin burada guven olur mu diyorsun. 10. Kattan asagı atlasam sag cıkar mıyım gibi saçma sapan bir soru sormuşsun.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Sen bunla kesin evlenirsin çünkü siz böyle “erkek”leri seviyorsunuz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 532 cevap paylaştı.
1 yılBenim için ayrılık sebebi. İyi sakin kalabilmişsin
13 Yorumla- 1 yıl
@Jöh06 karaktersizliğinizi dalga geçerek örtmeye çalışıyorsunuz ama boş
1 yılRezil et de öyle nişanı at bence, utanmaz arlanmaz yine gerçi.
10 YorumlaKendi adıma konuşayım, öyle bir harekette bulunacak kadar karaktersiz değilim.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBir tane yetmiyor galiba abla yol yakınken sal bundan hayır gelmez aldatır belli zaten
22 Yorumla
Soran1 yılUzun ilişkimdi çok yüreğime oturdu ablam elim ayağım dilim tutuldu
Cevap sahibi1 yılGerçekten anlıyorum seni üzgünüm ya onu uyar bı şekilde halledin ya da ayrıl yani baska bı çözüm göremiyorum bı yapan bidaha yapar🥲
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılÖnünüze gelen her yolsuza şans verip sonra erkeklere suçu atmak işinize geliyor ya sizde haklısınız
00 Yorumla Erkeklerin boyle olduğunu artık kabullendim ben. O nedenle de hayatıma kimseyi almıyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 474 cevap paylaştı.
1 yılKurt bakışlin seni seviyor, sen üzülme diye gizli hesap açmış :))
00 Yorumla Eklesin birsey olmaz. Sen balığa gittiginde 1 balik tutunca eve dönüyormusun. Oda denize ağ atıyor öyle düşün
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Ne kadar acınasi , ezik , basitçe ya. Gerçekten kimseye güven yok diye boşuna demiyorum
00 Yorumla
1 yılSenin adına üzüldüm bu tipler iflah olmaz yol ver gitsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
1 yılDaha evlenmeden kumaları hazırlamış çok düşünceli 😅
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
1 yılBütün erkekler zaten böyle deyip buna göz yumup devam edeceksen boynuz törpüsü al çeyiz olarak
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
1 yılHayırdır yani nisanlanma hevesi nereden geliyor bu kadar
00 Yorumla
1 yılLan ayrılsana aq tepkiye bak şaka gibi saf ve eziksiniz
00 Yorumla
1 yılben sana soruyorum senceee olur mu yani sen ne diyorsun?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
1 yılGenelleme yapamayız ama bu çocuğa güvenilmez
00 Yorumla
1 yılFake hesabın ona ait olduğunu nerden biliyorsun?
00 Yorumla
1 yılEvlenmeden önce gerçek yüzünü gördüğün için çok mutlu olman gerekiyor ciddiyim ayrıl kesinlikle
00 Yorumla- Devamını Gör (96)
Devamını Gör(141)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Nişan yapmak isteyen erkek arkadaşım, fake hesaptan tonla kadın eklemiş. Buna güven olur mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler