Bir erkeğin met kullandığını nasıl anlarız? Şüphelenmeye başladım?

Met kullandığını düsünmeye başladım hareketleri çok dengesiz saniyesinde değişiyor bir ara herkesle yatıyormusum gibi kafada kuruyordu bir arkadaşımla otursam yatakta basmış gibi tepkileri vardı gözlerinin altı hep kızarıklık bi dönem aşırı psikolojisi bozuk gibiydi simdi de normal sayılmaz tabi geceleri hiç uyumuyor okula benim için gelirken bile yorgun geliyordu saçmalama huyu var saatlerce sabit beni izliyor bir dönem telefonum kaybolmuştu sinra masamdan çıktı dibinde bu vardı çekip gitti ama telefonu açtığımda bütün uygulamaların mesajları açıktı Google arama geçmişi falanda beni sevdiği için duygu hissettiği içinde benden öfkesini çıkarıyor gibide Onunla 3 buçuk sene önce aşırı saçma bir zamanda ve şekilde tanıştık duygusal bir anımda onunla yakınlaştık daha sonra ise duygusal bağda kurmaya başladik ve bütün hayatını bana döktü yaşadıği acıları anne babasını, geçmişte akran zorbalığı gördüğünü, onu sarsan olayları öğrendim alakasız bir tartışma konusunda o zamanki beni görsen yüzüme bile bakmazdın dedi ben de emin ol o zamanki senden yine de hoşlanırdım dedim biraz sert çıkıştı daha sonra anlıktı bitti dedi bir süre sonra benimle çıkmadan aşırı kıskanmaya başladı nereye gitsem oradaydı arkadaşlarımla bi masaya oturuyoruz dibimizde dururdu yan masalarda olurdu kaç defa masa degisirdik ve o yine gelirdi arkadaşlarım her hareketinden rahatsız oluyordu onun en abaza arkadaşı bile bana yürumeyi bırakmıştı ve ben dekolteli giyindiğim zamanlar yere duvara havaya bakarlar ama bana bakmazlar bide direk ona bakıyorlar takıntılı diyorlardı ve benimle çıkmak istemeyip beni kırıyordu bana hakaret edip kırıcı konuşuyordu en son konuşmamızda ben bitirdim yoluma bakacaktım ve gidip o gün herkese beni sevdiğini söyledi her şeyde beni suçlamak gibi bir huyu var başta yedekte tutmaya çalişıyor sanıyordum ama öyle çıkmadı resmen bir arkadaşımla konuşsam yüzü değişiyor bunun haricinde sürekli karşıma çıkıyor garip hareketleri var telefonda bağırıp çağırıyor ben de karşılık veriyorum yüzyüzeyken ise hiçbir şey diyemiyor ama erkek kankalarıma kafayı yediriyor sürekli beni izliyordu ve beğenilen bir kızim ve güzel olduğumu birisi söylese bunda bile beni suçluyor gibi tavırları oldu. Çevresi var benden öncede çevresinde çok kız olmuş ama kısa süreli benimle de çıkmıyor ama sürekli kıskanmaları var durduk yere engel atıp çekiyor bunun derdi ne? Arkadaşlarım ise ondan rahatsız oluyor ve onun arkadaşlarıda benim yanımda bir erkek görse yanımdakine bazen ters bakıyor bu arada benden nefret ediyor gibi davranıyor ama kıskanıp benden hoşlananlarla kavgada ediyor eskiden karşilıkli kıskandirırdık çekip gidiyor başka şehirlerde barmenlik yapıyor sonra aylar sonra geri geliyor ve orada bile bana gönderme yapıyor yine zaafıyım ne zaman unutmaya çalışsam içine ediyor ne ben hayatında çıkabilirim ne de benle çıkmıyor ama kıskanma gözlerini alamama var sürekli çevresinde denetiyor

Bir erkeğin met kullandığını nasıl anlarız? Şüphelenmeye başladım?