Ev sorunu çıkıyor ne yapmam lazım?

İyi geceler iki çocuklu bekar bir kadın ile evlilik kararı aldık benim ilk evliliğim aileler tanıştı nişan tarihi verildi bu hafta olacak yazında düğün seviyorum oda beni seviyor 1 buçuk yıldır beraberiz 2+1 kendi evim var İzmir ucyolda merkezi yer ana cadde üzeri daha önce de bu ev küçük falan demişti ama bugün nişan tarihi aldık iki tarafın aileleri orada yaşayın sonra imkanlar olunca 3+1 ev alırız kiraya çıkmayın zor olur bunu kiraya versek daha büyük eve kiraya ciksak olurda ev sahibi iki ay kira vermez ise nasıl biz kirayı öderiz ikimiz de askeri ücret ile çalışıyoruz eşyaları sıfır aldım içini sıfır boya badana yaptım kız ve erkek 12 yaşında çocuk aynı odada kalmaz diyor ben ranza ile altlı üstlü kalsinlar dedim ailelerin yanında da idare ederiz biraz dedi ama şimdi bana soğuk yapıyor böyle bir zamanda soğuk yapması beni üzdü ev almak şu an çok zor hemen alınmıyor bu ekonomide ama 1 sene sonra falan kesin alınır biraz biz birikim yapar biraz aile desteği olcak öyle alırız dedim ben sadece bu kadar ciddi durumda soğuk bir durumda sanki zorla yüzük takmış gibi nasıl olacak bilmiyorum ne yapmam lazım çocuklar aynı odada olmaz mi sizce teşekkürler

Ev sorunu çıkıyor ne yapmam lazım?