Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.
u 1 yılHep söylüyorum arkadaş kıtlığı mı var? Bir insan eskisiyle neden arkadaş kalır benim kafam almıyor.
Eskisiyle arkadaş kalan kişi mutlaka hâlâ ona bir şeyler hissediyor ve tekrar bir aeyler yaşama isteği vardır.
Onca özel şey paylaş sonra arkadaşız oldu canım bende inandım. Özel şeyler paylaşan kişiler bir araya geldiklerinde mutlaka o anları hatırlar. Kimse hikaye yazmasın..
Eskisiyle arkadaş kalan kişiyle ilişki yaşanmaz nokta...
31 Yorumla- 1 yıl
Şaka bir yana, kesinlikle katılıyorum
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılGüzel soru. 'İzin verir miydin' saçmalığına girmemişsin. Sanki karşımızda çocuğumuz var aw yetişkin bir insan bu, ne izninden bahsediyorlar belli değil Neanderthal bozmaları. Soruna gelirsek de, eski sevgilisiyle sohbet etmeyi sürdüren sevgililerim oldu. Rahatsız olmadım.
Sevgilim olarak seçtiğim kişinin düzgün biri olduğunu düşünmüşüm ki ve ona güvenmişim ki onunla sevgili olmuşum değil mi? O da yetişkin bir birey olarak nasıl davranması gerektiğini bilir yani ona hayatını nasıl yaşayacağını söylemeye gerek/hakkım yok.
27 Yorumla- 1 yıl
Ama eski sevgilisiyle ne tür muhabbetler döndürebilir ki?
- 1 yıl
Anlatıyorlardı aralarında geçen muhabbetleri biliyorum çünkü bana dürüst olabiliyorlardı. Ama ben karşı çıkanlardan olsam, gidip arkamdan paso iş çevirirlerdi.
Olgun ve karşılıklı güvene dayalı ilişkileri tercih ediyorum yani, dürüst olduğunda partnerin kafayı yediğinden seni bir şeyler saklamak ve yalan söylemek zorunda bıraktığı türdense. - 1 yıl
Eski sevgili eskide kalırsa eski olur. Konuşmasın, saklamak veya gizlemek zorunda kalmasın, bence daha güzel bir fikir. Olgun ilişki bu saçma sapan ‘eskisiyle konuşabilir ben kabul ediyorum’la olmaz. O seni bunu kabul etmeye zorluyor aslında. Yakışığı kalmayan bir durum.
- 1 yıl
Beni bir şeye zorlamadılar, durum öyle gerektiriyordu ve beni haberdar da ettiler. Bu olgunca evet. Böyle şeylere arıza çıkartığım için devamlı yalan söylenen ve haliyle paronayaklaşan biri olmaktansa, elaleme göre 'geniş' karakterimle kafam rahat hayatımı yaşıyorum. Hemfikir olmanı beklediğimden yazmadım yorumu bu arada bellidir. Anlaşamamakta anlaşabiliriz bu da bir opsiyon.
- 1 yıl
Tabii ki hemfikir olmak zorunda değiliz sadece fikrini ve düşünce tarzını anlamaya çalışıyorum. :))
- 1 yıl
Yğaaa 🥰 Anladım, bir nebze de olsa anlatabilmişimdir umarım ✨
- 1 yıl
Hıhım 🌸
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Bana göre ex’le arkadaş kalmak sanki eski defteri kapanmamış gibi hissettiriyor. Yani düşün, hem eski filmleri hatırlar hem de yanlış anlaşılmalara davetiye çıkarır. Ama tabii bu durum tamamen tarafların ne kadar olgun olduğuna bağlı! Şimdi benim yakışıklıyla biz ex’lere mesafeli bir politikadayız, huzur en önemli şey sonuçta 😎💔. Peki, sen bu konuda ne düşünüyorsun, ex’le takılmak sıkıntı mı?
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
69
Cevap
49Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
1 yılOlamaz o kadar mezhebi geniş değilim...
