Napmam lazım yardımcı olabilirmisiniz?

Selam 2 yıla yakın süren bir ilişkim vardı kavga ettik uzun zamandır kavga ediyorduk 1 ay böyle gitti birimiz ağır konuştu birimiz ezildi birimiz normal davranmaya başlayınca birimiz bozdu bana dün iğrenç birisi olduğumu ve konuşmak istemediğini söyledi daha önce devamlı ikimizde çok kullanıyorduk son zamanlar beni kırıp hiç bir üzülme ifadesi göstermedi ben bunu anlatmaya çalıştım devamlı dün sinirlendim dolmustum engelledim ama bu akşam açtım engelini yazar belki diye bana çok şey yapmış birisi bende ona yaptım ama farkettimki en ufak sinir anında herşeyi siliyor sanki Ben hiç bir şey yapmıyorum niye kavga ettiğimizi dahi bilmiyorum son kavgada yemin ederim ki o suçluydu ben hatalı olduğum zaman özür diliyorum telafi etmeye çalışmasam bile ozurumu diliyorum o bunu bile çok gördü hala beni sevdiğini düşünüyorum en son bir kere daha böyle kavga ettik ben engelledim ben döndüm bu sefer ondan bişey bekliyorum sizce napmam lazım tavsiyeye ihtiyacım var hiç arkadaşım yok niye böyle oldu anlamıyorum ne erkeklerle konuşuyorum nede kızlarla ortamlarda bulundugumda yok ev iş devamlı rutinim boş vakitlerimde bile çalışır evlenicegimiz vakit için köşeye para atardim devamlı yemek yapar getirirdum kendimden kısar o bana yaptığı herşeyin lafını yaptı son zamanlar şimdi anlatsam bitmez maalesef konu hakkında tavsiye verebilirmisiniz 1 hafta yazmasinimi bekliyim kendi halinemi bırakayım? Ben seviyorum onu ama bunu demek bile grur meselsi haline geldi
Napmam lazım yardımcı olabilirmisiniz?