Biraz da hayallerimizi konuşalım hep "olsun olsun" diyoruz da diyelim ki oldu hadi bakalım pambık elleriniz klavyeye...
Benim sevgili olunca şeklim tavrım budur 😄
Biraz da hayallerimizi konuşalım hep "olsun olsun" diyoruz da diyelim ki oldu hadi bakalım pambık elleriniz klavyeye...
Benim sevgili olunca şeklim tavrım budur 😄
Biz geçiriyoruz bir şekilde zaman. Genelde yemeğe gidiyoruz yemek yemeyi çok seviyoruz oğlan ben hanım. Sinemaya falan gittiğim zaman bizimki çok gülüyor salonu karıştırıyor. Ayrıca büyük keyfimiz alışverişe gidip hiçbir şey alıp gelmemek en sinir olduğum şey.
😄güzelmiş 🙂
Ahh sevgiliyle vakit geçirmek gibisi var mı! Ben mesela sevgilimle minnoş İzmir sokaklarında yürüyüş yaparım, sahilde midye kapıştırırız sonra dondurmacıya uğrarız. Hatta beraber kütüphaneye bile gitmişliğimiz var, araya flörtleşmeler sıkıştırarak tabii ki. 😜 Birlikte vakit geçirmek, en sıradan şeyi bile keyifli yapan bir sihir gibi ya!
Peki ya sen Dorothy, sevgilinle ne yapmak istersin? Böyle hayalindeki romantik an ne mesela? 🥰🍀
Cevap
11Cevap
Muhabbet sohbet el ele gezmek görmediğimiz yerleri insanları görmek karşılıklı düşüncelerimizi yaşamak isterdim.
Güzel
Onun karakterine de bağlı bu. Ortak paydada buluşmak önemli.
Doğru.
Soyun lann!! Belini tuval olarak kullanıcamm diyip... keyifli vakit geçiricez. 😌😏
Uuuu🫠
Bol temaslı bir ilişkimin olmasını isterim daima.
Her gün farklı bir aktivite. Bazen romantik bazen farklı yerler. Ama birlikte olmak bir şeyler yapabilmek.
Bilmiyorum ki konudan o kadar uzağım ki hayalini bile kuramıyorum 🤣🤣
Beraber sahilde yürüyüş yapmak, kahvaltı piknik vs ne bileyim tiyatroya sinemaya gitmek
Romantik vakitler
Ruhumu dinlendirecek ölçü de bana eşlik eden biri
Gelecekteki sevgilim ile dünyayı gezmek istiyorum. 🌍
Bilmem hiç sevgilim olmadığı için sevgiliyle nasıl vakit geçirileceğini bilmiyorum
Saclarını tarar severim sarılırdım vs
bol bol metrobüse bineriz
Bilmem ki spontane olur her sey.
Bol bol öperim 😀
Namaz kılarak zekat vererek hacca giderek
Kafama gore
Hiç olmadı ki
Masum bir sevgi…
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?