13 Yorumla- 1 yıl
Anlayışlı olalım lütfen 😅
- 1 yıl
Lütfen sövdürtmeyin beni.😀
- 1 yıl
Sövüp sayıp modern olabiliriz :D inanıyorum bize
1 yılBurada sınır önemli şimdi Bazı insanlar vardır mesela okul döneminden tanışmıştır ailesini de tanıyordur geçmişte aralarında çok büyük bir şey olmamıştır Ama ufak bir fiil ört bir sevgililik durumu olduysa sıkıntı değil ama diyelim ki böyle evlilik boyutuna gidecek uzun yıllar ilişki yaşamış her şeyi yaşamış onunla samimi olmasını istemem tabii ki yani bilmiyorum ben bu karşıdaki kişinin davranışına bağlı ama burada en temizini en sonucunu söylemek gerekirse bir şey bittikten sonra hayatında tutmamak her zaman daha iyidir
20 YorumlaEx'lerle arkadaş kalmak, kişisel sınırlar ve güven meselesidir. Eğer insanlar birbirini hala saygı çerçevesinde tutabiliyorsa, bu ilişkiyi etkilemeyebilir. Ama tabii ki, bu konuda sevgilinin duyguları ve rahatlığı da çok önemli. Güven ve açık iletişim her şeyin temelidir. Belkide gerçekten arkadaştır. Ama iki tarafın bakış açısıda önemli. Bence arkadaş kalamazlar yani. Çünkü karşı taraf hala duygularını bitirememiş olabilir. Kısacası exle arkadaş kalma işini normalleştirmeyin. Çünkü sonuçta bitmiş gitmiş. İlişkilerine son vermişler. Daha fazla arkadaş olup konuşup ne yapacaklar yani. O yüzden cevabımız net
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s 1 yılÖyle bi flörtüm oldu bak abartısız 5 yıl çaldı ömrümden 3 ayda. Canı sıkılıyo başka iehre gidiyo, yok arkadaşında kalıyor. Bana da ilkokuldan arkadaşım diyo yiyorum. Meğer biri eski sevgilisiymiş, kızla devamlı takılıyo kız da nişanlı. Ben de evde diyorum ki kapılardan neden geçemiyorum, boynuzlarım uzamış
12 Yorumla- 1 yıl
Oha, g’t herif 🙄
- 1 yıl
Seçmece bunlar😅😅
Yok ben geri kafalıyım bu konuda modern olamam ex'lerine selam bile veremez.😅Çok kıskancım ben jkjkj
24 Yorumla- 1 yıl
Allah’ın selamı canım ya djdj
- 1 yıl
Tövbe de çarpılırız djjd
Ex'le arkadaş kalınabiliyor mu da kalanla sevgili falan filan işte 🙄🤣
24 Yorumla- 1 yıl
Ne 🙄
- 1 yıl
Bence de kalınmaz djdjs
Olmaz. Ben normal iş veya muhabbet ettiğim kadınlar ile dahi sınırlı ilişki içerisindeyim. Asla karşı cinsten dostum olmaz. Ya iş arkadaşı ya da benim samimi arkadaşımın yakını olur onunlada sınırlı bir ilişkimiz olur. Yani ex ile bitti ise her şey bitmiştir. Bir erkeğin hayatındaki kadın kardeşi annesi veya yakın akrabası değilse eşi olmalıdır. Değilse hiçbir şeyidir.
10 Yorumla
1 yılSöylemese nereden bileceğiz? Olabilir ama çok samimi olmamalıdır.. Biten ilişkilerde saygı ve insanlık kalmalıdır.. Düşün çok acil bir durum var eşine bile ulaşamıyorsun ama eski sevgilin yetişiyor.. Her şeye rağmen güvenilir kalabilmek.. Yollar ayrılsa bile karşılıksız insanlık yapabilmek.. Bu düzeyde sevdiklerim var evet kızsamda..
10 Yorumla
1 yılKalamaz , yapamaz, edemez dememek gerek. Hayatın ne getireceğini bilmiyoruz ama eski sevgilisiyle cinsel ilişki veya bir sevişme falan olmuşsa bir düşündürür.🙄🤨😒🤨🤔
21 Yorumla- 1 yıl
Kaçınılmaz bir durum djdj
1 yılBen mağarama geri döneyim …. Başka arkadaş mı kalmamış 😅
41 Yorumla- 1 yıl
Hiç çıkma ordan 😅
Yok ben zaten kafada kuran bi tipim olmaz yani
10 Yorumla
1 yılkalamaz
arkadaş kıtlığı yok ya :Dbir insanın ex iyle arkadaş kalması bence çok gurura uygun bir şey değil
12 Yorumla- 1 yıl
bu arada önceki soruda bayağı saçmalamışım
ve sanırım biraz rahatsız etmişim seni
özür dilerim - 1 yıl
Önemli değil..
