Artık yaşamak istemiyorum ne yapacağım?

3 yıllık ilişkim 1 yıl önce bitti daha toparlanamam dedim her gün hastaneye gittim sakinleştirici yedim ailevi sorunlarım da var ben boşanması gereken ama boşanmayan bi ailenin çocuğuyum. Ağır ilaçlar kullandım bi süre uyudum nasıl düzeldiğimi anlamadım ama tam toparlandım dedim dansa başladım kendimi geliştirdim sonra 2 yıllık bi arkadaşım vardı o çıktı karşıma. Kardeşimin spor hocası aynı zamanda arkadaşımdı bana yazmaya başladı ilk hikayelerimi beğendi sonra gün içinde çok yoğun olduğu için geceleri hep görüntülü aramaya başladı beraber uyuyakaldık falan tamam dedim uzun zaman sonra birinden hoşlanıyorum her şey güzel giderken yazmamaya başladı önce yoğunum dedi bahane etti tamam evet yoğun ama geceleri arardı artık o da yok sonra beklentiye girdiğimi neden böyle yaptığını sordum çok hoşsun çok tatlısın ama ilişkiye hazır değilim dedi eski sevgilimle olan geçmişimi biliyor. Geçmişte olsaydı her şey farklı olabilirdi dedi ama seninle arkadaş olarak konuşuyorum dedi falat dün kardeşimi spordan aldığımda eve geldim bana çok tatlısın falan yazdı ben anlamıyorum ya önce kendin yazıyorsun sonra bana kararsızım bi yanım dene diyor ni yanım yapma diyor dedi şimdide ilişki düşünmediğini söylüyor ben yine o günlere dönmek düşmek istemiyorum artık yaşama hevesim kalmadı
Artık yaşamak istemiyorum ne yapacağım?