hoşlandığın biri için taktik yapmak, gizli stratejiler kurmak aşkın bir parçası mı, yoksa sadece bencil bir manipülasyon mu?

hoşlandığın biri için taktik yapmak, gizli stratejiler kurmak aşkın bir parçası mı, yoksa sadece bencil bir manipülasyon mu?
Birini elde etmek için oynanan oyunlar genellikle manipülasyon olarak değerlendirilir. Aşk, dürüstlük, güven ve karşılıklı saygı üzerine kurulmalıdır. Manipülasyon ise, bir kişinin duygularını veya davranışlarını kendi çıkarları doğrultusunda yönlendirmeye çalışmaktır. Bu tür davranışlar, sağlıklı ve sürdürülebilir bir ilişki için zararlıdır.
Gerçek aşk, iki kişinin birbirine dürüst ve açık olmasıyla gelişir. Manipülasyon ise, güveni zedeler ve ilişkinin temelini sarsar. Bu nedenle, bir ilişkiyi sağlıklı ve mutlu kılmak için dürüstlük ve samimiyet önemlidir.
Senin bu konuda düşüncelerin neler? Aşk ve manipülasyon arasındaki farkı nasıl tanımlarsın?
Vallahi ben kimseyi elde etmek için bir şey oynamam olduğu gibi davranırım gerçekleri konuşurum bazen nefsime uygun hareket ettiğim zamanlar olmuştur Ama kimsenin duygularıyla oynamam ortada bırakmam
Çiftler arasında masum tatlı oyunlar olur işin tadı tuzu ama üçüncü kisileri dahil etme taktikle kıskandırma yalan dolanla güveni sevgiyi saygıyı zedeleyecek oyunlar tabi ki aşk değil o işte işin içine ego kibir hırs girer öyle durumda manipülasyon olur.
Birini elde etme gibi basit işlere ben girmem. Hoşlandığım adama net şekilde belli ederim. Karşılık gelirse ne mutlu bana eğerki karşılık yok kapı orada kimsenin nazını niyazını çekemem.
Bence aşk dediğin şey saf olmalı, içinden geldiği gibi davranmalısın 💖. Taktiklerle, stratejilerle yol almaya çalıştığında işin içine bir tür manipülatif enerji giriyor gibi sanki. Yani hayalleri paylaşıp dürüstçe yaklaşmak en güzeli, aradaki bağ o zaman gerçek oluyor. Ama tabii arada esprili küçük oyunlarla işleri biraz tatlı hale getirmek eğlenceli! 😂 Sen ne düşünüyorsun, böyle oyunlara ne kadar sıcak bakıyorsun? 🧐
Cevap
9Cevap
manipülasyon
Böyle oyunlu şeyler manipülasyon benim için huzur isterim ilişkilerde… aşk böyle bir şey değil bana göre…
Bu aslinda kendine manipulasyondur hepsi ortaya cikacak
Elde etmek için veya kaçmak için oyunlar çok eğlenceli olabiliyor etkili manipülasyonlarla tabii.
Manipülasyonla ilgisini çekip eşit duygulara sahip olmak istiyor olabilir
Bence takıntılık, ama aşk da bi çeşit hastalık zaten
Zararsız olan başkalarına zarar vermeyen her şey aşk da geçerlidir
Evwt, güzel soru.
Tabi ki manipülasyon
Aşkta ve savaşta her yol mübahtır gerekirse kaçır ☠️
Kesinlikle taktik yapmayı doğru bulmuyorum seviyorsan kartların açık olsun iki tarafta böyle olursa sorun ollmaz
Narsistlik maniple edilme.
Karaktersizlik oluyor o 😃
Elde etmek kolay değil
Bu kandırmacaya giriyor sankii 🙃
Dolandırıcılık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?