1 yılBenimki ekli bende hâlâ, demeyin öyle üzülürüm ashs Arkadaşlık başka bir boyut tabii ki. Exleriyle arkadaş kalamaz. Bende kalmam zaten.
15 Yorumla- 1 yıl
Şaka yapıyorum yaz çabuk
- 1 yıl
Gayet ciddiyim oysa ki ashs
- 1 yıl
Şaka de, aramızda kalsın shdjs
- 1 yıl
Tamam şaka şaka. Ben çok severim şaka yapmayı ash
- 1 yıl
Oh çok şükür 🤪
G.@vat değilim ben, olamam modern. Başlarım arkadaşlığına
23 Yorumla- 1 yıl
Deme öyle 😅
- 1 yıl
He totoları soğukta kalmış 😅
Yok ben geri kafalıyım. Aman kalsın olamaz sddgdsf
212 Yorumla- 1 yıl
Niye kız
- 1 yıl
😒 biri de modern olalım demiyor, herkes katil olacak sjsj
- 1 yıl
Sen modernsin galiba @Sosyetic_SheqiiL sdsfghsgaas
- 1 yıl
Tabii ki!
- 1 yıl
fazla modern olma başa bela ha sgdgsgsfd
- 1 yıl
Siz bıçaklarsınız ben zehirlerim djfjsk
- 1 yıl
esmerlerin oldugu yerde sarışınlar cay servisi yapar biz bicaklarken sen çayları dagitirsin ahhahs
- 1 yıl
Konuyla zerre alakası yok
- 1 yıl
evet
Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Yaa azıcık aklınız başınızda olsun, soruyu soran kız. şimdi gelelim cevaba, eğer ki sizin sevgilinizin eski sevgilisiyle kanka olmasına siz tepki vermiyorsanız ki mümkün değil. o zaman başkasından da aynısını isteyemezsiniz.
10 Yorumla
1 yılSoruyu okurken münker ve nekir soru sormaya başladı.. Bilemedim bana ne oldu..
14 Yorumla- 1 yıl
Onlar nerden geldi hemen 😅 fırsatçılar
- 1 yıl
Üzerime ölü toprağı serilmiş, ondan gelmişler..
- 1 yıl
Bu eylemi bu soru mu başardı :D
- 1 yıl
Soruyu okurken yaşadım, yaşayamadım.. 😄
Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Gerçekten arkadaş kalabildilerse belki hdndnjd henüz yaşamadım o durumu bilemicim
16 Yorumla- 1 yıl
Yaşaman dileklerimle :D aman tövbe djdj
- 1 yıl
Tövbe dedim hemencecik jdjs
- 1 yıl
Bişi yok bişi yok bişi yok ahaha
- Aşk İlişkileri konusunda 914 cevap paylaştı.
1 yılArkadaşlıktan kasıt karşılaştığında selamsa tamam ama dönün dışındaki duruma razı olmam sonuçta daha önce duygusal cinsel birşeyler yaşanmış olma ihtimali muhtemel dokunduğun biri arkadaş kalamazsın ben şahsen istemem
10 Yorumla Tabiki hayır neden böyle sorular soruyorsunuz
11 Yorumla- 1 yıl
Canım öyle istiyor
- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
1 yılİnsan eski sevgilisiyle niye arkadaş kalır ki. d Yeni sevgilisiyle attığı hikaye ya da gönderilerini beğenip tebrik etmek için mi. Öğkk iğrenç bir durum
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 373 cevap paylaştı. Buna evet diyen uzaydaki solucan deliğinden daha geniştir arkadaşlar🤣
20 Yorumla
1 yılOlur niye olmasın kendisini garanti altına alması için başka erkek arkadaşlarıda yapsın daha garanti olur 🤣
10 Yorumla
1 yılAsla olamaz. Hoşt hoşt.. öte dursun.
12 Yorumla- 1 yıl
Haha oyy az tepkilere
- 1 yıl
Haha😅
1 yılHayır bu konuda fazlasıyla kiskanc biriyim değil arkadaş kalmak exleri yanından geçse kafasını çevirip yanlışlıkla bakamaz bile
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Eğer sadece arkadaş olarak görüyorsa neden olmasın derim
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Tercihen olmaz da gönül bu işte neye konacağı belli olmaz
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 468 cevap paylaştı. Konya ovası bu kadar geniş değil ben kabul etmem böyle şeyi
10 Yorumla
1 yılHayır takip edende numarasınj silmeyende eski mesajları silmeyende hiç bir şeyim falan olamaz
10 YorumlaBu genişlik seviyesi nereden geliyor derim içimden ve uzak dururum
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
1 yılYok direk exleri yok saymasını bekliyorum ne arkadaşlığı yedirtirmesini arkadaşlığını.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılBenim için kendi hayatında birilerin gitmesine izin vermeyenler saygı duyarım
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılHayır olamaz. Exlerin arkadaş olabileceğine inanmam.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılŞahsen ben öyle bir durumun içindeyim ama yeni bir ilişkiye gireceğim veya ex'im gireceği zaman bitiririm iletişimi
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Modern olmak mı ex ten next olursa şaşırma eskiden kalan bir şey bende tamamen silinir
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılkalamaz arkadaş falan, tenhada kıstırmıyım o arkadaşı fena olur
10 Yorumla
1 yılHayır olamaz net.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
u 1 yılHayır eski kafalıyım ben, o kadar geniş olamadım.
21 Yorumla- 1 yıl
Modern olur musun çiçeğim 😏 daha ex olmadan yeni manita yapanlar var sjdjs
- Aşk İlişkileri konusunda 801 cevap paylaştı.
1 yılAslında duygular bitmisse benim için sorun değil
15 Yorumla- 1 yıl
Neeee 😏
- 1 yıl
Biraz modern olun xjxjx
- 1 yıl
dffsfs iyiydi bu ama ben ciddi değildim 😅 modern olunmaz bu konuda
- 1 yıl
Tabiki olunmaz saçmalama ben de dalga geçiyorum djjdjx paralarım adamı
- 1 yıl
Ohh ya, içim rahatladı. 😅 ödüm kopup duruyordu ndfjjs
- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
1 yılbugun de yine kocamizi girtlaklicaz demek ki
14 Yorumla- 1 yıl
sjffs dur ellerini kana bulama
- 1 yıl
bu seferlik bi sey demiyim bari ahshhahs
- 1 yıl
Tabii, ellerin batmasın djdj
- 1 yıl
tabii daha yeni manikur yaptirdim ahshahs
1 yılHaha o benim cebimdeki mendil bile olamaz
11 Yorumla- 1 yıl
😌👌
Gizli Üye(30-35)1 yılSevgilim niye ex'leriyle arkadaş olarak kalıyor peki. Garip
13 Yorumla- 1 yıl
Kalanlar var
Cevap sahibi1 yılEvet var ama doğru değil bence. Sonuçta zamanında özel anlamda bir şeyler yaşamışlar arkadaş kalmaları ne kadar doğru. Ben kabul etmezdim
- 1 yıl
Katılıyorum.. kalınmaz.
Olamaz çünkü uzay deliğine fırlatırım
12 Yorumla- 1 yıl
Öyle bir delik var mı 😅
1 yılİlkel bi insanım bu konuda nırç diyorum.
15 Yorumla- 1 yıl
aboo senden beklemezdim djdj
- 1 yıl
Gün geçtikçe daralıyorum sus sus
- 1 yıl
Neden 😕
- 1 yıl
Modernlikten ilkelliğe gecis yapma konusunda yani açım daralıyor 🤭
- 1 yıl
Ha öyleli 😅
1 yılyok ben magaramda mutluyum geliyosa exlerinden arinip gelsin
10 Yorumla
1 yılHic kusura bakma modern falan olamam. kıskanırım arıza cıkartirim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılYok olmaz öyle birinin içinden geçerim net
20 Yorumla Benim manita sadece babasıyla arkadaş olabilir
20 YorumlaHiçbir şey hissetmediklerine okeysem olur
20 YorumlaBilmem abla önce sen söyle
10 Yorumla
1 yılBen olmasam ceptekine gidcek sanırım
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılİki medeni insanız 🤣🤣
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 539 cevap paylaştı. Exten next olmaz silsin
10 Yorumla
1 yılZaten Sevgilimin ilk sevgilisiyim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılO kadar hümanist olmaya gerek yok.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.
1 yılHayır yanımdan bile geçemez
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Bu modernlik değil genişliktir net.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 338 cevap paylaştı.
1 yılHayır boş saçma sapan kişilerle muhatap olmam
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılHayır bu konuda çok netim.
10 Yorumla
1 yılO kadarına da gerek yok, hayır olamaz 😅. d
10 Yorumla- Devamını Gör (58)
Devamını Gör(103)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?